- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
TommyNagz #32013 üzenetére
Azt remélem tudod, hogy annál rosszabbat nem tudtál volna venni se. Ha abból vonsz le véleményt nem vagy különb mint a sok ember akit itt fikáztok.
Sorolom a problémákat:
Nem Microsoft(Nokia) telefont vettél, mint később kiderült ez support szempontjából baj.
WP7-es telefont vettél.
Erre annyit tudok mondani, hogy WTF? és minek?A WP7 az egy WinMO6-ra húzott Metro UI, szarrá fossá butítva az eredeti részét a rendszernek, bezárva, beZune-ozva. Az semmi más nem volt mint egy UI és UX teszt a vevők pénzén. Interop unlock után meg futottak rajta a WinMO appok, mint az Opera 10 vagy az iGO.
Amitől úgy nézett ki, hogy lesz a WP-ből valami, az a 8 és a 8.1 volt, meg a Lumia 520. Olcsóért korrekt hardver, lightweight(nek tűnő) OS.
Aztán viszont az MS nem rakta be megfelelő ütemben az updateket/ígért featureket, az x20 után kijött x30 generáció sokszor rosszabb volt az elődjénél, bebuktak a Qualcomm miatt a W10 frissítéssel egy csomó 8.1-es modellen, és még a W10 sem egy túl szabad valami.
L520-at nem csak az adta el, hogy Win8.1, az olcsón volt IPS kijelző, AF kamera, korrekt 2 magos vas és stabil szoftver.
L530 ahhoz képest WTF? A tárhely miatt még a W10 preview se ment fel rá.A 8.1-es Univ app már működött, 10 egész sokat tud, a koncepció életképes*, fejlesztettem már rá. A legjobban UX szintjén bukott el, meg az alkalmazások hiánya miatt. Mivel későn jött ezért mindenki leszarta, így meg is halt. Ráadásul az OS sem volt egy kiemelkedően más vagy jó valami.
Azért már iOS-re se lehet mondani, hogy lightweight vagy bugmentes és stabil, iOS7 óta igen meredeken esik a színvonal. Meg az zárt mint a börtön. csak mivel elterjedt ezért mindent megoldottak rajta kb, és nem zavar.*Koncepció alatt az ugyanaz a program PC-n és telón dolgot értem.
Ne feledd el, hogy nem csak a W10 bukott el, a Blackberry OS10 is, ami kiválóan sikerült és forradalmi UX-et hozott magával. Pedig abban még ott az Android4.3 is. Ha nem lenne már rég kidobhatnám a kukába. Natív appot alig fejlesztett rá valaki...
A legbosszantóbb az egész W10M halálban, hogy attól még desktopon ugyanúgy barmolják szét a 20 éve jól működő Windowst, hozzák be a butábbnál butább UWP megoldásokat és az erőszakos bugos, gépet tönkretevő frissítéseket. Egyszóval azt belátták, hogy a W10M gazdasági öngyilkosság, de az már nem jutott el az agyukig, hogy miért és mit kéne változtatni.
-
Speed®
titán
válasz
TommyNagz #32003 üzenetére
Nekem van yutbob meg offline navi (here), semmi nem hiányzik..messenger meg nem az MS, hanem a FB facsága, hiába köpköd mindenki..persze MS korrigálhatna egy használható alternatív appal..na ez az ő facságuk..meg a mi bajunk. Szerencsére W10M opció nálam (735), azzal elodázom a cserét még egy ideig..aztán vége a dalnak. Valóban kár érte amúgy..potencia volt benne, nem is értem miért hagyják elsüllyedni
-
seniman
veterán
válasz
TommyNagz #32003 üzenetére
Nem volt az rossz,csak sorban verték bele a szögeket a koporsójába,az MS meg csak a bibliát lapozgatta,de mindig leragadtak az "ígéret földje" fejezetnél.Beszopatták a néhai csúcstelefonok gazdáit először az elmaradt Denim frissítéssel,utána meg egy csomó készüléket kiszórtak a W10 támogatási listából.Az appok rendre elmaradtak,aztán a vezérük bejelentette,hogy mostantól háttérbe szorul a mobil üzletáguk.Ennél jobban?Hogyan?Hiszen sz@rtak rá évek óta.
Aztán most a messenger letiltása,ami amúgy is funkciószegény butított mása volt a droidosnak.Hiába menekül az ember WM10-re,max két év aztán érdeklődés és user hiányában ott is megszüntetik.
-
madgie
titán
válasz
TommyNagz #31989 üzenetére
Nekem már sok taknyolást felfogott, külön élmény, mikor hidegburkolaton kacsázik egyet a telefon. Repedt fólia le, új fel, öröm-bódottá.
Pár hónapja a Redmi Note 3-am nyalt akkorát, hogy az oldalán meg is nyomódott, na szerintem ott is az üvegfólia mentette meg a kijelzőt.
-
Laraxior
titán
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
TommyNagz #30954 üzenetére
Nem tudom hogy miért ez a gyűlölködő vergődés, de legalább ne hazudj: amit te jelentettél, az egy weboldalkészítő cég hirdetése volt, aki fizetett azért, hogy több helyen megjelenjen.
Ha tudomásod szerint klón telefont hirdet valaki, ott a jelentés, jelentsd, tűzzel-vassal írtjuk. Csak én magam
943945 esetben intézkedtem ilyen ügyben. -
Gyuri27
félisten
válasz
TommyNagz #30868 üzenetére
Há nyilván hurut. Métely. Egy gempőc.
Ha faja hűtés lenne rajtuk és müködnének és seniman-nak hívnának na akkor érnének ennyit, de tán akkor se.
De így még ha fizetne se kéne.seniman: elmennyé má. Lassan akkora isten leszel mint Chaser meg Optimus. Há mi van veletek he???
-
seniman
veterán
válasz
TommyNagz #30414 üzenetére
Végül is.Gépen vannak neki a fotók a dögről,lő pár csíkos képet a monitorról,majd telóval felküldi a netre.Ezek adatkábelen keresztüli netkapcsolatról,meg wifi hotspotról még nem hallottak?Még a szutyok D900-as samuval is neteztem így,pedig az kövület a maiakhoz képest.
-
seniman
veterán
válasz
TommyNagz #30411 üzenetére
Hol a hiba?Azt leszámítva,hogy a monitort fotózta a vadbaromja?
(#30410) Chaser
A legjobb,hogy a postázást már a hirdetés szövegében kizártam,mert nincs ekkora dobozom,meg nem vagyok olyan jó kondiban,hogy a 25kilós bengát a postáig cipeljem.
De szerintem efelett simán elsiklott,pedig tuti nem helybeli volt.
-
MK VII
veterán
válasz
TommyNagz #30337 üzenetére
+1 a Gigára.. De csak alaplapi fronton.. Nagyon régóta csak Giga lapokat veszek és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele.. Jól bírják a tuningot, jó a BIOS-uk, kézreáll az egész menü.
Én Asrocktól fogom a fejem.. Egyik haver megkért, hogy húzzam fel a 4770K-ját. Segítsek neki.. Saját lapommal tuningoltam nagyon sokat.. Kisujjamban volt, hogy hol mit kell állítanom.. Megláttam az Asrock BIOS-át és falnak futottam.. Átláthatatlan katyvasz az egész BIOS.. Semmi sem úgy van írva mint egy normális lapon, az értékeket sem lehet úgy állítani mint egy normális lapon. Fél órát kinlódtam havernak a gépével, miután mondtam neki, hogy gyújtsd fel a lapodat és vegyél egy normálisat.. Ennyiben maradt a 4770K tuningja. -
Astroboy
őstag
válasz
TommyNagz #30157 üzenetére
Ezeknek a véglényeknek valaki fogja a kezét egész életükben, mint a gyerekeknek...
Túl sok ilyen van, 50 IQ-s megasötét kollégám pl. nem ír alá semmit sehol, mert fél asszonytól és mindent inkább hazavisz, aztán majd a nő eldönti, hogy aláírhatja-e...
Gondolom hányszor átb@szhatták hány helyen, mire ez kialakult nálukA ciki az az, hogy ez egy 300 fős cég, és a pörgésben nincs idő arra, hogy napokig üljön valaki egy papíron otthon...
-
Chaser
legenda
válasz
TommyNagz #30152 üzenetére
2 giga ram kinston vincseszter
lg dvédé iroval 16 szorossírva röhögök ( :
szerk: szeretett gtx960 2 gigás az aprón nyilván gar nélkül új 1050 árában ((( : aki nem veszi meg az mind hülye!!! ( :
szerk2: visszavonoma garanciás részt, még van rajta kb 1 év elvileg, így is csak 10k-val van túlárazva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Philips Hue – az okos lámpák királya
- Milyen légkondit a lakásba?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- TCL LCD és LED TV-k
- Debian GNU/Linux
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest