- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
dugo_
veterán
válasz
kenwood #32023 üzenetére
Na ja, az eredetileg linkelt analóg kábellel viszont hiába köti össze a gépet a monitorral.
szerk.:
Múltkor láttam egy itthoni modellt is 2-3k-ért, annyit még megérhet egy aktív átalakító annak, akinek épp ezen múlik a konfigja, de 8-10k-s árnál már lassan a monitorcsere is jobb üzlet.
Kínából meg tiéd a világ, bár kérdés, hogy milyen képminőséget kap az ember. Nem próbáltam még ilyen adaptereket. -
tuki2200
senior tag
válasz
kenwood #31965 üzenetére
Nekem az iPhone kijelzomon van egy hajszál repedés kb 3 centi, de annyira hajszál h szemből nem is látszik, ha nézed a telefont. Megadta magat a telefon, ha hívtak a hangszóró elkezdett rohadt hangosan zugni, egy keddi napról szerdára virradóan felkeltem és mar nem tudtam beszélni reggel.. biztos h szoftveres hiba volt mert minden más hang lejátszás működött rendesen, sőt ha újra indítottam a telefont utánna is jo volt.. bevittem a Tmobile-ba, hogy nézzek mar meg 3 hónapos telefon, és mivel ott volt a repedés be se voltak hajlandóak venni, hiába jött oda a főnök is megmutatta, hogy a szerződésben benne van a külső állapotra vonatkozóan sertetlennek kell lenni csak akkor kötelesek javítani...kijelző csere meg hála a totál felesleges force touchnak 65+ÁFA...
-
seniman
veterán
válasz
kenwood #30877 üzenetére
Nálunk sarok számítógép asztalt hirdetnek kép,leírás,méretek és terméktípus nélkül.Biztos hamar el fogja adni.
A másik kép nélküli legalább a típust odaírta,az alapján kiderült,hogy valami papírvékony jysk romhalmaz,de a bolt weboldalán az is kiderült,hogy alig kétezerrel fizetnék többet,ha újan veszem meg.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
kenwood #30365 üzenetére
weheheh én mindig a hónap utolsó munkanapján kapok fizut, szerintem így a legjobb
Amúgy amíg nincs konkrét időpont addig én is úgy kezelem, hogy nincs eladva. De ha helyszíni megtekintés van, még akkor is, mert ki tudja, hogy miért nem fog tetszeni az érdeklődőnek a termék. Volt, aki abba kötött bele, hogy nem földelt töltő van a laptophoz (E6430-as Dell). Pislogtam. iPad Airt hirdettem, gariban cseréltet, azt kifogásolta a hülyegyerek, hogy más a szériaszám a dobozon és a készüléken. Nonszensz.
Szerk.: ezek mind a személyes megtekintésnél persze.
-
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #30062 üzenetére
Az ssdk,vagy a belepo szintu ramok arat en sem ertem - én értem, ahogy a túlárazott sz@rokat is, sok aki nem ért hozzá, ezt kihasználják
ha egy nyomorult vga 25-30k garancia nélkül, és 40-ért számlával - de ettől tekintsünk el - 3 év garival, újan, sokkal jobbat kapsz hol nem stimmel a matek?az érne 25-30k-t, nem egy feleannyit tudó kártya, ez csak egy példa a sok közül
és hát no, régen ez működött, aki madarat akart fogni elküldtük oda ahova való, vakera, jófogás, itt ez nem volt divat, már kb rosszabb lett ez mint azokAz,hogy egy 1151-es i5 csak par ezer forinttal olcsobb hasznaltan,mint boltban,teljesen termeszetes. - mi benne a természetes? ne röhögtess már, bolti ár 95%-án veszek használt cpu-t, vállalom a hülye kommunikációt - tisztelet a kivételnek - fene tudja milyen sufni kiskeres cucc, macera' ha valami nem úgy lesz mint ahogy a hirdetésben volt, loooooool :d bemegyek a boltba, kapok teljesen újat, számlával, aztán ha azzal tudok valamit kezdeni az én bajom, ha nem, az is, de új, és nem kell könyörögni érte, és ott veszem ahol akarom, gond esetén tudom akkor is ott lesznek
valószínűleg nem voltál itt a régi aprónál
arról nem beszélve, amikor tényleg bolti ár felett akarja a pH@raszt eladni a terméket, mert rájött hogy neki nem jó, vagy azt látni utolsó ismert ára 300e, ezért csak most csak nektek 200k-ért - persze 100-at sem ér de az nem baj:d -
idejét nem tudom már mikor vettem itt valamit, ha igen csak régi tagtól veszek -
-
patomi
őstag
válasz
kenwood #29509 üzenetére
Reálisan jóval lejjebb lenne az ára, ha csak azt nézem, hogy RX460 van 33K-ért ami erősebb, és táp csati sem kell neki. A 750Ti-ket meg 26-30K között találni aprón. De házon belül ott a GTX1050 ami jobb a 460-nál is és 38K az ára. Szóval a használt 750Ti valahol 20-24K között kéne menjen. (ez csak az én véleményem)
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #29489 üzenetére
nem cseréltél? pedig minden pénzt megér ( :
-
8th
addikt
válasz
kenwood #29358 üzenetére
Ismerjük a házat mint tenyerünket. A nagymamámé volt. Nincs vele semmi rejtett probléma. Gyerekkoromban hozzá lett építve akkor kapott új tetőt és a villanyhálózat is cserélve lett. A vízbekötés elég régi de mivel víz-gázszerelő van a családban így attól féltünk volna a legkevésbé. A vele járó kőműves munka meg semmiség.
De mint mondtam bármire el lehet verni bármennyi pénzt ha az embernek köszönőviszonyban sincsenek az igényei a lehetőségeivel.
-
8th
addikt
válasz
kenwood #29355 üzenetére
Itt jön ki az, hogy kinek ilyen igényei vannak. Aki egy linóleummal burkolt konyhás panelból jön annak megfelel az olcsó ötszáz forintos villanykapcsoló és az olcsóbb árfekvésű padlólap/ parketta is. Gondolkodtunk a megvásárlásán ezért több helyről kértünk árajánlatot a teljes belső felújításra. Konyhát újraburkolni (a falat), újjáépíteni a fürdőszobát, cseréltetni az utcafronti ablakot, a beltéri ajtókat. Ha mindez megvan egy teljes festés takarítás és beköltözhető az ingatlan. 2,3M ajánlatot adott egy helyi vállalkozó. Ebben az összegben tokkal vonóval benne van minden. Az sok? szerintem nem.
mod: persze a konvektoros megoldás helyett lehetne fűtés korszerűsíteni hőszigeteltetni, padlásteret leszigetelni stb... a világ pénzét el lehetne verni rá, de mire nem?
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #29195 üzenetére
az rendben van
az nincs, mikor mint itt is a címben más van adott árért, ez félrevezetésa te példádban mondjuk ildomosabb a képre a 16-ost kirakni
ha nekem van több opciós dolgom adott géphez, akkor ha már címbe rakom azt jelezni kell, pl opciósan, akár, felárért stbstb
pl a gamer gép vga nélkül is hatalmas találmány ((( :
-
-
Chaser
legenda
válasz
kenwood #29053 üzenetére
ha eladod érdekel, amiért a kis lelkemnek el kell viselnie a karcot, ha adsz 10k-t megegyeztünk
monitorra "háklis" vagyok, csak k_v_arc mentes jöhetÉrintőkijelzős, van hozzá toll is (rajzolni nagyon fasza), billentyű lecsatolható, 8 órán át bírja az aksia. Na butálissan jó gép én ezen dolgoztam fél évig minimúm
butális hildetés ((( :
-
-
MK VII
veterán
válasz
kenwood #27436 üzenetére
Számomra már rég megszüntél csak valamiért a ph csodálatos prémium funkciója baszik azt csinálni amit kell.
Ugyan úgy megjeleníti a tiltott felhasználók hozzászólásait... Nem is értem miért reagáltam rá.Különben meg, ha egyenlőségjelet vontál, magad és a csalók közt és magadra vetted azértcsak magadat hibáztathatod.
Egyáltalán nem úgy írtam, de tényleg mindegy is....És ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy megkérjek egy moderátort, hogy nézzen már utána az előbb felvázolt prémiumos problémákra...
-
MK VII
veterán
válasz
kenwood #27429 üzenetére
Lassan minden hozzászólásoddal bebizonyítod, hogy nem vagy idevaló..
99%-ban a megnyilvánulásaid arról szólnak, hogy a megkárosított bassza meg, mert szegény csalóknak nem könnyű kijátszani a törvényt...
Szeretnék mélységes elnézést kérni tőled és a csaló társadalomtól, minden hozzám hasonlóan gondolkodó ember nevében, hogy a jóhiszemű, alapvetően nem rosszindulatú vásárlói réteg nem egyből a rendőrségre fut, hanem próbálja elrendezni normális úton az ügyeket, ezzel megkímélni magát és a csalót az esetleges jogi hercehurcától...
Remélem meg tudod bocsájtani a társadalomnak, hogy nem egyből a rendőrségre fut minden szarral.. Bár lehet, hogy éppenséggel pont egy amerikai társadalmi szokást szeretnél ahol, ha az utcán véletlen nekiszaladsz valakinek és kivered a kezéből fánkot, az egyből megy polgári peres eljárasra terelni a dolgot és kifizettet veled egy komplett Armani öltőny árát, mert lekváros lett.
Tudod szerencsére a magyar még tud bocsánatot kérni és elnézni apró botlásokat...
Én kifejezetten örülök, hogy alapvetően ilyenek az emberek és nem olyanok ahogy Te felvázoltad... -
törölt tag
válasz
kenwood #26607 üzenetére
Hát meg akinek nem tökéletes a pázsitja a kertben, az az igénytelen. Vagy aki felveszi ugyanazt a ruhadarabot 2x egy héten, az. Szerencsére különbözünk, csak vannak akik pejoratív jelzőket aggatnak a többiekre, hogy jobban érezzék magukat. Meg vannak akiknek nincs erre szüksége.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
kenwood #26604 üzenetére
"Nem nagyon van olyan szitu,ahol az uvegfolian mulik, hogy torik-e a kijelzo.
Az inkabb a karcoktol vedi."Ez nincs így teljes mértékben, az én ismeretségi körömben elég sokaknak megvédte a telóját a töréstől az edzett üvegfólia. Jó ha a Dubai-ban a felhőkarcoló tetejéről ejted le, az ellen nem véd.
-
törölt tag
-
djculture
félisten
válasz
kenwood #26604 üzenetére
Biztos nem a csóró fog, miután nagy nehezen összerakja az árát, annyira nem törődni a cuccal hogy szét törik a kijelző.. Érdekes van egy rahedli haverom aki komoly telefonokkal nyomul egyiknek se tört még össze a 20 év alatt egy telefon se. Fizikai melóra eleve én se a 950-es lumiát hordom hanem egy szar Alcatelt annak meg mindegy.
-
-
seniman
veterán
válasz
kenwood #25273 üzenetére
Ha már annyira tetszik az ignore szolgáltatás,most már igazán élhetnél is vele.Sokan nem kíváncsiak az itteni sorozatos kötekedéseidre.Mókás,hogy azzal fenyegetsz másokat,hogy ignorálod őket,sokunknak ez megváltás lenne inkább.Az agyhalott jelződre,meg majd a kolléga reagál,az nem az én tisztem,bár véleményem az lenne róla.
-
quailstorm
félisten
válasz
kenwood #25240 üzenetére
Xeonos gépem van, 60-ért jó vicc volna olyat venni. Az a HA!-s konfig sem ezt tükrözi hanem elborult hülyegyerek ráépített a régi ócskavasra ész nélkül.
Most akarok 50-ért brand gépet venni, i5-2400. GTX750Ti LP Pénteken meg lesz hozzá...
Xeon, 50-ért? Codegen táp alól származó lappal? Haggyámá'.Mellesleg C2Q fronton ilyenek kelnek el ezen az áron, nem vérpista szemete.
-
Kasya
nagyúr
válasz
kenwood #25214 üzenetére
Felreertesz. Nem a K-s procit es a TI-s vga-t vonom ketsegbe, hanem a felarat. Ami a sok sallanggal (ami a hirdetesben van) bizony durva arsavot tud alkotni. Ahhoz kepest, aranyaiba probaltam behelyezni egy kicsit gyengebb konfigot....mindamellett, hogy min. 2eves konfigrol beszelunk es mennyit kerne erte.
-
Laraxior
titán
válasz
kenwood #25214 üzenetére
Az én konfigom pont hasonló. Vízzel. Én olyan 500k körül számoltam monitorral együtt. Az enyémet.
De amúgy ki számolja... rossebet érdekli
300ból talán még most sem lehetne kihozni, tekintve a CPU + VGA már ~200k.
..és akkor még nincs se ram, se ház, se táp, se víz, és az SSDk..stb.
De azért az egy guriga elég meredek, még ha mindent akkor vett amikor megjelent.
De a reális ára olyan 300 és 400 között lehet. Bár ennyiből meg inkább 1151-est építenék most. Vagy inkább semmit, mert várjuk az új Intelt.(#25213) Beretvás: Hasonlóra gondoltam
-
Kasya
nagyúr
válasz
kenwood #25210 üzenetére
Amikor vette, igen. De a vegere azt szurtem le, hogy 1 millio korul adja. Mellesleg akkor is hulye volt, mikor ennyiert vette. En hasonlo erossegu gepet vettem (4790+gtx970), csak minden extra sallang nelkul (led, vizhutes, K-s proci, ti vga stb.) 330-ert 2 eve. Tehat anno is 3* annyit koltott a konfigra, ami nem erte akkor sem az arat...de tudom, az elerheto legjobbat megvette, mert kellett neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged