- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBee73
veterán
válasz
Astroboy #68092 üzenetére
Ejj, ahogy koby mondta, elkótyavetyéltem.
(Cimbinek ment, i5-4670-et, R9 280-at váltott, most már fut a W3 FHD +60FPS-el nála.)500 lityi pálesz... KÁNAÁN!
Gyuri: Ha a 390-et megveszed 130k-ért, a többit én öntöm le keró+benzinnel und zsebrőzse applikálásával az enyészetnek adom és még indiántáncot is járok Neked körülötte.
-
törölt tag
válasz
Astroboy #67887 üzenetére
Számomra nem tűnik szabályosnak, bár ha valaki nagyon nekiállna velük szemben ugrálni, akkor esetleg megemlítik majd neki, hogy a kuponok felhasználási szabályzata alapján neki valójában nem is járt volna a kedvezmény.
(Mondjuk ha nem járt volna neki a kedvezmény, akkor meg miért szállították ki az adott áron a termékeket, és miért nem állították le az akciójukat, mert hogy tudtak a kuponok ilyetén felhasználásáról, az nyilvánvaló. Nem tudom hányszorosára ugorhatott meg így a forgalmuk, de gyanítom kellőképpen sokszorosára ahhoz, hogy így jobban megérje nekik anyagilag, és pont emiatt nem lett a kuponozás sem leállítva/korrigálva a rendszerükben. Én mondjuk azon sem lepődnék meg, ha szándékos lett volna ez a kis hiba a rendszerükben, és annak kiszivárogtatása is, iszonyat pénzeket tudtak így a konkurencia elől elhappolni pont az év "legzúzósabb" időszakában.) -
KROK640
nagyúr
válasz
Astroboy #67789 üzenetére
Ne is mond, nekem is volt ilyen főnököm.
Komolyan még az otthoni gépbővítésemnek a számláját is az ő nevére kelletzt iratnom, mert jajj ezt ő elszámolja. Amúgy nem volt vele bajom, meg azt rontottam el h az elején én ajánlottam fel h 1-2 számlát írhatunk a nevére, csak nagyon rámkapott utána.Egyszer említettem neki, hogy megyek pendriveot venni. Mondta h jó, de számlát hozzak róla. Elmentem az előző munkahelyemre (ami számtech bolt volt) és nagyon jóban voltam mindenkivel. Azt mondta az üzletvezető hogy 8 ezer a pendrive, de csak nekem ideadja 5-ért a beszerzési áron. Mondom ook kell, de számla is kéne. Mondta h akkor 8 mint mindenkinek. Mondom akkor nem kell számla.
Másnap a főnököm kérdezi, hogy hol a számla? Mondom neki mi a szitu, erre rámnéz : Hát azért csak megérte volna számlát kérjél...
Persze a 3 ezret meg én fizessem zsebből.Ő is az a tipus volt aki "a qrváktól is áfásat kérnének a főút mellett".
-
-
válasz
Astroboy #66992 üzenetére
egyrészt egyszer elmesélte, hogy mennyi idő+energia csak egy csatorna üzemeltetése, és ebből volt három, ezt nem lehet a végtelenségig csinálni. másrészt valószínűleg dolgozik a szakmában (mégiscsak elvégzett egy szfe műsorgyártót), bár erről kollégák mesélték, hogy eleinte nem volt zökkenőmentes a dolog, elsőre kicsit nagyobbnak gondolta magát, mint kellett volna
de az ilyesmi előfordul néha.
-
SunyaMacs
aktív tag
válasz
Astroboy #66987 üzenetére
2010-ben indult a Videómánia, aminek kb 2015-ig tartott az aranykorszaka, amikor még nagy energiát fektetett a videóiba, amikben a tartalom forrása nem a semmitmondó trash volt, hanem főleg filmek(na jó, néha abból is a trash kategória). Ezzel párhuzamosan a saját nevű csatornájára is töltött fel pl. timelapse videókat(amikor a legutóbb néztem, még fent voltak, azóta letörölte őket). A hajstílusa átalakulásával fordítottan arányosan csökkent a videóinak nézhetősége, manapság már csak az agyatlan 10-15 évesek nézik, akik azt hiszik, hogy vicces. Szomorú azt látni, ami történt vele, nekem 12-13 évesen az egyik kedvencem csatornám volt, az elmúlt 2-3 évben készített videói közül már egyet se bírok megnézni.
-
-
kenwood
veterán
válasz
Astroboy #66745 üzenetére
Ezek ? Szerintem ebbol meg az M5 is baromi ronda.
A capak jol neznek ki,az E60-tol felfele az osszes,viszont nekem ez nagyon kapufa.
Az E39 a másik erdekes,mert az eleinte szep volt, de mara az design is elegge eloregedett.
Nalam az E46 coupe M packet az abszolut favorit.
Ha nem nezzuk az ilyen Ferrari es tsai kategoriat,akkor annal nem igazan keszult szebb auto. -
konikan
aktív tag
válasz
Astroboy #66745 üzenetére
Ja, csak Hans után volt még 1-2 Német tulaja, utána pár Török, és végül kis hazánk egyik tagjáé lett.
Múltkor volt erről ha jól emlékszem cikk a TC-n, hogy most vagyunk ott, hogy akinek van pénze az vehet, mert még van.
Példa A probléma ott kezdődik, hogy ez a tip-top 36k ajró, de mindenki 500k-1M HUF körül venne. -
Dr.NX
addikt
válasz
Astroboy #66741 üzenetére
LOL, tényleg olyan, mintha nekitolták volna, vagy nekicsúszott volna egy magasabb helyről.
Erről A pacák c. film jut eszembe, amikor lesz pénzük és építenek egy nagyobb házat a lekoszlott házuk helyett. -
-
koby11h
őstag
-
batyuska100
senior tag
-
válasz
Astroboy #66354 üzenetére
Nem Vonz többet, meg ugye üzenetes szűrő
@Kenwood : +++
@szebe : Ráadásul ha dugig van, azért büntethetik a társasházat
@koby11h : Amikor a váltságdíj 2x-ét fizeted az elrabolt anyósért, csak ne hozzák vissza
@BiP : Már ha nem "derült volna ki" hogy valahogy nincs meg belőle semmi
-
válasz
Astroboy #66358 üzenetére
csodás történet, tetszik
a tetőtérben felhalmozott lomnak egyszer láttam előnyét, amikor felső szinten laktunk, és egy vihar megbontotta a tetőt. nem kicsi vihar volt, mert egészen brutális méretű és súlyú betoncserepekről van szó... viszont az egyik szoba fölött a tetőn keletkezett luk alatt volt egy régi fotel, ami csodálatosan felszívta az esőt, így a szoba nem ázott be
-
szebe
addikt
válasz
Astroboy #66354 üzenetére
"Lomi meg csak ősszel lesz...faja. "
A lépcsőházi közös tároló tele olyan cuccokkal, hogyha bármi bútort cserélek (és itt most nem kell komplett konyhabútorra gondolni, elég egy íróasztal, vagy ágy is), nem tudom levinni lomiig tárolni, mert tele van 15 éve lent porosodó szarokkal.
Alapból úgy vagyok, hogy más cuccához nem nyúlok, de egyszer eldurran az agyam, és mindent, amin 2 centinél vastagabb a porréteg (a tároló ~80%-a), azt kib*szom a lépcsőház elé, csak vigyék. -
válasz
Astroboy #66350 üzenetére
Mondjuk onnantól kezdve alig ad el az ember valamit
"nnak a kevésnek aki ebben az ársávban keres valószínűleg van pénze és tud írni."
Ne reménykedj@mpo : A NYP megszüntetés valami nonszensz volt, már a módja. Előtte a működése is meredek volt, én valahogy nem hiszek abban, hogy abból értelmes mennyiségű pénz jött volna vissza bárkinek... Szerintem a nyugdíjak kezelése állami feladat (nem az elherdálása, hanem a kezelése).
-
Migráns
tag
válasz
Astroboy #66237 üzenetére
Neked is Arany ugrott be, némi változtatással?
" Hej! Ha én is, én is köztetek mehetnék (el) ...."
Politikai programját, hitvallását állítólag így fogalmazta meg :" Az állam minden polgárának elnöke kívánok lenni, nemzetiségtől függetlenül keblemre ölelem az ország teljes lakosságát! "
Na, többek között ezért is nagy tragédia Trianon! Ha az nincs, akkor valamikor engem is közéjük szorított volna..... -
TeeBee73
veterán
válasz
Astroboy #65984 üzenetére
Ad2-re: Speciel, most, nekem.
Cirka két órája abajognak a nyuggerek valamelyik utcabeli háznál, én meg filmet néznék, de csutkára húzott fejesen keresztül is hallom, ahogy nótáznak. Beleküldhetné őket a Napba.
(Mondjuk, az már a horizont alá bukott, egye fene, jó lesz a Hold is.) -
törölt tag
válasz
Astroboy #65661 üzenetére
Egyébként nem tudom miért csinálnak ekkora hisztit az ülőkéből, normális nő ezen nem akad fenn. Neki le kell hajtania, a férfinek meg fel kell hajtania mikor dolga van, el van osztva a munka 50%-ban közösen, ez így teljesen rendjén van. Tényleg csak azok akadnak fenn rajta akik kötözködni is akarnak, ha már ilyenek mennek egy kapcsolatban ott marha nagy bajok vannak.
-
KROK640
nagyúr
válasz
Astroboy #65522 üzenetére
LOL
(igen, tudom milyen volt, emlékszem h márkás (pl sony) kazikra volt másolva a műsor, az igényesebbeknél színes fénymásolt borítóval, de volt amelyik csak FF volt. Nekem mai napig vannak ilyen kazijaim. Totál vágó volt h kalóz példány, de kb 1/10-ed áron mentek az eredetihez képest.Most itt hirtelen van még pár darabom
csicso : én 2,5-3 napos buszutakon is vettem részt, fiatalabb koromban nem zavart. Ma már egy 2-3 órás úton is minden bajom van
és ahová csak tudok (nagyobb táv) repülővel megyek.
-
-
-
-
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Astroboy #65076 üzenetére
Pont ezért a világ legértékesebb márkája az APPLE hiszen a létező legnagyobb (POFÁTLAN KATEGÓRIA) haszon marzsot tudják leakasztani.
Megcsinálnak valamit ami cakk-pakk 50k-ba kerül és eladják 500k-ért, sok feltörekvő kínai cég, 10-20%-os haszonnal dolgozik, hogy versenyben legyenek, de az APPLE termékeknek nincs vetélytársa, hiszen akik ezeket veszik azok kvázi csőlátással csak az APPLE termékeket látják.
-
-
Ciccuka
veterán
-
válasz
Astroboy #64781 üzenetére
Egy korábban nagyon aktív tag, aki használt cuccok bizniszéből él, ő mesélte, hogy minden hozzá kerülő tápot zuhany alá tesz, majd pár napig hagyja kiszáradni, és tök jól működik a dolog.
Tápot nem is vettem tőle, ami meg nagyon tiszta volt, pl. alaplap, annál megkérdeztem hogy mosta-e -
válasz
Astroboy #64745 üzenetére
Mondjuk ha valami MXM szerű, akkor sem valami kurrens cucc
De ritkaságnak sem utolsó az a gép.@koko52: Nálam egy Core2-n nem esik szét 4 gigz RAM-mal... Valami ott nem volt jó.
Meg el kell felejteni a winfost (bár haver Core2 gépén mentek ezek Windows alatt is 4GB RAM mellett, integrált VGA-n) -
Csupingo
veterán
válasz
Astroboy #64495 üzenetére
Azt mondom én is, a win7-ig volt inkább jellemző. Nekem most is egy 100 éves 7-es van a gépen. Kék halált se láttam már vagy 8 éve.
(Régebben azért is volt jó ötlet a darabolás, mert sok embernek nem volt otthon 2-3 merevlemeze, pendrive-ja, a cd írás is igen bizonytalan volt időnként, pláne egy haldokló oprendszer alatt.)
Nekem az akkori pendrive a hdd rack volt. Az fellendítette a file cserét. -
mpo
veterán
válasz
Astroboy #64340 üzenetére
Ezt egy másik topikban írtam, az eredeti vagy szinkronos filmnézés kapcsán:
Már csak az ismeretterjesztő csatornákon találkozom magyar szinkronnal, ott meg olyanokat mondanak, hogy de viszont, helység a nappali (helyiség helyett), az Univerzumról szóló tudományos műsorban meg keverik a milliót a milliárddal.
A szinkronszínésznek sincs esze, ha már a fordítónak nem volt?Az apróhirdetéseknél akárki hülyesége napvilágra kerülhet, de tévében és híroldalakon nem kéne rendszeressé tenni.
Fociban a kapu felé vagy a kapu fölé, az sem mindegy, mégis keveri a riporter, mert nem szereti az ö hangot. -
-
-
koby11h
őstag
válasz
Astroboy #63731 üzenetére
Benzines fűkasza és kötetlen testedzés gyanánt kézi kasza ha van kedvem (jó kis kardio program 1 óra kaszálás).
Elhunyt rokon után örökölt terület a falu határában. Kukoricás volt, szántás után örököltük, már nem lett beültetve. Így most 5 év utána kezd laposodni, de négy kerekű fűnyíróra még alkalmatlan a -5+10 cm szintkülönbség miatt, egyik végében 20-30 akácfa.
Érdekes, de eső nélkül is szépen nő a gaz a zöldséggel répával ellentétben. Illetve hogy a fák között még jobban nő, ott külön öröm a sarjadékokkal is küzdeni.
Van nagy családban egy még nagyobb, de az már csak gépkocsis megközelítés, és közel 2800 m2 egy közel 20000 m2 területen, amit viszont csak több tulajjal közösen körbeszántat és bejelentve 2 évente leéget... azt már nincs ember aki csinálná!
Annak örülhetünk, hogy nem parlagfüves! -
-
kenwood
veterán
válasz
Astroboy #63645 üzenetére
Ott se basz at,mert neki a szamlan szereplo osszeggel el kell szamolni.
Hibazik,de nem nyer rajta semmit.
En regebben leneztem azokat,akik fizetes utan a szamla atnezesevel kezdtek,nem a pakolassal.
Most volt egy runom, ahol a helyi sprban 6 vasarlasbol 5x talaltam hibat.
Jellemzoen a kint maradt az akcios ar, vagy rossz cimke volt a felvagott elott.De a csucs az volt,amikor a sajtos stangli akcios 49-es ar helyett 105 forint volt.
Jott a gore,elviszi a szamlat jegyzokonyvezni,sztornozni,es amig varok,elkezdek szamolni, hogy mi a picsa volt 4-5 tetetelen 3k huf,amikor a fele is sok lenne. Kedves penztaros sikeresen beutotte a 300 ft/kg mandarint 5k/kg mandulanak.Azota nezem a kijelzot,es szolok,ha nem latszik. Nemelyik meg meg is van sertodve. Persze,neki jobb ha mar a kinyomtatott szamlat kell sztornozni,mert addig tudja porgetni a statisztikajat, nem kell varni a kartyara. A jegyzokonyvet nem o irja
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest