Hirdetés
- IFA 2025: Sokrétű tudást kínál az AGM két friss strapabírója
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- IFA 2025: Lépcsőmászó, víztisztító, szögletes és gombóc alakú robotporszívók
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az érintőképernyős telefonok csak parasztvakítás !!! Semmire sem jók. Ha telefonon netezel , vagy csak sms-t írsz akkor legyen billentyűzete. A gyártó sokszor olyat is a vevőre erőszakol, ami semmit se ér, de a fejlesztési pénz már bele lett áldozva, és azt vissza is szeretné látni. Erre egy jó példa az érintőképernyő ! KUKA !
-
RM1
aktív tag
válasz
boros.denes #395 üzenetére
Ha normálisan akarod netböngészésre használni a telefont, akkor mindenképpen vagy érintős, vagy teljes billentyűzetes telefonra van szükséged (mint amilyen ez is). Gondolj bele beírsz egy címet, hagyományos gombsorral meddig tart. Próbáltam már, nem épp kényelmes. Szóval emiatt szerintem már megéri.
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #396 üzenetére
Előfizetésesen (T-nél) tényleg az egyik legolcsóbb (SE W705 kb. 25000ft), de kártyásan már nemigazán. A Nokiának van 45-ért már wifis, független telefonja különféle netes boltokban. Ezek többnyire olyan telefonok amiket a szolgáltatók valamilyen oknál fogva nem hoznak be a köztudatba.
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #394 üzenetére
Be lehet írni, csak nyomd meg előtte az alt-ot
-
hm_guesswho
tag
válasz
boros.denes #395 üzenetére
tudtommal ez az egyik legolcsóbb wifis telefon
szóval ez a nyomós érv mellette áll -
boros.denes
csendes tag
hali,
nézegettem ezt a telefont és nagyon megtetszett tudása, sebessége, kinézete miatt.
Viszont nem tudom eldönteni, hogy szükségem van-e erre. Mert én egy wifis telefont szeretnék, és azok közül ezt találtam legjobbnak (vodafone 2éves előfizetés). A BBszolgáltatás miatt kicsit meginogott a gondolatom a telefonról.Tudnátok segíteni, hogy nekem, (17éves tanuló), jó lenne ez a telefon? Vagy wifizésre inkább vmi más telefont keressek? Esetleg tudtok ajánlani valamilyet?
-
SZ4B
tag
válasz
hm_guesswho #389 üzenetére
sw frissítés, nem csinál rossz képeket a 8520
-
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #387 üzenetére
Megnéztem gépen én is, tényleg nem valami jók a képek. Egy kicsit segít rajta, hogy a minőséget jóról kiválóra állítod. Nálam egy kép jó minőségben 50-70 kB, ami nem valami sok, kiváló minőségben 90-100, az még mindig elég kevés egy átlag 1024x768 képhez. Ez van, a kamerán is spóroltak. Persze nem is hirdetik sehol, hogy ilyen-olyan jó képeket csinál.
-
hm_guesswho
tag
a telefon kijelzőén nagyon szép...emiatt is lepődtem meg sajnos.
Mert ahogy felraktam a gépre kb olyanra számítottam,mint a kijelzőn de sajnos nem. -
RM1
aktív tag
Szia! Ez a típus nem számít régi típusúnak, mindössze azért ilyen olcsó a többiekhez képest, mert pl. nincs benne 3G. Eddig összesen 2-3 modellről tudok ami érintőgombos, és nem görgős, és ez köztük van.
PDF-t kezelő program alapból nincs benne, 15$-ért, vagyis kb. 3000ft-ért lehet hozzá venni olyan programot, amivel lehet PDF-t megnyitni, word, excelt pedig szerkeszteni. Alapból beépítve egy doc-xls-ppt megjelenítő van benne, szerkeszteni nem tud.
Előfizetéses árakat nézve az E72 duplaannyiba kerül, mint ez a telefon. Ennek megfelelően többet is tud. Egyik ismerősöm akart E72-t venni, ám mikor meg tudta mit tud az E52-höz képest (gyakorlatilag semmit a querty billentyűzetet leszámítva), végül az E52 mellett döntött.Nem tudom előny, vagy hátrány-e, de a BB-hez szinte lehetetlen warezolt appokat szerezni, és nem is biztonságos, míg symbianra lépten-nyomon találni mindenféle "ingyenesített" programot.
Fejlesztés szempontjából a BB elég korrekt, az eclipse-hez saját addont adtak ki, és sok tutorialt, így viszonylag gyenge java tudással is egész jó programokat lehet rá írni + van virtuális telefon tesztelésre. -
Bubanc
aktív tag
Sziasztok,
okos telefon beszerzését tervezzük és az lenne a kérdésem, hogy ez a régebbi típusú BB tud-e PDF-et kezelni, természetesen mindenféle hackelés nélkül?
Illetve, az, hogy ez a BB vagy pl a Nokia e72 a jobb választás, tudásban gondolom az utóbbi és sebességben? Mennyivel jobb vbagy rosszabb a symbian mint a BB OS?
Köszi előre is -
RM1
aktív tag
válasz
hm_guesswho #383 üzenetére
A telefonon látszik csak pixelesnek, vagy a számítógépen is? Én is 1024-ben fényképezek, de a telefonon nézve még nem volt probléma.
-
hm_guesswho
tag
van egy nagy problémám....mocskosul pixeles képeket csinál a telefonom..a teszt képektől sokkal de sokkal fosabbakat. 1-2 kép jó csak. A többi olyan,hogy nincs rajta egyenes vonal annyira pixeles. Pedig az összes kép kint készült nappal szóval frankó fényviszonyok voltak.
Valakinek valami ötlet?
annyit tettem csak,hogy az 1600-as felbontásból átraktam 1024-re..mert feleslegesnek gondoltam azt a nagy képet. -
No ezzel meg ados voltam.
1) Tedd fel a 4.6-os BlackBerry Desktop Managert (az 5.0-as nem mukodott nekem egyutt...).
2) Telepitsd fel a frissitescsomagot.
3) A C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader alatt torold ki a Vendor.xml nevu fajlt.
4) A Desktop Managerben add ki a szoftverfrissitest. A halado beallitasokban lehet az opcionalis programokat meg nyelveket bepipalgatni.Roviden ennyi, ha gebasz van szolj.
-
SZ4B
tag
válasz
karl_fischer #373 üzenetére
google docs-on kívül minden sync működik
[AppsOnMobileDevices] -
karl_fischer
aktív tag
Először én is egy használt 8100-t akartam venni, de úgy tudom, nincs magyar nyelv benne, ráadásul a billentyűzete nem tudom mennyire használható. Viszont hamarosan lejár a hűségem a T-nél, így a 8520-at meg tudom venni aránylag olcsón. Persze egy Bold jobb lenne, de hát a piszkos anyagiak nem engedik
-
eduba
aktív tag
válasz
karl_fischer #375 üzenetére
Korábban már használtam BB-t (8100) így tudtam, hogy mit várhatok.
A 8520-al tértem vissza, de hamarosam váltottam egy boldra, mert igaz, hogy a 8520 mérete pont megfeleleő lett volna, mint telefon, de a nagy kezeimnek nem volt "kényelmes" a billentyűzete.Többen írták már, hogy a 8520 a BB-k lowend kategóriája, de nekem nem volt vele problémám. Az EDGE sebessége is bőven elég lett volna (de szükség esetén ott a WIFI is) csak a billentyűzet miatt váltottam.
Telefonálásra is tökéletes, kristálytiszta hangzás mindkét félnél. Maga a rendszer gyors az általad említett rendszerekhez képest, és nagyon aprólékosan paraméterezhető.
Az utóbbi időben a BB nagyot lépett előre a "social networking" és a multimédia terén (twitter, facebook kliensek) is.Én nem csalódtam benne, nem bántam meg a visszatérést.
-
-
eduba
aktív tag
válasz
karl_fischer #373 üzenetére
A google cuccokat (naptár, kapcsolatok) a googlesync program segítségével tudod szinkronizálni.
Közvetlenül a telefonra letölthető az m.google.com/sync oldalról.
Automatikusan tud szinkronizálni, problémamentesen használom. -
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok! A közeljövőben tervezem egy ilyen készülék vásárlását a magenta színű nagy Testvérnél. Egyúttal megrendelem a BIS-t is, ezért a levelezéssel nem lesz gond. Viszont lenne egy kérdésem: a naptárt lehet-e szinkronizálni az Outlook-kal, esetleg a Gugli webes naptárával. Ez nagyon fontos lenne, segítsetek!
-
Bling95
őstag
a készülék új. most jött a pannonból. böngészőben hogy kell átállítani hotspot-ra?
ja igen, próbálom feltenni rá az operát de amikor el akarnám indítani kiírja hogy telepítés, de nem csinál semmit.... még a csík se tölt be.
egyébként ahogy nézem 4.2 van rajta, nemtudom van e már ennél ujabb, a destkop szerint nincs...
-
-
Bling95
őstag
sziasztok!
na megvan a telefon viszont lenne pár kérdésem.
az appokat hogyan tudom rátelepíteni? elérhető e már rá az 5.0-ás hivatalos szoftver? böngésző vmiért nem akar jó lenni wifivel pedig a wifi beállításokban elvileg átvan rakva hotspot-ra. erre valakinek valami 5let? megtalálja a hálózatot rá is csatlakozik de vmiért mégse. -
RM1
aktív tag
válasz
MikroTikker #364 üzenetére
Ingyenest nehéz találni, főleg olyat, ami használható, és nem levelező meg egyéb program. Az egyik jó alternatíva a http://store.blackberrysoftware.us/home.asp
Itt vannak fenn ingyenes programok is, bár többnyire demó verziók. -
SZ4B
tag
válasz
MikroTikker #364 üzenetére
előfizetésnél: internet.vodafone.net, vagy standardnet.vodafone.net, vitamaxnál: vitamax.intenet.vodafone.net, ezek természetesen akkor alkalmazhatóak, ha mezei net van az előfizetéshez, a BB más APN-t használ
AppWorld nem működik Mo.on még BB előfizetéssel sem, így alternatív csatornákon lehet alkalmazást szerezni -
MikroTikker
tag
és a vodafone APN-je mi lehet?
ezzel az APN-es beállítással akkor működik néhány ilyen netes app is?
tényleg nem tud valaki mondani egy jó helyet ahol vannak normális és jó kis cuccok 8520-hoz? természetesen ingyenes cuccok
keresgéltem hozzá de sajnos sok olyan ami nem is kompatibilis vele csak ráfogják,hogy az -
RM1
aktív tag
válasz
benjoepapa #354 üzenetére
Üdv! Át kell állítani a karakterkódolást 7 bitesre.
8520-nál: menü/beállítások/sms/adatkódolás. Az ucs-t kell átállítani 7 bitesre, utána már 160 karakteres lesz az sms. -
benjoepapa
csendes tag
Tiszteletem! Olyan kérdésem lenne, hogy a BB esetében (8900) miért nem annyi az sms karakterszáma, mint másik gyártóknál? 1 db üzenetbe nekem max. 60 karaktert enged. Lehet ezt valahol állítani? Nekem nem sikerült ráakadnom. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
RM1
aktív tag
Abszolút jól használható készülék. Előfizetésesen teljesen jó árban is van. Kényelmes, gyors. Átlagfelhasználáshoz nem kell BIS/BES (telefon, sms, film, zene, esetleg wifis netezés). A programok, amiket gyárilag adnak hozzá a legtöbb embernek elégségesek. Ha más program kell, akkor azért viszont általában fizetni kell, mert ennél a márkánál eddigi tapasztalataim szerint nem terjedt el nagyon warezolás. Más kérdés, hogy egy okostelefonra ki merne warezos, bizonytalan forrásból származó cuccokat telepíteni.
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Arra gondoltam hogy ilyen telefont vennék magamnak. kinek milyen a tapasztalata róla? mennyire van egyben a készülék? billentyűzete kényelmes lehet vele írni? szoftver? stabil ,gyors? ja igen és bes, bis nélkül mennyire használható, végülis csak sms-re telefonálásra és néha wifis internetre lenne használva.
köszönöm előre is
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Már volt szó róla a forumban, de megoldás nem érkezett rá. Az lenne a bajom, hogy hiába állitom be a profiloknál a telefon menüben, hogy jelzés ismétlése villogás, nem villog pirosan a led nemfogadott hívásoknál úgy mint az sms-nél pl. Be lehet valahogy ezt állítani?
-
footy
addikt
Az mitől lehet hogy a BBweather és az IM+ megy a telón gond nélkül és ugyanazon körülmények között a böngészés pedig nem ( kívánt oldal megjelenítése közben hiba történt)
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van lehetőség esteleg bis/bes nélküli exchange elérésre? A pop, imap megoldott (logicmail), így valami hasonlóra gondolok. Erre nincs valami 3rd party alkalmazás?
-
RM1
aktív tag
Most szeretnék pdf olvasót vásárolni az appwordről, de nem tudom hogyan lehet pc-re letölteni az alkalmazást, illetve hol lehet fizetni. Ha valaki már csinált ilyet, írja le kérem.
-
Dariusz
csendes tag
válasz
Rudiaszarvas #343 üzenetére
Semmi újság nincs, együttlétünk zavartalan
igaz csak sms meg telefon megy, szóval én nem igazán használom ki...
-
Rudiaszarvas
tag
Eléggé behalt a topic!!!
Senkinek semmi új infója?
-
osi111
csendes tag
Sziasztok tudna nekem valaki valami linket adni hol tudok leszedni hozzá ingyen cuccokat?
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok,
Nekem alapvetoen nagyon tetszenek a blackberry keszulekek, es hasznalnek is ilyet, de abban nem vagyok bizots, h ez lehetseges-e a szolgaltatas igenybevetele nelkul. Ha jol emlekszem, egyszer mar lattam egy kepernyokepet, amin latszik, hogy a keszulek feltunteti, hogy a szolgaltatas nincs aktivalva.
Lehetseges ennek a letiltasa?
Koszonom,
b -
rodeodr
csendes tag
nekem magyar a menü, de nem találok a beállítások menüben "telefon beállítások" menüpontot. (állapot, automatikus be és kikapcsolás va, autotext, dátum, idő, ilyesmik vannak...:S)
hát nem tudom, én félek ettől a frissítéstől. olyankor mi van ha nem frssítem a telót? úgy sincs semmi vele, nem?
másik, vannak ilyen témák a bb-hez. kicsit monton nekem ez a sima kék.
-
Megvan!
4.6-os BlackBerry Desktop Software kell, az 5.0 csak szétbarmolja a telefont, és egyébként is sokkal lassabb
Az előző kétmodelles elméletem stornó!
Tehát az 5.0-ás frissítés elemei:
1) Kell egy 4.6-os Desktop Software.
2) Kell a Wind Hellas-féle 5.0-ás szoftver, telepítve.
3) Törölni kell a Vendor.XML-t a Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader könyvtárból.
4) Update -
Úgy tűnik, hogy a 8250 és a 8250M két különálló modell... Vagy nem tudom. De kitartóan azt mondja, hogy az M-es nem kompatibilis az eszközzel.
Az előbb linkelt 5.0 az M-eshez készült, nem is ajánlotta fel, és baromi nagy szívásban vagyok, ha nem találok egy M-telen szoftvert...
-
rodeodr
csendes tag
oylan kérdésem lenne még, hogy hol lehet beállítani, hogyha hívok valakit küldje el a hívó azonosítómat, mert ha telefonálok, mindenkinél "ismeretlen" szám jelenik meg. megnéztem midnenhol, de sehol nem találom, hogy hol kell beállítani, hogy küldje el a számomat...?
-
Egy halott BB-m már van, JL_Cmderrel lewipe-oltam a teljes 4.6-os rendszert a telefonról. Most próbálom a szűz, üres telefonra rátolni az 5.0-ás frissítést, remélem nem ellenkezik nagyon.
Zsír, nem akarja az igazat... "A software update could not be found for your device."
vinistv: Muszáj telespammelni minden telefon topikját?
-
vinistv
tag
1 töltéssel max. 4 napig húzta? Hááát intenzív használat mellett és ebbe beleértem a teljes multimédiás cuccokat is, szerintem egész jó idő. Szerintem...
-
Most néztem, és megfejtettem a dolgot. Ha a beviteli nyelv magyar SMS-írás közben, akkor csak 70 karakter fér be. Ha átváltasz angolra (ami nálam az alapértelmezett volt, ezért nem vettem észre hibát), akkor 160 lesz - veszteni meg semmit se vesztesz vele. A váltáshoz használd a menüt, vagy az Alt+Enter gombkombinációt.
-
rodeodr
csendes tag
az 5.0 telepítését, hogy kell megcsinálni? mert múltkor én a desktop manegeren frissítettem valamit, de az nem a készülék szoftvere volt.
-
rodeodr
csendes tag
és van vmi változás a 70 karekteres sms küldési lehetőségről?
-
Nagyon gyors. Rengeteg új funkció,beállítási lehetőség.
Már második napja van fent, de csak jó tapasztalatom van. Az sms kezelés is nagyon tetszik. Tudod ez a chat-szerű. Telepítéskor több internetes "messenger " kliens közül választhatsz.
A megjelenést, a képernyő kinézetét is optimalizálták.
Végre ezzel a verzióval egyszerűen beállítva már nálam is megy a Bluetooth.
A BIS--ről nincs véleményem, mert nem vagyok előfizetve.Sőt nem is hiszem hogy előfizetek, mert a Wifi + Logicmail + Gmail kombinációval nekem minden ugyanúgy megvan.
A "Wind" semmi korlátozást nem takar, legalább is én nem látom.
-
Kijött a hivatalos 5.0-ás OS !!!!
Most kúszik felfelé .....
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Esetleg valakinek nincs tapasztalata a BIS/BES nélküli MMS-ről.
Működik BIS/BES nélkükl a szolgáltatás?
-
Dariusz
csendes tag
válasz
VANESSZA1 #306 üzenetére
Nekem simán összejöttek egy nokia e52vel, ha fájlt akartam küldeni a nokiarol a bb-re, vagy laptopról bb-re, akkor annyit kellett csinálni, hogy a galériában rá kell menni h "fogadás bluetooth kapcsolattal", és ezután kell ráinditani a másikon a küldést. Különben nem fog menni.
-
hitman77
senior tag
Találtam egy logicmail nevü e-mail klienst bb-re. Aki nem fizetett elő bis-re lehet, hogy tudja valamire használni. Elvileg imap, pop3 fiókokat kezel. Kipróbálni sajnos nem tudtam, mert még nincs meg a telefon.
-
A Bluetooth-nak is van valami trükkje? Mert sehogy se tudom összehozni egy Samsung mobillal, vagy egy Toshiba notebook-kal.
A Samsung telefon egyből tud kapcsolódni a notihoz, de a Blackberry egyiket se látja...
-
Dariusz
csendes tag
A wifit sikerült megcsinálni, akkor megy ha előtte rámegyek h hotspot bejelentkezés.
-
rodeodr
csendes tag
köszönöm szépen.
és akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy ezt hol lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest