Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1792 üzenetére
Én is valami nagyobb képernyős telefonban gondolkodom, mert az alkalmankénti navigáció, valamint a kényelmesebb netezés jól jönne.
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1784 üzenetére
Majd kérünk beszámolót, hogy mi lesz a következő kiszemelt. Nekem májusban jár le a 2 éves előfizum. Lehet lassan én is nézek helyette valamit, ha lesz lehetőségem érdemi kedvezménnyel venni valamit T-nél.
-
glutamin
őstag
Én meg pont, hogy azt látom a környezetemben, hogy csajok azért vesznek BB-t mert trendi. A 8520-as meg a legolcsóbb. Na most pont ők az a célcsoport, akik csalódni fognak. Amire nekik kellene a telefon, arra pont nem jó. (lefotózni valamit, majd megosztani gyorsan FB-n. Ehhez szar a kamera, nincs GPS a foursquare-hez, hogy milyen trendi helyen vagyunk éppen, BIS nélkül meg nem megy az FB kliens stb stb) Az irodai területet (exchange, levelezés stb, amire ki van hegyezve a készülék), amiket írtál is kb hallomásból sem ismerik. Ha az összes h*lye celebnek van egy BB-je a szifon mellé, akkor sokan fognak venni.
-
glutamin
őstag
A netezés nem lesz vel egy nagy élmény, azért arra készülj fel. Egy tapicskolós telefonnal sokkal könnyebb az élet ilyen szempontból. Az EDGE adatátvitel sem segíti a dolgot a szűk keresztmetszetével. GPS hiány sem éppen jó pont. Ha prakktikus szempontoakt nézzük, inkább vennék ennyi pénzért egy ZTE Blade-et (a sajátomat kaptam, amúgy nem vennék ilyet)
Letölthető alkalmazásokban sem fogsz majd bővelkedni. Van pár, de sok közte a fizetős. Játékok meg inkább a réggi java-s korszakot idézik.
A Blackberry márka presztízse vizsont még elég nagy itt nálunk. Sokan hiszik azt, hgy ez valami komoly üzleti telefon. Pedig csak relative drága, és emiatt nincs belőle még nagyon sok az embereknél. Spanyolországban, ahol voltam pár hete nagyon tucattelefon. Kb annak van ilyen aki valamiért nem vettem szifont vagy tepsi galaxyt.
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1451 üzenetére
Nem gyári, de van rajta hátul BB embléma. Élőben inkább egy picit a mustárszínhez közelít. [link] Billentyűzet az valóban nincs hozzá, de sztem fekete billentyűvel szebb mint arannyal.
Nagyon olcsón odaadom mert nekem nem kell. (még barátnőm rendelte magának, de közben kapott egy iphone 4-et így nem érdekes már
)
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1447 üzenetére
Nekem van egy eladó arany színű burkolat, ha érdekel. [link]
-
glutamin
őstag
válasz
rootkiller #1152 üzenetére
Igen, ez a része már jó működik
Sim kártyáról, hogy lehet a telszámokat áttölteni a telefon memóriájába? Megnézni meg tudom őket, de nagyon nem találtam erre vonatkozó funkciót.
-
glutamin
őstag
válasz
lezerpiramis #1149 üzenetére
Oksi, így érthető nekem is a dolog. Köszi!
Másik kérdésem is lenne. A kezdőképernyőn fent megjelenik egy 7f felirat is, ahol a szám voltázhat, de utána a kis facebook-os f betű van. Ez mit jelent? Mi az a szám elöl? A facebook-ból kiléptem, de magát az alkalmazást nem tudom, h bezártam-e. Egyáltalán hogy működik ez a rész?
-
glutamin
őstag
Sziasztok!
Telepítettem fel Facebook klienst a telefonra. Wifi-s nettel szépen működik is. Szeretném beizzítani a T-Mobile 0.facebook.com elérést is, de egyelőre ez nem sikerült. A T-Mobile oldala szerint a gyári böngészőn illetve opera minin keresztül nem elérhető. Viszont a gyári FBalkalmazásról nem esik szól.
Valakinek esetleg sikerült ez már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest