Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- iPhone topik
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Top cat
addikt
Leírni bármit lehet. De az is lehet, hogy ez az eset forog fenn.
-
-
Chaser
legenda
ilyesmi érhet többet, nekem kéccázas' érmém van, az sem a névértékét éri ( : 2-3e körül van az enyém, a még ritkább verziója 5e fölött - legalábbis mikor utoljára néztem-
papír százas nem tudom mennyire számít ritkaságnak, de akár lehet is az, kugli' megmondjaszerk:
Trailblazer
nyugi te nem voltál és "ismerős" vagy ( : -
KROK640
nagyúr
-
egy normális költségvetésű filmben az se igazán pénzügyi döntés, hogy filmre forgatják vagy digitálisra, egyszerűen annyira kis tétel a minden máshoz képest. ha viszont szűkös a pénz, akár egy jobb fényképezőgéppel is lehet olyan filmet csinálni, hogy a nézők 90%-a nem veszi észre a különbséget. persze ehhez olyan világítás, kameramozgatás stb. kell.
-
-
-
Az idióták üzembentartóival adják-veszik, mert úgy nem kell átíratni... Ott is aztán milyen szerződés lehet...
De ha nem lett lepapírozva, simán felnyomhatja autólopásért

@shteer : Nem, még ha hibásan is adtad le, akkor is az számít az első dátumnak, amikor hibásan akár, de bejelentetted. Nekem is mondták az orrmányirodában ezt.
Nálam ugyan volt adásvételi, de amint elhajtottak a (műszaki nélküli) kocsival, nyomtam az ügyfélkapun a bejelentést (nem is voltak meg minden hozzá). Természetesen elkapta őket a Véda, de már nem én kaptam a bírságot
@Carlytoo : Ez se hülyeség (a kivonás). Asszem akkor a legközelebbi igazoltatásnál a rendszámot is leveszik neki...

-
mivel az átírás annyiba kerül, amennyibe, olcsó lomokat szeretnek az emberek üzembentartóival átadni. az üzembentartó változását viszont együtt (vagy meghatalmazás útján) kell bejelenteni az okmányirodában, amit valószínűleg nem tettek meg, aztán az első bírságok után tudta meg az eladó, hogy hoppá, ehhez a vevő is kellene.
-
-
-
Ciccuka
veterán
-
-
törölt tag
Amúgy elég komoly pszichoterrort nyomnak az ilyen szektások, minden kellemetlen kérdésre van számukra megfelelő válasz, nagyon durva "bepalizási" protokolljaik vannak.
Mindig azzal szoktam poénkodni a "hittérítőknek", hogy:"Itt van a pénzcsap, csak meg kell nyitni, és ölmik a pénz, ami alá oda kell tartani egy vödröt. Ezt a vödröt nálam kell megvenned, és csak 50-200e forintba kerül. "
A kedvenc részem az agymosásban amikor az alólam vera miatt elfordult emberekre szerintük nincs is szükséged, stb.
-
-
-
-
Mi van?

Btw ma
Vevő 1 . : "Ma átvenném!" (Se köszönés, se semmi)
Mondom OK, mikor tud jönni?
"Mikor jó neked és hol?"
Leírom neki, hogy délután mászkálok, de 5 után nálam tud lenni a cucc.
Azóta semmi
Vevő 2. : "Szia, ez még megvan?
Ja bocs, véletlenül küldte."
Gyáááá, ez lenne a normális! -
-
Kasya
nagyúr
Miota Radics lehozta ezt a tipusu irasmodot, azota latom tobb helyen. Ez most komoly, hogy egyesek mar irni se tudnak, vagy csak egy tultolt trollság?
Az, hogy vesszot es szoismetlest, vagy csupa kisbetut hasznalnak, mar mindennapos (sajnos, de nem tudom megszokni)... de ez..
-
cbmfan
senior tag
Tipikus ork...
Ezt ma hallottam piacon. Két nem a nyáron barnult srác beszélget:
- Néztem azt a csóker filmet az mekkora sz*r... csak pofázik azt nem csinál semmit meg nincs benne a Batman se.
- Annak van csaja is, az benne volt?
- A harlekin? Az se.Elmentem másfelé ezért a további szakértésről szerencsére lemaradtam.
-
-
-
Cs1csó
titán
Ezt el kell engedni mások a prioritások:
- van akinek átlagos az otthona, ruházat, eszközei de egzotikus helyeken nyaral
- van akinek fél kilós aranylánc van a nyakában és merci meg ájfon de egy putriban lakik
- van aki olcsó ruhákban jár, nincs autója de az otthonában méregdrága hifi - mozi szoba vanLehetne ezt sorolni, a lényeg: PRIORITÁS
Kinek ez kinek az a fontos, a fontos, hogy jól érezze magát és ne halmozzon fel tartozásokat és persze egészségesen éljen mert ha pl. legolcsóbb kaját eszi az sem jó mert arra az egészsége mehet rá. -
-
-
törölt tag
4-5 perce nézem a képet, de nem áll össze a történet. Mivel lehetett
pasztázvaragasztva, ami a forrasztásnál is erősebb, mert látszik, hogy forrasztott kupakos amd proci van sajátos röntgenképen. A csavarhúzót és a kalapácsot értem csak egyedül ebben az öszeállításban. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És ilyen hirdetéseket adnak fel.
Aztán készült még pár blair witch, ahogy elnézem, azok is mind rángatósok.