Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
Anitaa82 #1476 üzenetére
Korlátozásokkal, a BIS -t jelenti amire elő lehet fizetni a telefonszolgáltatóknál. A BES -re nem lehet előfizetni, az a nagyvállalati rendszer. Így vannak funkciók amik nem működnek. Bár ez a legtöbb felhasználónak amúgy sem nagyon szükséges.
Nem ingyen mert a BIS is fizetős.Simogatós? A divatos érintőkijelzős telefonokra értettem.
Vannak játékok, természetesen, de nem olyanok és nem olyan sok mint a divat telefonokra. Kártya játékok, sudoku, meg hasonlók. Mások is vannak...
Egyébként aki a mai trendi dolgokat akarja vagy szeretné követni és ha BB telefonok tetszenek, akkor ne az alsó kategóriából válasszon magának, illetve BIS nélkül félkarú óriás.
Az alap BB alap funkciókra alkalmas, telefonálás, sms, plusz mail. Egyéb apróságokat nem mondtam, mert talán nem is lehet mindent felsorolni.Nem akarok lebeszélni senkit, de BIS nélkül nem olyan jó a telefon.
Ha pedig csak szimplán azért mert gyarló emberek lévén megtetszik a telefon, hát várj egy kicsit a vásárlással, ne kapkodd el, erre építenek a reklámok.
Nézd meg élőben, kérd kölcsön esetleg...Speciel a hiányosságai ellenére BIS nélkül is szeretem, igaz nem vagyok egy power júzer. Főként telefon és sms, és mail. Weböngészés, fb, és társai nem nagyon játszanak nálam.
-
Benőke
őstag
válasz
Anitaa82 #1472 üzenetére
Maga a szolgáltatás valóban üzletembereknek lett kitalálva. Pontosabban a céges felhasználóknak. Ettől függetlenül használható a pórnépnek is korlátozásokkal, de nem ingyen.
Fényképek? Mint az összes telefonon pocsék
Nem attól lesz jó a kép ha 8mp meg 10mp.
Egy kiöregedett 2 mp -s digitális fényképezőgép simán körberöhögi a 10-12mp optikával bíró telefonokat.
Ami különbség az optika minősége javult a modernebb vagy drágább telefonokon.
Aki akar kattogtathat vele, de sokszor ne nézegesse mert kiábrándul az ember. Telefon képernyőjén mindig elmegy majd de számítógépen nézegetve...Van mellette "simogatós" ami a céges. Nem bántom mert a cég jót akart és szerintük az akkori legjobbat vették meg de kimondottan utálom.
-
rootkiller
őstag
válasz
Anitaa82 #1470 üzenetére
Hát nézd. Nekem a fő profil a chat wifin, néha netrádió meg szoktam böngészni. A billentyűzet telibe veri az összes érintős billentyűmegoldást, itt érzed hogy megnyomtál valamit. Nem volt elötte érintősöm, de igazság szerint a trackpad (amit én csak csiklónak hívok) kiváló alternatíva. De ha csak szimplán marhasokat telefonálsz és smsezel akkor is király a cucc, mivel a tárcsázás sebessége (minden gombra gyorshívás, elkezdesz valamit beírni alapállapotban és már dobja ki a neveket meg ilyenek), a hívás minősége és a térerő is elég jó. Az SMS-t meg messenger szerüen rendezi össze, ami szintén tök jó.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged