- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Mister_X #40263 üzenetére
Jó, oké bebizonyítottuk, hogy a tesco-ból származik, de honnan tudjuk hogy nem vette, vagy kapta?
Azért ismerjük már el, hogy a bűncselekmény felderítése nagyobb erőforrásokat emésztene fel, mint maga a bűntettből származó veszteség.Samus: Igényes eladó, még egy masnit is kötött a Suzukira
-
kenwood
veterán
válasz
Mister_X #40259 üzenetére
Biztosan nagyon orulne a Tesco ha a tobb ezer,tizezer termektipus minden egyes darabjat egyesevel nyilvan kellene tartaniuk.
A rendszer atalakitasa milliardokba kerulne, egy leltar valszeg egy ejszaka helyett 2 hetig tartanaAz EAN rajta van szinte mindenen gyarilag,ezen kivul a gyartasi idopontja szokott meg azonosito lenni,de az sem egyedi, max a Rolls-Royce eseten
Osszessegeben tiz,szazmilliardos pluszkoltseg lenne a szketornak, hogy par piti tolvajt megfogjanak. -
T_Stark
őstag
válasz
Mister_X #12228 üzenetére
Jó, Te.
Más meg hónap közepén jegelteti következő fizuig, ami minimum 3 hét.
De látom nem jött át a lényeg, nem az időn van a hangsúly, az csak a ráadás. A lényeg az, hogy jegelte nekem, és közben úgy eladta másnak hogy nekem egy szót nem szólt.Másik hogy jegelni egyáltalán nem kötelező, de ha már belemegy, főleg ilyen pár napokra, akkor tartsa is már hozzá magát, vagy legalább írjon ha közbejön más is, hogy van más jelentkező is, most akkor kell vagy nem...
Mikor írok neki hogy na akkor kell a cucc, akkor írja hogy ja bocs, de már új gazdáját boldogítja, nekem meg csak jött ki a szemem mint a csigának...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Mister_X #11890 üzenetére
Detto. 6 napos táp. Ami megsült. Nem akarták visszavenni/lecserelni. Említettem a fogy védet meg az akkori 8 napos el állást, és máris visszajutott a pénz hozzám. Bár így visszagondolva, nem biztos, hogy teljesen jogszerű követelés volt, tekintve, hogy meghalt a cuccos nálam.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Mister_X #11890 üzenetére
Mivel én általában GSM szolgáltató, MM-ben vásárolok ilyesmit, nem találkoztam hasonlókkal, elnézést.
De utánaolvasva tényleg van (még) bolti gari. (azt meg ne kérdezzétek ez miért jó a boltnak, hogy ők xarakodnak a javítással, mikor úgyis van rá gyártói gari)
Bolti garival az is ciki, ha megszűnik a bolt, ugrott a jótállás. -
seniman
veterán
válasz
Mister_X #11514 üzenetére
Levadásztam egy kis simlis újoncot a napokban,tiszta kamu volt a pali.Na ő árult gari nélküli "ajándékba kapott" 1151-es lapot 68-ért,aminek a bolti ára 72.
Ez még nem is lett volna gond,sok ilyen barom van,csak az egy szem értékelése pont ennek a lapnak a pár nappal ezelőtti megvásárlásáról szólt.
Persze amikor hsz-ben lebuktattam,a hirdetés rekord idő alatt archiválódott és kiürült.De a többi hirdetése is a bolti árakat másolja,néhol az ipon olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest