- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
Damien. #1327 üzenetére
Én a GMail fiókot LogicMaillel használom, nem a legtökéletesebb megoldás, de az én levelezési igényeimnek megfelel. nyilván az ideális a BIS a gyári klienssel.
Van egy BlackBerry App World nevű szoftver, kell hozzá egy regisztráció, aztán tudsz tölteni progikat egyszerűen.
-
k-csabesz
csendes tag
válasz
Damien. #1318 üzenetére
Semennyire... vagy esetleg talán, mondom talán, amikor fényképeket néznél rajta (Fb-on)... ott lehetne gyorsabb, de lehet, hogy egyébként (mondjuk pl. wifin) is komótosabb.
Ha meg csak szövegelsz rajta akkor meg aztán, hogy azt a 100 bájtot edge-en vagy 3G-n tolja... nem veszed észre. -
rootkiller
őstag
válasz
Damien. #1318 üzenetére
Amit fontos tudni, hogy a BIS/BES adatátvitele úgy működik, hogy tegyük fel elkezdesz olvasni egy mailt, ahogy görgetsz lefelé úgy tölti le folyamatosan a kért információt, ezért más lesz a sebességérzeted mintha valamit egybe betöltene, és talán ez a tulajdonság az, ami miatt meg merték ezt a telefont csinálni anno 3G nélkül.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Damien. #1318 üzenetére
Nem tudom, nagyon ritkán használtam ezeket, amikor 8520-asom volt. FB-kal EDGE-en nem volt gond, a böngészést 3G hiányában inkább Opera Mini-n toltam (a mostani 9900-ason a gyárit használom). Twitterem nincs.
Mindenesetre nagyon jó teló, de csak azért a negyedik legjobb BB-m, mert voltam 9000-esben, most 9900-as van (ez a Top 2 szerintem), meg használtam 9780-ast is
-
doorah
csendes tag
válasz
Damien. #1006 üzenetére
nekem nagyon tetszik jó gyors, nagyon jól testreszabható, a trackpadtől féltem de nagyon bejön, sztem ez a legjobb irányítás mind közül
jól is szól itthon már kipróbáltam saját fülessel, de az igazi próba majd a zajos busz lesz
de ezzel se lesz probléma
a facebook app nem megy csak bisel szal azt böngészőből használom de majd elő fogok fizetni bisre kicsit később..
szal nagyon bejön, ajánlomegyetlen dolog amit nem is értek h nem olvas pdf-t.. de ahhoz van elv app csak még nem találtam jót
-
lezerpiramis
őstag
válasz
Damien. #1007 üzenetére
Ha nem lett törölve a regje, akkor nem tudod regelni értelemszerűen.
Vannak, akik szerint a Gazda útválasztó táblázat menüpontból meg lehet állapítani, hogy regelve van-e a telefon. Szerintem nem lehet (többször kipróbáltam), mert ha pl. wipe-olják a telefont, akkor üres lesz ez a menüpont. Elképzelhető, hogy ez szolgáltatófüggő, bár nem hiszem.
Erről bővebb "vita" itt folyik:
http://mobilarena.hu/tema/re_minden_a_blackberry_telefonokrol_es_rendszerro/friss.html -
lezerpiramis
őstag
-
ocsesz
aktív tag
Szia!
Ha megrendeled mellé a BIS-t,akkor nem fogsz csalódni
Egy új világ nyílik meg előttedSzemélyszerint én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Bár én nem vagyok BIS előfizető,a gmail-es leveleimet meg tudom nézni,néha skype vagy MSN.
Élőben nézem rajta a forma 1-es időeredményeket stb.
Számomra ez bőven elegendő. -
lezerpiramis
őstag
Hi!
1. BIS megrendelése után természetesen.
2. A hangminőség szerintem nagyon jó (bár én iPod-ot használok zenéhez), kihangosítva is jól szólnak a BB-k.
3. A BB App World (és BIS) segítségével igen.
4. BIS nélkül szerintem ne vegyél BB-t, felesleges, bár a Gmail-hez van sima mobilnettel működő kliens, illetve a 3rd party alkalmazások mennek mobilnettel, némelyik Wi-Fi-vel is (a google-ös alkalmazások jellemzően nem mennek Wi-Fi-n).
5. Egy Android-telóhoz képest nem, aki viszont üzleti telefonnak használja, annak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest