- MWC2009 - Sony Ericsson Idou és W995
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
Na azt én sem értem, hogy miért kell a fűkaszát is pörgetni... Nem tudom szomszédnak elmagyarázni, hogy oda-vissza vágjon vele. Felpörgeti, vág jobbra, gázkar elenged, alapjáraton a fej visszahúz balra, nagy gáz és elhúz a fej jobbra... és ezt ismételgeti fél-egy órán keresztül fűkaszálás címén. Agyhalál!
És csodálkozik, hogy neki kettő (AL-KO és HECT) is tönkrement, nekem meg a 8+ éves MTD van azóta is. Pedig én négy-ötször akkora területeket vágok vele, alkalmanként 4-5 órán át használva és most is első rántásra indul."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Külpolitika
- Sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest