Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boros.denes
csendes tag
Hello!
Látom, többeteknek felmerült akkumlátorral kapcsolatos probléma, ezért gondoltam leírom a saját tapasztalataimat ... Én úgy tapasztaltam, hogy abban az esetben, ha kevés ideig bírja az aksi, érdemes kivenni, megtisztitani a csatlakozokat (akkumlátor és telefon között), aztán érdemes még az event logot tisztítani (ALT(lenyomvatartani) + LGLG ).
Ezek a lépések után nekem tovább szokta bírni a telefon, de ez lehet csak épp az én bb-m esetén van.Az OS frissítéssel kapcsolatban pedig:
"Ez az egész nekem sem ment egyszerűen, nemigazán emlékszem már rá. A lényeg, hogy én úgy csinálta, hogy azt 5-ös desktopos alkalmazást szedtem le (ez kell a gépre, a legújabb a 6-os, valoszinü azzal is meglehet csinálni). Aztán le kellett szednem valahonnan az OS 5-öt a mobilhoz, a desktopos programba betölteni azt és úgy telepíteni. A telepítésnél én ugy csatlakoztattam a géphez, hogy kivettem az aksit meg a simkártyát belőle, aztán így sikerült feltelepiteni.
(Az os update előtt értelemszerű csinálni egy biztonsági mentést azokról a dolgaidról, amik kellenek majd.)
Ennyi emlékképem maradt (de lehet, hogy ezek is tévesek kicsit, de a lényege megvan fogalmazva). Ha nem találsz neten hozzá leírásokat (énis onnan ollóztam össze), akkor utánanézhetek, ha gondolod.
(Aztán lehet, hogy én bonyolítottam csak ennyre túl, de máshogy nekem nemsikerült)" -
RandomGosu
senior tag
sziasztok mától én is büszke bb tulaj lettem, de sajnos valamiért nem akar frissíteni, 4.6ról 5.0-ra ebben tudna valaki segíteni? egyébként trémobilos!
köszi
-
guzmics
csendes tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Közbe rájöttem mi volt a probléma. Teljesen kikapcsoltam a WiFi-t, és akkor elindította a videókat, viszont ha be van kapcsolva, akkor abszolút nem megy. Amúgy OS: 5.2.0.67, T-mobile
-
lezerpiramis
őstag
válasz
guzmics
üzenetére
Milyen OS van rajta? Melyik szolgáltatónál vagy? Van olyan service book-od, amely a streaming-ért felel (ha rányomsz, benne kellene lennie a szolgáltatói internetes APN-nek, bár ennek megléte szolgáltatófüggő)? Ha nincs ilyen service book, akkor a TCP/IP be lett állítva?
-
guzmics
csendes tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Van mobil internetem is, es megse mukodik a dolog. Viszont regebben lejatszotta a videokat, szoval nem ertem, hogy mi tortenhetett. Mar újra is raktam a rendszert, de az se oldotta meg a problemat.
-
guzmics
csendes tag
Sziasztok! Valami oknál fogva nem indítja el a készülékem a videókat a youtubról. " Hiba történt a hordozó lejátszásának megkísérlése közben" Tudna valaki segíteni az ügyben?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Wi-Fi-n lehet ügyeskedni a RIM-es alkalmazásokkal is. A BB Messenger, a gyári e-mail kliens, a böngésző normális működése + a RIM-es alkalmazások mobilhálózaton viszont nem mennek BIS nélkül.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Nálam 5ös szoftveren megy: Opera Mini, Nimbuzz, Facebook alkalmazás, Twitter alkalmazás, LogicMail, TuneIn Radio. Gyakorlatilag minden amit akarok működik rajta WiFin! Egyébként T-függő a telefon.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
csoki46
üzenetére
BIS/BES nélkül is megy néhány dolog - szerintem elég szenvedősen, bár ezekről olyasvalaki tudna nyilatkozni, aki BIS/BES nélkül használ ilyen telót -, de azért meg lehet oldani ezt-azt, ha van Wi-Fi és mobilnet. Ha tényleg csak arra kell, hogy gyorsan írhass sms-t, jó (tényleg jó!) legyen a hangminőség, valamint akarsz Wi-Fi-n böngészni, akkor teljesen megfelel majd.
-
csoki46
senior tag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Értem!
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, szerintem jövő héten megyek is a telefonért. -
hm_guesswho
tag
-
csoki46
senior tag
válasz
hm_guesswho
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! BB accountról tudsz mondani valamit?
-
csoki46
senior tag
Sziaszok bocsi az offért, nagyon tetszik ez a telefon gondolkozo a vásárlásán. Lenne 1-2 kérdésem, blackberry account nélkül használni mennyire használható a telefon? (nem csinálnék semmi extrát, telefonálni, smsezni, néha wifin böngészni). Előre is köszi a választ és bocsi még1x a hülye kérdésért.
-
hm_guesswho
tag
Olyan problémám adódott,hogy a töltőm 1ik napról a másikra nem akarja tölteni a telefonomat. Hiába vigyáztam rá és óvatosan tároltam,hogy ne törjön meg a kábel mégis lett valami baja mert bárhogy tekergetem nem akarja elkezdeni a töltést. Szóval így már 1 hete gépről töltöm usb-n keresztül ami eléggé kényelmetlen...de emellett azt is észrevettem,hogy kevés wifi (tényleg kevés) és közepes zene hallgatás mellett (kb 2 óra) szombatról vasárnap estére szinte teljesen lemerült...ezek mitől lehetnek? Minden programot bezárok szóval semmi sem fut feleslegesen a háttérben és nincs is telepakolva kacatokkal.
A másik meg,hogy az érintő gomb néha megadja magát és csak egy ki-be kapcsolás után érzékeli,hogy én ott nyomogatom vagy tapizom. -
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Van, hogy nem kell beírni az APN-t, mert megjön egy streaming-ért felelős szolgáltatáskönyv, de ez is OS-, valamint szolgáltatófüggő (+legtöbbször BIS esetén jön ez meg, de ettől még kell a mobilnet is).
-
lezerpiramis
őstag
válasz
laszlohétfő
üzenetére
Mobilnet is szükséges hozzá a BIS mellett, mert a streaming csak azon mehet, a BB APN-en nem, illetve szolgáltató- és OS-függő, hogy megy-e. A szolgáltatói APN-t be kell írni a Beállítások - Speciális beállítások - TCP/IP menüpont APN sorához.
-
laszlohétfő
csendes tag
sziasztok!
az aproblémám hg nem mükszik a youtube :S ha csak wifivel vagyok akkor ne is számítsak rá úgye? -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
nem tudom,de az kiderült hogy nem gyári volt az akksi.
Ma vettem rá 9300as fényes keretet,uj plexit,gyári akksit..
-
a.t.t.i.
senior tag
Nem tudjátok mi lehet az oka hogy drasztikusan csökkent az akkuüzemidőm?
Eddig napokig elment,most meg egy napot alig bír.
Másodkészülék,csak telefonálok rajta!
Minden adatkapcsolat,wifi ki van kapcsolva.
lehet resetelni? -
Lune
tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Most csak ideiglenesen kell, mert a másik telefonom épp nem áll rendelkezésemre...
-
Lune
tag
Azt nem fogok...
Nekem drága. -
Lune
tag
Azt tudja valaki, hogy lehetséges-e, hogy a wifi és a mobilnet egyszerre működjön? A facebook és a gmail miatt kérdezem. Az előbbi csak wifin az utóbbi csak mobilneten keresztül működik.

Van valami 5let?

-
Lune
tag
válasz
laszlohétfő
üzenetére
Nekem is volt már ilyen... megpróbáltad visszapattintani? Nekem simán ment. Ugyanígy el is tudod húzni az illesztést... kicsit gagyinak tűnik, de szerencsére nekem ez előny volt és nem hátrány.

-
laszlohétfő
csendes tag
sziasztok!
az a nagy kérdésem, hogy több heti pszichikai hadviselés után :S el aluttam a vonaton, le ejetettem a telefont, és az az elő lap oldala a (képernyő mentén) keletkezett egy eléggé nagy illesztési hiba, a krdés , az hogy lehet előőlapőot cserélni ezen a készüléken, és mennyiért kábé? :S
-
bikemotoxros
csendes tag
amúgy meg sajnos 3 naponta újra kéne raknom :S
-
bikemotoxros
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kaptam bátyámtól eme telefont, nagyon meg vagyok elégedve vele, kiszolgál, jó hang minőség, jó őssze szerelés, és van rá jó pár alkalmazás. Ez utóbbival támadt egy kis gondolom, hosszas keresés után rá találtam egy nagon jó időjárás alkalmazásra név szerint (berryweather), tök jó, de valaki nem tudja, hogy esetleg hogy történik afizetési mód ( licens key megvásárlására) vagy létezik ingyenes megoldás? XD nem tudom hg lehet meg vásárolni :S
-
t.mate.t
csendes tag
szia
nem baj a mínuszos jel, nekem is azt jelzi, a lényeg hogy miután csatlakoztál a wifi-re a gyári böngészőben a könyvjelzők között, a wi-fi szolgáltatásokon belül menj rá a hotspot bejelentkezésre, ha ez megvan wifi-t használ.
de ezzel ellenőrizheted, hogy mennyi adatforgalmat generál sima hálózaton, és mennyit wifi-n:
http://appworld.blackberry.com/webstore/content/13929?lang=en -
t.mate.t
csendes tag
válasz
laszlohétfő
üzenetére
445-ös hozzászólás
-
laszlohétfő
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi, ennyi kérdést teszek fel :S de ami érdekelne hogy a telómon 4.6-os OS van, na most probáltam frissíteni 5-re, de elvileg csak az aktív blackbery előfizetők frissithetnek, házilag ingyen semmi esélyem frissíteni ha nem akarok előfizetni ilyenekre? :S -
laszlohétfő
csendes tag
isten vagy köszi xd
-
lezerpiramis
őstag
válasz
laszlohétfő
üzenetére
Nem hibás a teló... Belépsz a Média menüpontba, Menü gombot nyomsz, majd Fogadás Bluetooth kapcsolattal.
-
laszlohétfő
csendes tag
nna igen és ráadásúl t-mbile azt írtta rá hg olvassam el ah asználai utasítást mégegyszer -.-" de semmi erre vonatkozó nincs amit rendessen tudnék használni nem értem, miért nem mükszik,
-
XSiGma
aktív tag
válasz
laszlohétfő
üzenetére
Nekem is hasonló problémák vannak a bt-vel,bár annyira nem is foglalkoztat

-
laszlohétfő
csendes tag
Sziasztok egy gyors kérdés hátha ti tudtok válaszolni!!
Bentvolt a blacberym bluetooth problémával( nem tudnak nekem küldeni, de én igen) a t-mobile 15 nap szervízelé után azt mondt hg semmi baja, akkor röviden annyi a kérdésem, miértn em tudnak még mindig nekem küldeni? :S
Elnézést, ha én vagyok a hülye hozzá, ha tudnátook valami megoldást/ válazt meghálálnám előre is köszi -
hun2005
tag
Ha esetleg valakinek gondja lenne a joystick-jával, előbb próbáljátok meg az akksit jól beilleszteni a helyére. Ma akartam szervizbe vinni az enyémet, mert napok óta alig reagál az érintésre, sőt van hogy teljesen lefagyott, de rájöttem, hogy azért csinálja, mert az akksi kimozdult egy picit. :S
-
Lune
tag
Valaki tudna segíteni a WIFI-s problémámban? Sajnos melóhelyen is minuszos jelet produkál...

-
a.t.t.i.
senior tag
Mondjátok már meg hogyan lehet beadni a blackberry-nem a vcard formátumu telefonykönyv fájlt!
Lementettem az androidod telefonkönyvem és nem tudom megetetni vele.
ha valakinek van átalakító progi szivesen veszem. -
boros.denes
csendes tag
válasz
t.mate.t
üzenetére
Hello!
Köszi a gyors választ, közben sikerült megoldanom. Ha valakinek hasonló problémája van azoknak írom, hogy meg lehet csinálni, mégpedig az 5-ös Desktop Software-el. A lényeg, hogy az App Loadert kell megnyitni, és akkor csatlakoztatni a BB-t miután kiírta az AppError-os hibaüzenetet. Ezután lehet törölni az Appok közül, én a biztonság kedvéért szinte mindent letöröltem, amit nem használok naponta.
Többieknek üzenem, hogy figyeljetek oda mit szedtek le, rettentően bosszantó tud lenni, ha egyik pillanatról a másikra (akár az app. telepítését követő következő újraindítás során is) elszáll a telefon, és használhatatlan lesz.
-
t.mate.t
csendes tag
válasz
boros.denes
üzenetére
http://www.blackberryinsight.com/2010/10/20/how-to-solve-your-blackberry-app-error-200-problem/
próbáld meg így bár elvesznek a cuccaid, de legalább utána használhatod
-
boros.denes
csendes tag
Hello!
Egy elég érdekes problémába botlottam a minap a Blackberrymmel. Mostanában több app-ot is raktam fel rá, valószinüleg ez okozta a problémát, ami a következő:
A BB-m elég lassu volt egyik nap, gondoltam ujrainditom (aksi ki-be), de ez után kb 30 perc bootolást követően kaptam egy App Error 200 üzenetet, és nem is tudom azóta sem bekapcsolni a telefont.
A hibaüzenet így néz ki: http://ionut-puerava.blog.com/files/2011/10/App-error-200-blackberry-down.jpg (a reset megnyomása után újrainditja a telefont, és egy idő után ugyanez a hibaüzenet fogad).A problémával kapcsolatban keresgéltem forumokon megldást, találtam is 1-2 félét, csak az a baj, hogy azok által resetelődik az egész telefon (márha sikerülne megcsinálnom).
Ezzel kapcsoaltban tehát több kérdés is felmerült bennem. Valaki nem tud megoldást a problémámra, ami hatására nem kell az egész telefont "újratelepíteni"? Szerintem megoldás lenne az is, ha valahogy le tudnám tisztítani az app.okat a telefonról, csak az a gond, hogy ezt sem igazán tudom, hogy hogyan csinálja, ha el sem indul a BB. Erre esetleg van mód? (Olvastam Safe Mode-ról, hogy a visszafele nyialt kell nyomvatartani bekapcsolás közben, nekem ez sem sikerült - ezt gondoltam lehetőségnek, hogy elinditom és letörlöm az appokat).
Valamint ha csak a telefon reset megoldás maradt, akkor biztonsági mentést hogy tudnék úgy csinálni, hogy közben be sem tudom kapcsolni a telefonomat? (Nemigazán szeretném elveszíteni az SMS-eket, Contactokat, Naptárbejegyzéseket)Kicsit hosszúra sikerült az üzenetem, próbáltam minél részletesebben leírni a problémám, hátha valaki tud valamely kérdésemben segíteni. Előre is nagyon köszönöm, és ha valakinek bármiféle javaslata van, kérem segítsen, mert így használni sem tudom a BB-t.
-
elf_Lord
csendes tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
A GoogleSync ment nekem BIS/BES nélkül is rendesen...
-
Lune
tag
Ja, és a kapcsolatok kezelésénél a wifi mellett mínusz jel van. WPA2-es és a PSK jelszó be van írva... nem tudom mi lehet. Nyomógombos beállítással szépen megtalálják egymást a routerrel. Működik is a net, de mégsincs pipa. Ráadásul fel-le csatlakozik folyamatosan.
Nem tudom, hogy mi lehet... már annyi mindent megpróbáltam.
Ja, és a facebook chat része is azt írja, hogy nincs internetkapcsolat. -
Lune
tag
Help me!
Már 1 éve meg van a telóm és egy ideig mobilnettel használtam, de most már nincs mobilnetem csak a másik telómon, ezen viszont wifivel neteznék. Melóban nincs semmi probléma, szépen csatlakozik és minden rendben, itthon viszont hol megy a net, hol nem. Fel-le jelentkezik a készülék. 1 percig megy, böngészek esetleg megy a facebook, aztán megint nem megy. Kikapcsolom a wifit a telón és vissza, utána megint megy, aztán megint nem. Van, hogy nem megy, látom a gépen, hogy nincs felcsatlakozva az eszköz, aztán egyszer csak bejelentkezik, pedig hozzá sem nyúlok. Nem értem! Segítsetek! -
hati
addikt
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Mert nincs is.
-
hati
addikt
válasz
laszlohétfő
üzenetére
QR Code Scanner Pro - Free
[link] -
Safari
tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
akkor azok a videok amiket én kiraktam néhány hszel ezelőtt?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
laszlohétfő
üzenetére
8520-asra nincs, csak a 3G-s Curve-re, a 9300-asra.
-
laszlohétfő
csendes tag
Köszi szépen. Eléggé újj nekem még ez a teló, szóval ha nem baj lenne még egy kérdésem, habár lehet hülyeség, de láttam a nagy videó megosztón hogy ezen a telefonon OS6 is fut (állítólag) ez hülyeség vagy tényleg létezik rá?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
laszlohétfő
üzenetére
OS 5-höz szinte biztosan van, App World-ben kellene szétnézni.
-
laszlohétfő
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy a blackbery 8520-ban van qr kód olvasó? Na mármost én találtam egy angol oldalt ahol fel sorolja az ősszes BB készüléket, ott vna az enyém is állítólag van rá qr kód olvasó szoftver ( név szerint: betagg, Lynkee, upcode) tud erről valaki valamit, vagy csak fake információ?
-
Safari
tag
ja, és felraktam az 5OS-t és még mindig nem müködika facebook kliens
kezdek hozzászokni, hogy BIS nélkül nem is fog...
-
Safari
tag
valaki probálta már az os6-ot a telon???
http://www.youtube.com/watch?v=VdYk5pqOMfk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vHHU19WCdwA&feature=related
vagy ez csak téma?
:$
azt írják, hogy hosszu távon se rosz annyira...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Meg BIS esetén pl. megy a Gmail-féle kontakt- és naptárszinkron (bár ez a szolgáltatótól is függhet).
-
a.t.t.i.
senior tag
Annyi gondom van még hogy a kijelző és plexi között van egy buborék.
az mitől van?
Ha leszedem a plexit és vissza megszünik? -
boros.denes
csendes tag
Ez az egész nekem sem ment egyszerűen, nemigazán emlékszem már rá. A lényeg, hogy én úgy csinálta, hogy azt 5-ös desktopos alkalmazást szedtem le (ez kell a gépre, a legújabb a 6-os, valoszinü azzal is meglehet csinálni). Aztán le kellett szednem valahonnan az OS 5-öt a mobilhoz, a desktopos programba betölteni azt és úgy telepíteni. A telepítésnél én ugy csatlakoztattam a géphez, hogy kivettem az aksit meg a simkártyát belőle, aztán így sikerült feltelepiteni.
(Az os update előtt értelemszerű csinálni egy biztonsági mentést azokról a dolgaidról, amik kellenek majd.)Ennyi emlékképem maradt (de lehet, hogy ezek is tévesek kicsit, de a lényege megvan fogalmazva). Ha nem találsz neten hozzá leírásokat (énis onnan ollóztam össze), akkor utánanézhetek, ha gondolod.
(Aztán lehet, hogy én bonyolítottam csak ennyre túl, de máshogy nekem nemsikerült)
-
Safari
tag
válasz
boros.denes
üzenetére
köszönöm szépen, akkor felrakom az 5ös OS-t

csak tudnám, hogy hogyan kell... mert láttam valamit a blackberry honlapján, hogy ki lehet választani melyik szolgáltato, meg stb, de a telom kártyafüggetlen, igaz vodafonnal használom... -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Kösz

nemsokkal később észrevettem a hasonlóságot
-
boros.denes
csendes tag
Az 5-ös OS nekem megoldotta a facebook gondot (miután felraktam, ment már wifivel is a facebook).
A változtatásokkal kapcsoaltban nemtudok sokat segíteni, a legészrevehetőbb szeritnem az, hogy a képek között a touchpaddal tudsz jobbra/balra menni, valamint a feloldás, hogy csak a mute/play gombbal tudod feloldani a billentyűzárat. Hirtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni. -
Safari
tag
helloka! én is ma vettem egy ilyet, és nekem nincs bisem, és nem müködik a faceboo kliensem...
már nagyon nagyon sok oldalt olvastam el, de hátha itt valami ötletet mondd valaki...
azt irja, hogy "you are currently on a service plan that does not support this application. if you want to use this application, please contact your service provider to upgrade your data plan."
már probáltam letörölni, feltenni ujra, de semmi...
továbbá az lenne a kérdésem, hogy ezen azt hiszem 4.6os rendszer van, mert ugy kell feloldani, hogy csillag majd zöld gomb.
megéri 5os-ra frissiteni? mivel jobb az?
köszi a válaszokat -
a.t.t.i.
senior tag
üdv,ma vettem egy ilyet

Lehet változtatni a gyosinditó sáv alkalmazásait? -
XSiGma
aktív tag
válasz
pikkubee
üzenetére
bis/bes nélkül használom,sima átlag userként,tapasztalataim szerint 100mb net bőven elég böngészni és a közösségi alkalmazásokra is,amik tökéletesen elérhetőek edge hálózaton böngészőből(bár a sebessége sajnos nem az igazi,de megszokható).ha tehetném (és fogom is
) inkább a 9300-asat venném,amiben van 3g és gps is,de nyilván ezért árban is magasabb. -
lezerpiramis
őstag
válasz
pikkubee
üzenetére
Bizonyos OS-eknél (oprendszereknél) működik a FB csak Wi-Fi-n (ha kikapcsolod a mobilhálózatot közben), de egyébként csak BIS-sel mennek ezek az alkalmazások. Az App World mintha működne Wi-Fi-n BIS nélkül, de ezt nagyon régen próbáltam, és letöltést akkor sem.
Szerintem BIS/BES nélkül felejtsd el a BB-t,de te tudod.
-
pikkubee
tag
sziasztok,
most készülök venni egy ilyen telefont, vodafone-osat, használtan. Nem szeretnék előfizetni a bb szolgáltatásaira, az már annyira nem érné meg nekem. A kérdésem az volna, hogy működik-e a gyári fb alkalmazás e nélkül illetve, hogy a market működik-e. Visszaolvastam a fórumban és találtam válaszokat pro és kontra is, ezért nem értem a dolgot. Az előfizumhoz jár 100mb net, szóval, ha wifin nem lehet használni az nem akkora dráma. Illetve, ha nem használható a market, ti honnan szedtek le alkalmazásokat?
-
cscsabi
csendes tag
Most kaptam egy céges BB 8250-es készüléket, de sajnos nem tudom az eddigi SE telefonomról áttölteni a telefonszámokat. (SE-ről SE-re mindig az "összes kapcsolat küldése" funkciót használtam bluetooth-on keresztül). 1000 telefonszámról van szó, így a SIM-re másolás sem megoldás, valamint újra begépelni sincs kedvem...
-
ocsesz
aktív tag
válasz
boros.denes
üzenetére
Működik!
Köszi szépen!!!!

-
-
ocsesz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy csatlakoznék az otthoni wifi hálózathoz és valami pin kódot ad amit a routerbe kéne beírnom,de nem tudom hova.
TP-Link routerem van. -
nnandi
csendes tag
BBSAK-val kiolvasom az event log-ot, abból kitudok olyan infot hámozni ami segíthet?
Pl programakadást?És ezután remove a modify COD-nal segithet?
köszi
-
nnandi
csendes tag
sziasztok
előjött a "App Error 523" hiba, pár pillanat kezdőképernyő és utána a fehér kijelző a restelési lehetőséggel.... akksikivetel, reset mindent probaltam, ugyanaz....
Olvastam hogy a szoftver újra rakás frissítés megoldja a problémát
Ez egy céges telefon, céges levelezéssel, Enterprise szolgáltatással stb, ha otthon frissítek, hivatalos programokkal stb, akkor utána menni fognak ezek a szolgáltatások tovább?
Vagy újra kell állítani mindent?
nincs kedvem az IT-sekre meg a szervizre várni...
köszi a segítséget -
t.mate.t
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=USzBqAxq1Fo
Ebben a videóban láthatod hogyan lehet leszedni az előlapi plexit. (0:50)
Ha mondjuk ebay-ről, egyéb helyről rendelsz egy plexit annak gyárilag a hátsó része ragasztós, tök egyszerűen csak rá kell helyezned a régi helyére és kész is. -
CragON
aktív tag
Sziasztok,
kiszeretném cserélni a plexi előlapot a telefonon. Ezt hol tudnám megcsináltatni?
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Ott nem, mert ott fel sem ajánlja ezt a feloldási lehetőséget. Annál szerintem csak a fölső gomb játszik.
-
rootkiller
őstag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
OS 5 van nalam, itt nem mukodik...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
OS 4.6-nál szerintem fel lehet oldani a * és a hívásindító gomb segítségével.
-
rootkiller
őstag
Elofordult masnal is, hogy a billentyuzarat feloldo nemito gomb gumija elhasadt, nekem fel ev alatt elegge szet van, bevittem a T-Mobileba, azt mondtak hogy elkuldik mert a Blackberryt ok nem szervizelik, a szerviz majd eldonti, de lehet azt fogjak mondani hogy mechanikai serules, meg hogy masnal nem fordult meg elo...
Lehet egyebkent allitani a feloldo gombot? -
lottireka
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem hogy van egy Blackberry 8520 a családban, első kérdésem az lenne hogy hol lehet kikapcsolni azt hogy ne wi-firől akarjon felmenni a netre hanem kártyáról. Másik kérdésem az lenne, hogy ugye használom a 0.facebookot és olvastam hogy a bőngészőjük nem nyitja meg ezt az oldalt, bőngészőt hol tudom lecserélni?
Köszönöm! -
hati
addikt
válasz
kawarider1
üzenetére
nyomdd le az adott magánhangzót, közben használd a tapigombot
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Ide írok, mert ez a topik talán még pörgősnek nevezhető.
Egy Curva 8900-ról lenne szó. Lenne pár kérdésem.
1. A mobilnetet hogy lehet letiltani? Elegendő, ha az APN beállításokhoz nincs beírva semmi? A mobilhálózatoknál van olyan opció, hogy adatforgalmazás vagy mi letiltása. Ha letiltom, akkor a wifi se megy. Szóval hogyan lehet letiltani?
2. Az alkalmazások letöltésére a telefonon mi a legegyszerűbb módszer?
-
kawarider1
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a barátnőm 8250-esén nem tud ékezetes betűket előcsalni. Már próbáltuk ahogyan csak tudtuk. A készülék nyelve magyar, a beviteli nyelve magyar és mégsem jelennek meg az ékezetes betűk. Hosszan nyomásra pedig mondjuk az "a" nagy "A"-vá válik.
Aki tud legyen szíves segítsen! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm szépen a gyors válaszokat, szerintem jövő héten megyek is a telefonért.
Nekem drága.

Ja, és a facebook chat része is azt írja, hogy nincs internetkapcsolat.
:$
) inkább a 9300-asat venném,amiben van 3g és gps is,de nyilván ezért árban is magasabb.