- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sperafico
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1732 üzenetére
A PIN-t azt lehet ellenőrizni valahol, hogy mi van aktiválva hozzá?
Mikor megvettem, én tettem rá 5-ös OS-t, meg a magyar nyelvet is. Semmilyen alkalmazás se volt rajta.
Most is kb 5-6 van rajta -
Sperafico
aktív tag
Töröltem az AppWorldöt (most nincs telepitve!) és mégis feldobja:
-
Sperafico
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1728 üzenetére
Nem, általában fizetősöket ajánl, nem ingyenest!
-
Sperafico
aktív tag
válasz
rootkiller #1725 üzenetére
5-ös OS
Nem program, hanem maga a rendszer ajánl fel programokat, és csak ha rámegyek a downloadra, akkor tudom eltüntetni a home screen-ről. Ilyenkor belép az AppWorld-be az adott alkalmazáshoz. -
Sperafico
aktív tag
Ki lehet kapcsolni valahogyan, hogy ne ajánlgasson nekem letöltendő alkalmazásokat a főképernyőn?
Mert marha idegesitő, hogy kioldom a telót, és ott van hogy töltsem le, én nem lehet eltüntetni, csak ha rámegyek a downloadra, majd kinyomom, és csak utána tudok telefonálni.
Erre van megoldás?
Ja és neten sincs a telefon, olyankor is ajánlgatja! -
Sperafico
aktív tag
Nyilt ingyenes wifi van elvileg szinte minden nagyobb tescoban.
Az N8-am mikor rákapcsolódik feldob egy ablakot, amiben elfogadom a felhasználás szabályzatát.
Ezt a 8520 nem teszi meg.
De rájöttem, ha belépek a böngészőbe, ott ezzel az oldallal nyit, és elfogadás után müxik a net. -
Sperafico
aktív tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy 8520-ast es lenne par kerdesem:
1.Ha le van zarva a telefon es hív valaki, a hivas vegeztevel miert nem zarja vissza magat?
2.Probalt mar valaki feljelentkezni vele tescos wifire? Mert nekem nem akar ra felmenni. Az N8-am gond nelkul felmegy ra, de ez nem akar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest