- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
Sok embernek fogalma sincs az elavulás fogalmáról. Pláne az informatikában. Én is ismerek olyan embert is, aki a 3 éves cuccát t9bbért akarta eladni,m mint amennyiért annak idején újonann vette, merthogy biztos még emelkedett is az ára!
Az Audi meg érdekel, de csak akkor adok érte 60 ezret, ha idehozod a ház elé és telitankkal mosolyogva, masnival átkötve, saját költségeden átíratva adod át!
Egyébként most azt hiszem nem lesz üzlet... xD
-
-
Ilyen nagyon sok van a Marketplacen is, pár kép a gépről, és egy távoli a monitorral, az asztal is csak messziről.
Hogy mi van benne az titok, monitor típus se, max a mérete található ki kb és ugyanilyen ár...
Szerintem ezek össze beszéltek, vagy a másik, hogy ennyi pénz kell neki. A reális ára úgy inkább a fele se. -
Árat úgy, hogy most éppen annyi kell neki
Újonc : ezért regisztrált, mert látta/mondták neki, hogy itt lehet dolgokat eladni
Nem tud semmit : hülye, és neki az csak egy dobozVagy annyira roncs a gép, hogy inkább nem írja ki, hátha úgy is elviszi valaki.
@koby11h : +
@szifonos : Simán lehet. Bár akkor is elférne egy "ok, mégsem kell", ha kulturált valaki.
Ez utána írt még, hogy ven-e még RAM-om (honnan lenne, nem bolt vagyok), mert neki az kevés, meg a szokásos csere, stb. Aztán nem veszi meg.A postázós mondjuk írt utána. Óránként válaszol
-
BiP
nagyúr
Meg ha egy egyszerű tisztítás erre a megoldás, akkor miért nem csinálja meg ő? És akkor árulhatná magyarázkodás nélkül.
Naugye, hogy nem igaz.Ez ilyen tipikus pofátlan alkudozó esete, hogy máshol ennyi meg annyi..
Ha olyan jó vétel máshol, akkor mit is akar tőlem meg az én hirdetésemtől?!
Naugye. -
envagyok
veterán
És ilyenkor tényleg mi a korrekt.
Eladó megvette újan 96000-ért, nagy bukóval eladta 22000-ért ha jól értem.
Vevő elvitte gariztatni, majd a 96000Ft az eladónál landolt.
Nehéz itt igazságot tenni.
Mert ha a vevőnek jár a 90k, akkor szakmát kellene váltanom. Milyen kontroller is volt ?
Mondjuk ha a vevőnek megy a lóvé, akkor 70k tiszta nyereség. Így én is vennék sok használt cuccot. -
törölt tag
BB topikba linkeltem régebben (az új topikban nem találtam) egy képernyőmentést az alza ügyfélszolgálattal történt levelezésemről, ahol "állásfoglalást" kértem ezzel kapcsolatban, és adásvételi + meghatalmazást írtak. Utóbbi gdpr miatt felejtős, mert a fiókodhoz adnál hozzáférést gyakorlatilag. "Enyhén" lettem lehurrogva.
-
Ehhez egy nálam okosabb jogász kell, aki a Btk.-ban jobban otthon van. A hamis magánokirat felhasználására tippelek, de ott a csalás is.
(#59363) koko52: a bélyegzővel való visszaélés önmagában nem jelenik meg külön tényállásként, az az okirat hamisítás (köz vagy magán) egyik eszköze lehet.
(#59364) szpeti40 : Amit a csalós topikban javasolt a moderátor..
-
A másik véglet:
Lenovo M91P i5 2400 procis gép, 4 GB RAM, 500 GB vinyó, Windows 10 pro aktiválva a gépen lévő 7 kóddal, és erre ajánl valaki 13.000-et.
Mondtam neki hogy szerezzen nekem is párat...
Nem azt mondom hogy lehetetlen, de én itt nálunk ennyiért kb. Core Quad, esetleg i3 2120 procis gépet ha láttam. -
-
KROK640
nagyúr
Mindig vannak csodák. Én 2014 elején poénból meghirdettem a Phenom 9500-as, alaplappal, procihűtővel 2GB RAMmal 75-be. 3 nap múlva jött egy ember két utcával arrébról, hogy ő pont ilyet keres már mióta, és alku nélkül el is vitte (pedig egy 15öt lazán engedtem volna, vagy belealkudhatta volna a VGA-t). Sőt... két nappal később +15ért még a HD4850-est is, szintén alku nélkül. Én meg persze nem gyengén nem örültem.
Szóval néha lehet h megéri megpróbálni.
De itt jön a fordulat a storymban : olyan kicsit több mint 2 évvel később megkért, hogy adjam el neki azt a gépet amit ő tőlem vett. Hát ő olyan 100-110et gondolt érte, a többi az enyém. (ez is hülye megfogalmaszás volt részéről, mert ha 109-ért adom el akkor ő ad nekem 9 ezret vagy én neki 1000ft-ot?).
Én meg megkérdeztem tőle, hogy miért gondolja, hogy a szemete két év alatt még jelentős értékelemelkedést is produkált, akkor csak nézett rám mint borjú az új kapura, hogy most mi van, meg miért??? (mikor ugye már akkor nem ért 90-et a kóceráj mikor elvitte tőlem)
Mondtam neki h vigye be bontóba, ott azonnal megveszik, sőt az új gépébe beleszámítathatja. El is vitte az egészet cakk-pakk 15-ért számolták be neki, és vett egy Bulldozer Athlont 3800MHZ-es órajellel meg hűűű de sok szállal, és azóta is arra veri magát h micsoda csoda procija van neki, csakhát sokat ront az összképen, hogy a VGA fejlesztése kimerült egy HD4870-ben xD Asszem azóta is az a gépe van...#falubeli eset #Phenom9500 #HD4850
-
-
Komolyan azt kéne csinálni, hogy eladni az ilyesmit, aminél lényeges, hogy mi van a hirdetésben, és ha reklamál, akkor elintézni annyival, hogy tudtad, mit veszel, oda volt írva.
Ennyi hülye még sosem volt a neten, mint tavaly. A J5 2015-höz való LCD-met már többször akarták J5 2016 és 2017 telefonokra megvenni. Nekem kellett lebeszélni róla őket, amikor kiderült, hogy nem J5 2015-re akarják feltenni... -
-
koby11h
őstag
Igen, de visszatérve az eredeti problémámhoz, ha valaki itt sokat "beszél", nem biztos, hogy ért a géphez, vagy hogy megbízhatóbb mint bárki más - minden célzás nélkül! Ezt nem tudom megbízhatósági alapnak tekinteni, és több hozzászólásból is azt vettem ki hogy más igen. Ennyi, ne ragozzuk tovább, köszi.
-
törölt tag
10 Gb-os film másolásába belefagyott, kattogott a vinyó elmondása szerint. Több kábellel is nézte, stb.
3 ilyen hdd-m volt, abból kettőt bátyám kapott meg, egyet megtartottam. Mindegyiken futtattam fullos hd sentit vásárlás után, viszont eladás előtt a tesztgépre a legfrissebb hd sentit töltöttem le, és ott csak rövid önteszt volt.
Antisztatikus zacsi + 2 réteg pukifólia volt a csomagolás.
Így jártam.(#57876) Gyuri27
Nem fogok meccselni ezért, csak gondoltam megosztom a történést, és kicsit terelem a témát. Hdd-t csak ingyen vihetőként fogok "hirdetni".
Amúgy már gyűlik az ingyen vihető kategória, hűtések, ramok, pár monitor, meg egy halom 250-es hdd, notivinyó, rossz 2tb-os. Ha hétvégén lesz lelkierőm végignézni/tesztelni, akkor bedobom a helyi adok-veszek témába.
-
-
-
-
Speed®
titán
Nem lesz..egy egyedi ventiprofiltól, ami nem engedi fel a rezonáló tartományba a fordulatszámot, talán. Az igazi megoldás persze a venti cseréje lenne, ill. az, hogy nem veszünk adásvételiben kikötött próbagarancia vagy teszteléssel egybekötött átvétel nélküli 0 garis közkedvelt csákányalapanyagot..főleg nem ennyiért.
-
-
icemad
nagyúr
-
Én két, igen jó állapotú, és annak idején nem rossz LG F720-at adtam el 1000/db-ért. Asszony CRT mániás, örültem, hogy eltűntek végre.
Vettem pár napja a 'fosáson egy G2 Mini telefonyt. Tökéletesen működik, újszerű, törött érintő.
- Ház erősen esésnyomos
- Kamera üvege betörve
- Halott robottal indult, bootloopban
OK, 1500-ért nem vártam mást, de azért a tökéletesen működő újszerűtől messze vanEladó tette a hülyét, hogy ő ehhez nem ért, de persze, magától döglött meg a gyári szoftver...
Azóta már feléledt, most nyúzom, hogy kiderüljön, érdemes-e vennem rá üveget.
-
-
Migráns
tag
Nem! Csak és kizárólag anyagi okokból spóroltam a szóközökkel.
Tudod, én a karakterek száma után kapom a pénzemet.
Minden begépelt egymillió után bruttó 6 Ft 82 fillér üti a markomat, viszont a szóközökért nem fizetnek!
Most viszont az anyagi hátrányt nem nézve hagytam néhányat - csak hogy örömet okozzak - és hogy rohamléptekgban épüljön a mi kis közösségünk is!!
Egyébként beugrott, hogy az Érdeklődés kép ott van Tulajdon kép a Minden kép mellett.... -
Trailblazer
veterán
Ja, ez igaz. Nekem speciel nagyon nem jött be ez az LGA-vonulat, mindig paráztam cpu-csere idején, vagy amikor épp alaplapot cseréltem a cpu alatt, hogy vissza ne essen kiszedés/berakás közben a cpu, összekuszálva alatta a foglalat lábait. Ráadásul ezeken (mármint a cpu-kon) extraszar a fogás is. Örülök is neki, hogy végre megszabadultam tőle, végigkísért 775-től az 1155-ön és 1150-en át egészen a 1151v1-ig. AM4 kevésbé tűnik most parásnak.
-
Trailblazer
veterán
Tegnap ilyentájt láthattuk, hogy mi kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest