- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
F.E.K..
senior tag
-
Asszony néha ruhákat nézeget a gépemen... teljesen fejreáll a hirdetőalgoritmus tőle
(Meg a szívműködésem, olyan modelleket dob fel fehérneműben...)
@BiP : "Technikailag fejlettebbek az AMD procik (pl. a Phenomoknál is az SMT jóval többet tudott), cserében mégsem tudott annyi nyers erőt kipréselni."
Nem érzel itt valamilyen ellentmondást? Na vajon miért? Mert az Intel utasításbecslője nem volt rendesen megcsinálva. -
törölt tag
Most hogy mondod a szomszéd Coop területi üzletvezető, ő kap majdnem 300-at. Kicsit feljebb van, mint egy pénztáros, ők valahol 120-130 körül mozognak, nyitvatartástól is függ, de szerintem inkább alatta közelebb a 90 ezres minimálbérhez.
Egy biztos, az országunkban durván szétszórtak az árazások, de a dolgozók jelentős hányada az nem a fizetés jó oldalát kapja meg, aki arra alapoz és azt hiszi az az általános az nem ivott még kávét.
Részemről be is fejeztem, éljen mindenki az álomvilágában tovább ahogy kényelmes, magzati pózban. -
-
envagyok
veterán
Csak az a baj, annyi f@szság volt benne vevői, és eladói részről is, hogy néha kinyílt a bicska az emberfia zsebében. És csoda ha néha valaki segíteni akaró beugat valamit, persze kizárásért cserébe.
Mikor a felelőtlen vevő netes képekre előre utalva rendelget, aztán panaszkodik, hogy átverték.
Át hát, és még csodálkozik.
Vagy amikor valaki képes utánvéttel 1 napos friss regesnek küldeni, és csodálkozik.
Én is küldtem már, de ha mondjuk beszopom, akkor nyelek egyet, hogy ez jó tanulság volt, nem pedig a jelentsd topikkal fenyegetőzve fröcsögök. -
-
-
maláj
addikt
persze mert más van/lesz helyette (foxpost asszem ???)
nálam utánvét kizárt mert nem fizetek 3x annyit, hogy hozzám eljusson ...
vagy van az amikor elmondom, hogy pl. 11h-korfeldobom a pénzt és ő is dobja fel a cuccot
persze a gyökér megvárja amíg pittyeg a mobilja és csak azután dobja fel, hogy 1 nappal később kapjam + a cuccot (az ilyeneket alapból nem értékelem - más kérdés mennyire okoz ez neki lelki törést)
-
-
kenwood
veterán
nagyjabol igy szoktam intezni, amiota egy fx 8150-et rakott be a sajat lakasomban egy vevojelolt rosszul,es letort 4 labat rola. (o sem fizetett)
bar azert sok vevo mondjhatja,hogy nem fog tobbtizezret fizetni valamiert,amihez hozza se nyulhat.
Itt annyi tortent,hogy verofenyes napsutes volt,de en a 110% miatt felkapcsoltam a lampat is,es addig el is intezte a foglalatot.Egyebkent maga az anyagi kar tovabbra sem erdekel.ha valaki bocsanatot ker erte es eloldalog fizetes nelkul,kb. leszarom.
o viszont 50 centire allt tolem es rezzenestelen arccal a pofamba hazudott, teljesen hulyenek nezett.
ezt volt nehez feldolgozni,de kialudtam -
MK VII
veterán
Na azért az 56 ezres 32"-os Samsung tv-nek a képét nem kívánom senkinek... Mint kifakult vízi hulla olyan csodálatos színei vannak a panelnak benne...
Mikor én vettem az LG-t akkor is az eladó mindenáron a Samsungra akart rábeszélni... Nagyon sok TV volt kirakva a polcokra... Kértem távirányítót, hogy állítgathassam a képüket, mert a Samsungé túl fakó volt számomra... Mondanom sem kell, hogy nem sikerült szebb képet kicsikarnom belőle mint az ugyan annyiba kerülő LG tv-ből amit vettem... Mondtam a srácnak 1 óra tesztelgetés meg nézelődés után, hogy az LG-t vinném.. Még meg is kérdezte, hogy miért... Mondtam neki, hogy azért, mert a Samsungnak nincsenek színei... Húzogatta a szemöldökét, hogy miről beszélek... Odahívtam mindkettőhöz és ugyan olyan színbeállításokkal megmutattam neki... Elcsodálkozott, és jééé tényleg... Azonnal hozta az LG-t és lezavarta az adás-vételt. Gondolom nem üzlet az neki, ha ilyen szinten nézegeti valaki a TV-ket és nem a Samsungot viszi el a vásárló.. Biztos vagyok benne, hogy a Samsung valamilyen kedvezményeket ad a nagy áruházaknak, ha az ő termékét tukmálja rá a vevőkre... Bármelyikbe voltam mindegyikben az eladó egyből a Samsung TV-khez kísért.. Vajon miért? -
kenwood
veterán
En mindig jelzem,hogy nincs jegeles,keressen meg ha aktualis.
Ha 3 het mulva lesz penze,akkor miert most ir ram ?
En se megyek le a tescoba ures zsebbel nezelodni.
viszont ha valaki 9kor felhiv,h melo utan jon erte, majd 10kor egy masik , akielobb jonne ,vagy tobbet kinal,akkoris az elso viszi. -
kenwood
veterán
Az oke,de azok is fizettek,akik elottem vannak
Ha teljesen idorendi lenne,akkor nem erne meg tobb napra kifizetni egyben,mert folyamatosan sullyednel le.Igy meg kb. senkinek nem eri meg,mert ugyis a par bebetonozott, meg korabban feladott moge kerul.
Annyit kellene csinalni,hogy minden kiemelt hirdetes kap egy automatikus uppot naponta egyszer,a feladas ideje (ora,perc) alapjan
Igy a friss hirdetes mindig elso lenne,aki pedig tobb napra elofizetett, annak nem kellene minden nap ujra feladni,es kiemelni a hirdeteset,hogy ne sullyedjen.
-
Chaser
legenda
ha egy ilyen drágaszág' 38, nem nehéz visszaszámolni, hogy használtan, számla nélkül, értelmes bolthoz garral 30-ért reális, abból meg nem nehéz visszaszámolni egy 750 ti-t amit reggelire eszik, főleg ha azon gar sincs, ráadásul ez az egyik legjobb hűtésű és 35-6-ért is van már más gyártótól
sokan úgy csinálják kb, mintha az a 10-20k amit "buknak" két év alatt iszlámgyihád' lenne, pár zabálással elmegy annyi
és ott a 4 gigás rx460 is, az is valami 36-7k gb wf2-es -
Chaser
legenda
régen volt egy gb 4650 vagy 70-em, fix 12v-on ment a venti, porszívó hangja volt, vissza vittem a boltba csak lestek, azt hitték user error de kiderült gb error:d aztán rákötöttem 5v-ra ottrohaggymegalapon' úgy már oké volt
mostaniak viszont zömében kifejezetten jók, elsők közt jöttek talán a fél passzív megoldásokkal is -
kenwood
veterán
Onszantambol mentem bele,hogy igy is eleg a 15k rafizetes.
Visszakuldene a telot,ha kernem,nem a cservel van a gond.
Egyszeruen csak nem tudom elkepzelni magamrol,hogy ilyen szituban meg nekialljak alkudozni azzal, akit tevesen tajekoztattam.Mintha a Carlsberg helyette kapnal egy Aszokot,majd kozolne a csapos,hogy akkor ez 50 forinttal tobb lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest