Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mindy-Lee
tag
válasz
begrimisu #1520 üzenetére
Az igazából annyi, hogy kell a BB Desktop Managere, amit netről le tudsz tölteni, felismerteted vele a készüléket, majd a szoftverfrissítés menüpontot megkeresed. Itt, ha nálad az 5-ös van fent, annál frissebbet nem fog felajánlani, viszont választhatsz a meglévő 4,6-os és az 5-ös közül. Mivel nekem 5-ös van, ha épp újrateszem, akkor az 5-öst is választom.
Ulaci: a böngészőbeállításoknál mi szerepel az alapértelmezett böngészőkonfigurációban? Illetve azt tudod módosítani? Félő, hogy a vodás beállítások benne maradtak a telefonban, azok nem tűnnek el függetlenítés után sem, és akkor gyakran hiába is próbálkoznak, mert nem lehet felülírni őket. Mit használsz, sima netszolgáltatást vagy BIS-t (vagy BES-t esetleg, de az vállalati megoldás, magánszemély csak egyedi engedéllyel kaphat indokolt esetben...)
Bár ha neked a mailbeállításoknál csak az Enterprise jelenik meg, valószínűleg nem használsz BB-megoldást...Onnan gondolom, mivel amikor a T-nél megvettem a telót és nem volt rajta BIS, addig csak a vállalati levelezés beállításának ikonja jelent meg, de azzal értelemszerűen nem tudtam kezdeni semmit.
Szóval mailezni azzal fogsz tudni, és persze ettől BB a BB. A hozzá tartozó szolgáltatással. Persze vannak alternatív megoldások, amiket itt írnak a fórumon.Ha van ilyen szolgáltatásod, akkor, mivel ez 5-ös oprendszer és lehet az APN-eket váltogatni, ha van BIS/BES-ed és mellette neted, akkor az alapértelmezett böngészőkonfigurációt állítgathatod az Internet Browser (ekkor a BB-csomag forgalmát használja böngészésre), vagy az adott szolgáltató wapos APN-jére, vagy a wifire.
Illetve az MDS böngésző alapértelmezett konfigurációja: internet browser, a wap böngészőé: szolgáltatói APN. Mindezeket a Beállítások --> Speciális beállítások --> Böngésző menüpont alatt találod. -
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1508 üzenetére
-
Mindy-Lee
tag
Akit érdekel esetleg: az Opera Mini 7 már elérhető BlackBerry-re is...
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1505 üzenetére
Persze, ez teljesen érthető...
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1502 üzenetére
Bocs, csak kifutottam az időből...anno 50-ért vettem kártyásan, aztán később váltottam számlásra...
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1500 üzenetére
Nem volt még, de megvan rá az esély...
80-ért lassan két újat is lehet kapni, a Curve 9300 is vidáman belefér... -
Mindy-Lee
tag
Új burkolat amúgy engem is érdekelne, csak lilában, vagy pirosban, sőt akár fehérben is. Vki esetleg tud ilyet? Illetve akkor már a rápakolásában is szükségem lenne segítségre...
Előre is köszönöm!
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1447 üzenetére
GSM-boltokban szoktam látni hozzá burkolatot, de árat nem néztem, de én amúgy a sajátomhoz pont a múlt pénteken vettem egy hard shellt hozzá a MM-ban, ilyet:
http://www.takealot.com/electronics/cellphones-accessories/blackberry-8520-9300-hard-shell-black,10798865
Gondoltam, hátha ez is érdekel.
-
Mindy-Lee
tag
Tud esetleg vki BB-re híváskezelő programot, amivel biztosan tilthatok rejtett számot is? Az App Worldből próbáltam már a Call Blocker Lite-ot, de nem működött...
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1397 üzenetére
Persze, az elég.
-
Mindy-Lee
tag
válasz
rootkiller #1390 üzenetére
Szia!
Én is hasonlót tapasztaltam, és ezért újrahúztam a szoftvert, nekem segített, úgyhogy szerintem érdemes neked is ezt tenni, ha gondolod.
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ha T-mobile-os BB8520-asomon az alapértelmezett böngészőkonfiguráció az Internet browser, akkor a BIS adatforgalmából netezek, ha pedig wen'n'walk, akkor pedig a havidíjas előfizetésemhez tartozó mobilnet-csomag adatforgalmi, ill. az előfizun lévő egyéb internetcsomag keretét használja a készülék?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest