- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
Egyre gyakrabban írja ki, hogy érvénytelen sim, az újraindítás segít csak. (8520) Mitől lehet? Nem ejtem le vagy ilyesmi.
Gariztassam? -
MIFtIli
aktív tag
válasz
rootkiller #1337 üzenetére
az elég soknak tűnik.
Annyira nem vagyok megelégedve az összeszerelés minőségével: a ház recseg, a trackpad billeg, a bill mozog, a hátlap sem áll túl stabilan.Újonnan is ilyen volt, azóta sem javult meg.
Az összes blackberrynek a trackpadja így mozog? Vajon ki lehet cserélni mondjuk egy 9300-as, vagy egy felsőbb kategóriás trackpadre? -
MIFtIli
aktív tag
Nektek mennyire mozog a billentyűzet?
-
MIFtIli
aktív tag
Csak nekem nem stabil a touchpad? Ha mozgatom rajta az ujjam az is mozog, nem olyan stabil, mint egy gomb például.
-
MIFtIli
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1054 üzenetére
Ahan, értem. Logikus meg minden. Köszi
Azt viszont nem, hogy ez miért nincs leírva a vodafone oldalán és miért a havidíjból kell megtudnom. -
MIFtIli
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1051 üzenetére
Miért?
-
MIFtIli
aktív tag
Vodafone tweetben vagyok, ahol díjmentes a facebook, twitter, neptun. A gyári böngészőből nézegettem a facebookot és a neptunt, majd kiszámláztak 2500helyett 3800-at.
Lehet, hogy a mobil csinál valamit ami adatforgalommal jár, vagy csak simán nem ingyenes a face/neptun?
Olvasgattam, a böngésző services módban használtam. Akkor lehet, hogy az egész adatfolyam wapon keresztül ment és ezért számlázták ki?
Hogyan kell beállítani, hogy ingyenes legyen? :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest