- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
akosvoda #1438 üzenetére
Média fogasztásra az olcsó BB -k nem annyira jók.
A QWERY vonzó nagyon, és iszonyú kényelmes...
Mobil net korlátozásokkal működik BIS/BES nélkül. Böngészőben bármi megy, flash nincs, de az inkább átok még PC -n is mintsem előny.Vannak olyan mail programok amikkel lehet mailezni sima mobil neten is, viszont nincs push mail csak BIS/BES -el. De időnként ráolvas a mail boxra. Logicmail...
3G hiánya? A feature listában nem mutat jól valóban, de aki nem érzi a hiányát mert amúgy is csak EDGE hálózaton lóg, annak tök mindegy. Aki szereti a 3g sebeségét és állandóan nyomkodja a telefonját annak kevés lesz az olcsó BB és főleg az EDGE. CSerébe a 8520 elzörög 5-6 napig is, ha használja az ember akkor is kibir 3 napot sok telefonálás melett...Gyári kliensek Facebook és társai csak Wifi -n vagy BIS/BES melett mennek.
Ill ami számomra hiány az a kicsit gyenge felbontás...Munkahelyi cim csak akkor ha POP3 vagy IMAP, ha Exchange és az előbbi protokolok tiltottak akkor BIS/BES...
GPS hiánya nem érint mélyen. Telefonokban amúgy is elég gyatra vevők vannak amik kritikán aluli teljesítményt nyujtanak még a drága telefonokban is... Egy 20-30k -s PNA körberöhögi vígan bármelyik telefont.
Az árban dula dolgot nem tudom hol láttad 5-10K val drágább... Használtan még ennyi különbség sincs.
8520 45-50 től van.
3900 55-60 között...Csak próba képppen vettem egy használtat, és azt hittem 1-2 hónap aztán max túladok rajta, de most valahogy nem akaródzik szabadúlni tőlle.
-
rootkiller
őstag
válasz
akosvoda #1438 üzenetére
BIS nélkül hiába van korlátlan neted, a beépített e-mail kliens BIS/BES nélkül nem csinél semmit sem, és ha jól tudom magában a mobilnet sem fog működni. Ez a telefon erre van kitalálva. De például ha nem akarsz mobilnetet akkor WiFi-n chatelni is igen jó választás, én azért vettem!
Ami a 3G hiányát illeti, a BIS/BES adatátviteli működési elve olyan, hogy e-mailezés esetén nem veszed észre. Egy sima egyszerű esetben úgy működik egy oldalbetöltődés, hogy először a HTML (vagy egyéb) forráskód alapján összeáll a szerkezet valamint a szöveges részek, majd betöltődnek a képek, animációk, scriptek és egyebek. A BIS/BES meg valahogy úgy hogy miközben olvasod az e-mailt és görgetsz le, csak azt tölti be amennyit éppen görgettél. Mindezt nagyon jó adattömörítés mellett. Egyik ismerősöm például nehezményezte hogy nincs olyan opció hogy csak a fejléceket tölti le, aztán mondtam neki hogy nem gáz, ez máshogy működik.
Szóval ki van találva a dolog. Kétségtelenül a 9300 egy jobb telefon, már a 6os OS fut rajta (nemtudom hogy lehet-e frissíteni 7-esre), továbbá az anyagfelhasználás is kétségtelenül jobb, van GPS is pl.
Ha nem akarod a BIS-t, akkor nézegess egy-két WP7.5 telefont, az egy nagyon jól sikerült, letisztult rendszer, nem az a tákolós hekkelős kacat mint a droid (magánvélemény!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Házimozi haladó szinten
- World of Tanks - MMO
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Könyvajánló
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged