Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandika1987
csendes tag
válasz
kraftwerkfan #1780 üzenetére
Köszönet érte: Viktor79--> ő tette fel a leírást!(én csak linkeltem. a450-500 közötti hozzászólásoknál vannak a frissítés menetéről kommentek ha jól emlékszem!)
1. Tedd fel a gépredre a legfrissebb Desktop Manager-t
2. (opcionális lépés) Csatlakoztasd a telefonodat és a Desktop Manager-rel készíts biztonsági mentést a teló adatairól. Ha végeztél, húzd le a telót a gépről.
3. Telepítsd fel a Blackberry OS 5-t a gépedre.
4. Navigálj a C:/Program Files/Common Files/Research in motion/AppLoader mappába
5. Töröld ki az itt található vendor.xml fájlt
6. Futtasd az itt található loader.exe-t Ekkor elindul az Application Loader varázsló (még ne kattints semmit)
7. Vedd ki az aksit a telefonból és csatlakoztasd a gépre
8. Az Application Loader varázslóban kattints a "Tovább"-ra. Feldobja hogy UNKOWN, kattints a "Tovább"-ra megint, majd várd meg míg befejezi a töltögetést.
9. Aksit tedd vissza a telefonba, és elkezdheted az OS 5-t telepíteni...
10. Kész.
11. Ha a telepítés után bekapcsolod a telódat, ne ijedj meg, mert először sztem 5-10 percbe is beletelik, míg a Blackberry felirat eltűnik és elindul a rendszer.
12. (opcionális lépés, annak, aki mentett az elején) Csatlakoztasd a telót a gépedhez, indítsd el a Desktop Manager-t, és állítsd vissza a frissítés előtt készített mentésedet.
Jó frissítgetést... -
Bandika1987
csendes tag
Kis közétdekű
Ténél a Bis 2000HUF 500 mega nettel eggyütt
A napokban emelték 100ról
szerintem így már megéri mert annyi azára mint a sima 500mb-os mobilnetcsomagnak
remélem mondtam újat!
szép hétvégét mindenkinek! -
Bandika1987
csendes tag
Sziasztok!
Ha esetleg tudtok olyan oldalt ahol ota linkről lehet appokat, játékokat, témákat letölteni..
nagyon megköszönném -
Bandika1987
csendes tag
Sziasztok,
Bekapcsoltattam a várva várt BIS-t a telón.
Működik minden faszán, már csak az lenne a kérdésem, hogy ahhoz hogy az appworld elinduljon mit kell beállítani? mert ezt az üzenetet dobja ki ha meg akarom nyitni:-BlackBerry App World is having trouble connecting to the Blackberry App World server. Verify your network connections andr try again.
Egy 8520-a Curve-ról van amúgy szó.. Nem tudom mit kéne beállítani mert a mailok jönnek mint a kisangyal, böngésző megy, térkép megy , facebook megy , egyszóval csak az App W. nem megy
Köszönöm! -
Bandika1987
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1761 üzenetére
Köszi most már okosabb lettem
-
Bandika1987
csendes tag
válasz
rootkiller #1759 üzenetére
Még egy picit fárasztanék mindenkit
Ha esetleg valakinek lenne kedve írna nekem egy pro/kontra Bis előfizetést. Mert holnap tervezem megkötni csak nem tudom mennyire éri meg. Ha valóban csak az email szolgáltatáson veszem észre, ill pár appon (map, skype stb.) mert a t-nél most az a helyzet hogy 100mb net 1000ft. a bis 2100, ami magába foglalja a 100mb-os net csomagot.
nem tudom elég e a 100mb vagy bis is kell. Mennyivel komplexebb úgy a telefon ér e plussz 2000 ?
Ha van valakinek kedve szívesen olvasok tapasztalatokat!
Andris
Szép estét! -
Bandika1987
csendes tag
válasz
rootkiller #1757 üzenetére
Köszönöm , igen. Nagy variálások közepette sikerült megoldanom.
Leírom hátha valaki ütközne ilyen hibába:
Tehát az üzeneteket azért nem küldte el mert a partnerek között úgy voltak elmentve a kapcsolatok, hogy mobil számnál 0630xxxxx formátumba volt írva a telefonszám. Elkezdtem szeder fejjel gondolkodni, és a 06 30-as formátumot csak munkahelyi számnál fogadja el ... gondolom a mobilszámnál nállatok +3630xxxxxx
formátumban szerepelnek a telefonszámok. Ezt nem tudtam.. Sorry"Azért köszönöm!
Üdv -
Bandika1987
csendes tag
Sziasztok lenne egy komoly problémám...
Nem tudok sms-t küldeni.. Nállam kijelzi hogy elküldte de a másik fél nem kapja meg...
Nem tudom mi tévő legyek már oda vissza elolvastam a fórumot de semmi..
Készülék blackberry8520 T-mobile-os, minden funkciója hibátlanul működik telefonálni tudok sms-t megkapom de az enyémet nem kapja meg a címzet 5-ös os van rajta .. nagyon el keserít . Csináltam egy szoftverfrissítést 5-ös le 5-ös fel de ugyanúgy kuka..
Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni!
Köszönöm előre Nektek!
ÜDv
Andris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest