- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
kenwood #43817 üzenetére
Nem, hanem közvetlenül elvenni a pénzt a kasszából az lopás, de olyan körmönfont módon mint hogy a cég erőforrásait használod - lehet rá sem jönnek - már szinte lebukásmentes, sőt ha rendszergazda vagy akkor még biztosabb hogy sosem tudódik ki ha meg igen akkor sem lehet tudni biztosan, mióta, mennyi haszonnal járt a dolog.
A NER-nél is ez a lényeg, közvetlen lopás vagy akár sikkasztás sincs nem kell, egyszerűen ki kell találni valami feladatot amit túlárazva végrehajt egy haver és kész.
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #43610 üzenetére
165g, de lényegtelen, új volt, 2 év garral - számlát nem kértem így kicsivel olcsóbb lett -, xiominak is van oled kijelzős telefonja, 60-70e volt tavaly
nem jó a hasonlat, telefon hullik, autók is csak másképp ( : és ár/érték arányról akkor lehet beszélni, ha még 1 év múlva sem döglött meg benne semmi, nem pedig vételkor mikor minden szép és jó
notebooknál persze inkább egy használt bevált szériás üzleti mint egy új belépő, igen ám, de garancia és számla sem kuriózum hozzá, egy egyedi jó vétel számla nélkül az egy egyedi jó vétel, semmi több -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #43608 üzenetére
enyém csak ips, 4000-es akku, ezzel arra utalok, h alma-körte tipikus esete
vettél egyet 55e-ért? holnapra hozz 30-at..jah h nem megy, na ezért nem hasonlítunk használtat új árhoz, és ha megmakkan a csodafonodban az alaplap v kijelző két év után, a csodás ár/érték arány egy picit negatívba fordul
"forradalmi design" - hát pfffffffffffffff -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #43415 üzenetére
850 evo 5év gar
sok helyen néztem pár hónapja, mm-ben akkor pl talán 3 év volt, bolttól függően változó volt, még a kiszállítás is ingyenes elvileg
már a konfig alapja vérzik, én pl ennyi hdd-vel sem tudnék mit kezdeni, tápból is mást vennék, játékra kevés, médiára sok, hiába 24-es monitor ha tn, ez összességében nagyon max 100e ft _egyben_, de annak is örülhet ha megkapjaszerk: 860 evo 500gb meg már 30e alatt van iponban, 5 év gar az is
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #43409 üzenetére
én reális áron árazok, az apró már rég nem az
nem is követem, ha röhögni akarok abu cikkeit olvasom inkább ( :
mivel azt írja két éves minden, így ha külön nincs garancia feltüntetve úgy veszem h nincsChieftec iARENA 500W - OEM ( GPA-500S8 ) - 9,5-13k boltban, iponnál 11k, használtan legyen 6lk
asus m5a97 - 10e
amd fx 4320 be, merlinnél 17e, használtan max 10e
2x4gb "mad memory" + 1x8gb kingston hyperx 2x4e+10e->18e
gtx 750ti - válság utáni árát nem ismerem, nálam max 20e
kingston fury 240gb ssd - hát passzolom, azt látom h a 850 evo mm-ben most 20e ft 5 év garral - nem tudom mért annyi, de annyi, mindenki számára elérhető - , amennyiben nem jobb jelentősen valamiben a fury, akkor ő bizony nálam max 10e
hdd 1tb 6e
hdd 2tb 10e
monitor: mivel 24" ips _újan_ már van 45e ft-tól biztos, 24" gar nélküli tn 20ekét vinyót először nem láttam, ez így 110e ft, tremészetesen ha a hdd-k teljesen hibátlanok, 130-hoz képest nem nagy csúszás, házikó árát nem számolom, ha nem valami 50e-s akkor karcosan csak aprót ér, neon rossz pont, hazavágja a tápot v alkatrészeket, de azt ne nézzük
ez egy elavult konfig, persze használható, itt jön be az ha valaki ettől egyben szabadulna kevesebbet ér, 90 max 100e ft, ha alaktrész ár kell vkinek akkor árulgassa ki egyesével, aztán úgyis rájön nem akkora móka
persze korántsem annyira irreális ár mint amiket itt is látni -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #43407 üzenetére
mindjárt főzök egy kicsit, aztán beárazom részeltes indoklással, sztem 80-hoz sokkal közelebb lesza vége mint 100-hoz, az említett monitor magában nagy öngól, nem is forgalmazzák már sehol, talán tavaly árulták utoljára, régi kifutó tn, nincs ára, ahogy az fx cpu-nak sem, így nyilván hozzávaló alaplapnak sem, mert egy ryzen megeszi reggelire, és egy belépő zen+ lap számlával is megvan 50e-ből
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #43403 üzenetére
első blikkre sokkal kevesebbet ér, annak az fx-nek nincs ára, 750ti még a vgaválásg' után sem egy nagy pénz, monitor új ára 50e körül, ha gar nincs max fele, lehet később összeírom sztem reálosan mennyit ér a gépezet
szerk:
ha jól látom ez tn paneles, akkor max 20k-t ér -
seniman
veterán
válasz
kenwood #43374 üzenetére
Én privátban kiröhögtem,amikor egy nyomoronc H61-es Asrock lapot hirdetett überbrutál vérgémerként egy vagyonért.Erre teleszemetelte a hirdetésemet a hülyeségeivel.Olyan mint egy ovis,a saját kis üzletszabályzata meg vicc kategória,hol adnék meg egy ilyen bohócnak személyazonosító adatokat?
(#43375) Astroboy
Ez a jóképességű egyén most telefont,tükröt vagy lakást hirdet?
-
Smiley
addikt
válasz
kenwood #43171 üzenetére
A mid2010-es elso szerias 15" macbookpro i5, 8Gb memoria meg 120Gb SSD-vel, nekem ez mindenre eleg. Meg a gyari akksival hajtom, 1500 ciklus utan is megy 2 orat kb. 3 evre vettem ujonnan, de nagyon jol kijovunk egymassal. 8 ev alatt kellett bele 2 uj ventillator, 2 tolto, 4 uj gumitappancs, meg 2x ujrapasztaztam. Egyedul az sd kartya olvaso adta meg magat egy doglott kartyatol.
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #42943 üzenetére
Pedig el kellett volna kuldeni melegebb eghajlatra, nagy fogyasztoknak legalabb kulon aramkort csinalt?
Ha az izzo kieg nagy esellyel lecsapja a kismegszakitot, az normalis jelenseg, ha mar kismegszakito, azt megnezheted mekkorakat rakott, divat 16a-st rakni mindenhova, de az nem feltetlen jo minden esetben, kabel tipus/atmero/fogyasztok fuggvenye
A dobozban a csavarokat megnezheted, evente egyszer nem art rajuk nezni, meglazulhatnak, ez is termeszetes jelensegAtomantiii
A regisztralt villanyasz hozzanyulhat a meretlen vezetekhez is, csinalhat uj tarifanak kiepitest, dobozt athelyezhet, stb, a normal villanyasz csak a mert oldali dolgokhoz nyulhat, tehat oratol befele mindenhez
Semmi extra nincs a regelt villanyaszban, x evet el kell tolteni igazoltan a szakmaban es letenni egy vizsgat - aminek az araval kurta jol jar valaki ( : -, semmivel nem masabb a munkaja mint a normalnak, a fentin kivul, tudnia kell a szabvanyokat dobozt hogy hova stb, rengeteg kontar regelt villanyasz van akit belso munkara se engednek ((( :
Nekem mazlim van, az utcaban osszespannoltam egy idosebb regelt villanyasszal aki nalam csinalta a mero athelyezest es bovitest, azota mindent bartell alapon csinal, egyik majmot ismerte is aki elotte volt jelentkezo, 4. v 5. regelt villanyasz volt akin lattam tudja mit beszel, tobbi netto idiota, 80-90%-a csak a zseton miatt csinalja, elmu atvegye, tobbi nem erdekes -
mpo
veterán
válasz
kenwood #42958 üzenetére
Gyere át ide és az utolsó három és fél sort itt mondd el:
[link]
Volt már mindenféle tévém, most is van két 40" FHD, meg egy 55"-os 4K a jobb fajtából.
Van különbség, akkor is ha nem egymás mellett vannak.
Az igazi különbség a tartalom minőségénél (felbontásánál) érezhető. -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #42934 üzenetére
Nalam a letfontossagu kategoria az eves, telen futes, ha nem nezhetek tv-t, attol meg a letfunkcioim nem csorbulnak
telefon, notebook akar lehet munkaeszkoz, nekem is az, de egy tv szimpla extra, amit az emberek nagy tobbsege vmilyen formaban megengedhet maganak, de nem kellene h rosszul legyen valaki ha 1-2 hetig nem nezhet tv-t, edsanyam' pl ilyen, nala meg is ertem, az a fo szrakozasa, korban is benne van, egeszsege sem szazas
A tartalek nalam azert tartalek, h barmit lehessen belole potolni, amiket veszek addig tervezek veluk amig a garancia tart, ha rahuz valami x idot azt ajandeknak tekintem, nem pedig elvarasezert sem ulok fel az olyan vonatokra ahol lehazudnak mindent, vilagveget is tulelo termekekkel, premium aron, de garancia valahogy standard marad
Persze mindenki maga tudja h hulye, ahogy mondotta volt egyik oreg baratom ( : -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #42916 üzenetére
a többség semmit nem tud
én 15,6"-on nézek sok mindent, notebook hasamon, és megvan a házimozi élmény ( :
létszükséglet enni, tv-t bambizni nemcbmfan
ha statikus feszültség keletkezik, nem segít az áramtalanítás sem, még jó kis fsp tápot is hazabágott így egyik ügyfélnél, hiába volt áramtalanítva a gép
magam részéről ha armageddon van kihúzom az eszközöket, főmegszakítót is lelövöm, de ilyen évente max 1x van
konnektorok elé - belülre - vannak már különböző túlfeszvédő megoldások, azokat érdemes használni -
Depression
veterán
válasz
kenwood #42919 üzenetére
Eljutottam a ved meg, használd, amíg működik, rakd félre, vagy dobd ki szintig.
A párom ki is van akadva, hogy 5 okostelefonom van a lakásban, de szeretnék egy újat.
A tv-t passzolom. Samsung 46ES6140-et vettem kb 6 éve. Igen, közel 300k volt, úgy, hogy 4 db 3D-szemüveg van hozzá. Eszembe se jutna lecserélni. Ha baja lesz, kukázom, és veszek egy másikat.
Az általad linkelthez hasonló tévét hoztam el ingyen, de nekem kellett menni érte. Így is túl drága volt, a párom majd megszakadt, mikor ketten vittük be. Kifelé tuti, hogy darabokban jön. -
Depression
veterán
válasz
kenwood #42916 üzenetére
Ez sajnos hardverrel is így van, semmi értelme az aprókat bogarászni. Nem is olyan rég írtam be ide, amikor a srác 150k-ért hírdet lassan egy éves konfigot, és kiírja mellé, hogy boltban ez most majdnem 161k lenne.
Talán már csak a mobiloknál, és kocsiknál van értékvesztés, bár a párom kicsi kocsiját most többért árulja mindenki, mint amennyiért ő vette 4 éve. -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #42913 üzenetére
infoanalitikus fórumon nevezzük már nevén a dolgokat ha lehet
olyan nincs, h nem várt kiadás, olyan van, h nem tervezel megfelelően - pontosabban nem szembesültél a ténnyel, h bármi bármikor elromolhat pl, a tv meg pont nem létszükséglet h hatalmas érvágás legyen / sztem /
egyébként meglepődnél, hányan abban a hitben ringatják magukat, h a led tv-nek hazudott tv led, és rettentően büszkék rá mit vettek, amikor felhomályosítom őket h csak bedőltek egy mondhatni tisztességtelen marketingnek, akkor már nem annyira őszinte a mosolyuk ( : részemről pedig ahol látom/hallom javítom, elnézést ha a lelkedbe tapostam ezzel - ha tudom h ez lesz akkor is javítom természetesen -mpo
nekem nagyon hasogassa' a fülemet
nem nézek ilyeneket, szinte semmit -
Chaser
legenda
-
shteer
titán
válasz
kenwood #42468 üzenetére
De ez még csak nem is csalás - gyakorlatilag egy hibás teljesítés amiből meg is lett az eredeti állapot visszaállítása, tehát termék vissza, pénz vissza. Ennyi.
Múltkor is ott verte az asztalt az egyik ilyen idióta, hogy a vételárat visszakapta a szerinte hibás terméknek de igenis fizesse ki az eladó a visszajuttatás költségét.. háhogyne, vacsorázni is vigye el mert neki nem vált be a cucc - szerencsére engem elkerülnek mostanában az idióták, koppkopp -
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kenwood #41998 üzenetére
"fonokok szeretik az ilyen kitarto munkaerot."
Muszáj megcsinálni, mert addig küldenek vissza, amíg meg nem találom a címzettet.
Hírlapos panaszokat vizsgálok ki, ezzel nem is lenne gond, csak marha idegesítő, amikor Jolika bácsi bejelenti, hogy nem kapta meg a Nők Lapját, címként meg annyi van megadva, hogy Pusztaszeri dűlő 328377348/364 (nyilván random szám.
)
Nesze neked hülye ellenőr, találd meg a panaszost.
-
válasz
kenwood #41875 üzenetére
Mikor ennyi autó ott van körülötte azon a bizalomgerjesztő helyen, én nem félnék, hogy nem tudja, mit árul. Nyilván több van ebben, mint egy szarvas, vagy az ár nem 2 kiló, hanem két millió. Azt ránésre én is megmondom, hogy ez lényegesen többet ér a kiírt árnál, de ilyen hejessírás mellett simán elhiszem, hogy ott lemaradt egy nulla. Bakker, tényleg vízjel, eddig fel sem tűnt. Akkor viszont troll...
-
JóGéza
aktív tag
-
quailstorm
félisten
válasz
kenwood #41440 üzenetére
Most nem emlékszem pont melyik, de haveromnak van iPod nano 4. vagy 5. gen, asszem 5. mert mintha lett volna kamera is.
Azon "ekvalézer" volt magyar fordításban, kár, hogy nincs fotó. De a Kenwood oldalán is van ekvalézer. -
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #41419 üzenetére
Nagyvonalakban stimmelnek a leirtak, viszont az h valamit afasan v mentesen adnak el nem annak fuggvenye jogilag hasznalt v sem, hanem a vallalkozas afa koros v sem. Ha mentes uj termeket is afa mentesen adja - az mas kerdes h neki ki kell fizetnie es nem is tudja visszaigenyelni -, ha afas akkor hasznaltat is afaval kell adja, kulonbozeti afa a neve
-
-igu-
veterán
válasz
kenwood #41302 üzenetére
szerintem nagyítóval kellene olyan hollandot keresni, aki nem beszél angolul
van viszont egy réteg, ami annyira nagyra tartja magát, hogy derogál külföldivel szóba állni
munkatársaimmal én is angolul kommunikáltam, meg a boltos kislánnyal is
az akkori bérelt lakásom tulajdonosa viszont a fenti csoport tagja volt, meg a marktplaats-os népek egy része isitt Máltán az öregek jó része nem beszél angolul (ellenben olaszul meg de) - múlt héten egy hirdetett termékem okán hívott fel az ember máltaiul, aztán ahogy látta, hogy nem értjük egymást, visszahívott a lánya, akivel meg is egyeztünk angolul, boldogság van mindkét részről
-
Gyuri27
félisten
válasz
kenwood #41220 üzenetére
Miért érné ez meg bárkinek? Kinek állna ez érdekében? 10-12%-ról beszélsz.
Akinek van procira 70k-ja az miért tobzódna 10k-n?
Ráadásul tudjuk milyen az egy éven túli gari itthon. Azt se tudjuk az ember mit müvelt a procival egy év alatt.
Szóval nem nagyon van miről beszélni.
80 pénzes procinál az áfát leszámolod az 60k. Az ahol már megérheti a kockázat és a spór szerintem. -
Chaser
legenda
válasz
kenwood #41214 üzenetére
Regen voltam, csak meg armester alairas nem volt, erdekes mod akkor meg nem volt gond hasznalt arakkal, de ez nagyon regen volt
Bejott a csocselek, a madarfogok es felhigult az egesz
Tobb boltban is dolgoztam, sajatot is vittem, tudom mi mennyit er kez alatt, v hasznaltan de szamlasan, magam reszerol azzal nem foglalkozom aki irrealis arat akar es ennyi
Nem nekem vannak hajmereszto elkepzeleseim, a csodas fb, lofogas meg egyeb baromsag miatt legtobb ember ugy gondolja a hasznalt termeke annyit er mint az uj, vagy par %-kal alattaSzerk:
Gyuri27
Rusnyabb ugy se leszek, a nap meg legfeljebb kieg es sotetben jartok ((( : -
törölt tag
válasz
kenwood #41211 üzenetére
Én úgy tudtam hogy manapság már nem lehet csak úgy elektronikát cserélgetni, mert az adott vashoz vannak társítva... Aztán lehet igazad van, jómagam még nem csináltam ilyet.
Szerk: és ha lehet is, maga az elektronika tényleg olcsóbban szokott menni, így meg megint ott tartunk hogy nem sok értelme van. -
Mister_X
nagyúr
válasz
kenwood #40262 üzenetére
Supply chain valamelyik pontján biztosan nyilán van tartva, hogy mi megy merre. Nem a teszkó áruház süti rá a bélyegét, de vagy a gyár, de inkább a forgalmazó tudja, hogy X adag ment a teszkónak, akár bélyegzés alapján. Onnantól meg mindegy, hogy Kolompár Ezel Alehandró melyikből "bulizta".
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #39787 üzenetére
én realitás oldalán
ez a gép reálisan 100-120e ft-ot ér max, több okból is
hatalmas az emberke "újonnan vett" 950m-es konfigjával 250e-ért, 290-ért fhd ips paneles 1050-es gépet lehet venni k_vad i5-tel...de olcsóbban is elérhető néha
hp omen ipari hulladék, aki nem ért hozzá rárepül mert csecse', haverod ijb, kérdezni kellett volna talán vásárlás előtt
asztali gép közepes vga-val lassan már drágább mint a notebook ((( :
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged