Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
glutamin #1678 üzenetére
lefotózni valamit, majd megosztani gyorsan FB-n. Ehhez szar a kamera
Telefonon jelenleg egy olyan kamera van aminek a képe vállalható. Galaxy S képe tré. Lehet hogy az újabbak jobbak, de egy belépő fényképező képe übereli majdnem az összeset, egyet kivéve ugye.
Telefon méretben teljesen vállalható a fénykép.nincs GPS
Valóban, de ha ez ekkora hátrány, akkor 9300 -t kell venni.Ha az összes h*lye celebnek van egy BB-je a szifon mellé, akkor sokan fognak venni.
Valószínűleg így van. Sok cölöbnek van már/még BB -je.BIS -re építették fel az egészet. Emiatt sajna havi egy ezressel megrövidítik az embert. Szerintem vállalható szinten van. Persze feléért/harmadáért/negyedéért jobb lenne
-
Benőke
őstag
válasz
glutamin #1675 üzenetére
Nem mindenkinek az álma egy tapicskolós nagy tepsi.
(qwerty nélkül nem veszek telefont magamnak, nem fogok bohóckodni áll qwerty -vel ami valami virtuális bohóckodás. Olyan mint a citrom pótló. Ízre hasonló, csak ki tudja mi a francot iszik meg az ember. A kinyithatós qwerty is ide tartozik. Ha üzenetet kell írnom inkább előkapom a BB -t mert az SGS -en megírni bármit egy merő szopás.)Itt a céges Samu Galaxy S. Inkább hagyjuk kategória. Felét sem éri mint amennyibe kerül. HW ok, SW közel sem. Tény nagyobb szabadságot ad az biztos. Több alkalmazást és trendííííí. Nekem annyi is elég lenne ha mondjuk a droiddal nem lenne minden nap valami nyűg és csak úgy simán menne, és nem kéne romolni folyton. (Speciális felhasználásból eredően csak annyit kéne tudnia amit elméletileg tud, de gyakorlatilag csak ímmel ámmal. Céges levelezés, és Telefon/SMS. Gmail fiókomat olvassa frankón, exchange -el meg csak inkább bohóckodik.) Van egy határ a testre szabhatóságban, amit a droid már régen túl lépett és így nem hogy jó, hanem kifejezetten hátrány. Mondjuk a Javas környezet nem segíti elő a stabilitást az biztos. Hiába a stabil kernel alatta. Saját pénzből saját magamnak droidot csak akkor ha különben kivégeznek.
8520 -at meg lehet venni, csak nem modern trendi cucc és nem is lehet vele mindazt csinálni mint egy trendi felhasználásra szükséges.
Úgy megvenni látatlanban, hogy magasak az elvárások, semmit sem szabad és ebben az esetben én sem feltétlen a 8520 -at ajánlom hanem inkább a 9320 -at. De ez sem az a multimédiás cucc mint egy modern trendi telefon, bár jóval többet tud mint az 5OS.Élőben meg kell nézni, más telefon választásban nem tudok segíteni, mert nekem is nagy dilemma... Nincs sok olyan telefon a piacon ami megfizethető és használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged