- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most néztem, és megfejtettem a dolgot. Ha a beviteli nyelv magyar SMS-írás közben, akkor csak 70 karakter fér be. Ha átváltasz angolra (ami nálam az alapértelmezett volt, ezért nem vettem észre hibát), akkor 160 lesz - veszteni meg semmit se vesztesz vele. A váltáshoz használd a menüt, vagy az Alt+Enter gombkombinációt.
-
RM1
aktív tag
Én azok közé tartozom, akiknek működik rendesen a wifi is, valószínűleg a többiek is csak elállítottak valamit, amit nem kellett volna. Előfordulhat, hogy a routerrel volt gond, azért nem akart működni vele, én még ilyennel nem találkoztam.
A wifi egyébként megfelelően erős, a laptopomban atheros chip van, ez valamivel erősebb, mint a telefonban lévő, de az (előfizetésesen) hasonló árú készülékek között szerintem elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged