- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodeodr
csendes tag
nekem magyar a menü, de nem találok a beállítások menüben "telefon beállítások" menüpontot. (állapot, automatikus be és kikapcsolás va, autotext, dátum, idő, ilyesmik vannak...:S)
hát nem tudom, én félek ettől a frissítéstől. olyankor mi van ha nem frssítem a telót? úgy sincs semmi vele, nem?
másik, vannak ilyen témák a bb-hez. kicsit monton nekem ez a sima kék.
-
rodeodr
csendes tag
oylan kérdésem lenne még, hogy hol lehet beállítani, hogyha hívok valakit küldje el a hívó azonosítómat, mert ha telefonálok, mindenkinél "ismeretlen" szám jelenik meg. megnéztem midnenhol, de sehol nem találom, hogy hol kell beállítani, hogy küldje el a számomat...?
-
rodeodr
csendes tag
az 5.0 telepítését, hogy kell megcsinálni? mert múltkor én a desktop manegeren frissítettem valamit, de az nem a készülék szoftvere volt.
-
rodeodr
csendes tag
és van vmi változás a 70 karekteres sms küldési lehetőségről?
-
rodeodr
csendes tag
köszönöm szépen.
és akkor már csak annyi kérdésem lenne, hogy ezt hol lehet beállítani?
-
rodeodr
csendes tag
A minap frissítettem a szoftvert és igencsak meglepődtem, amikor beléptem a képekhez és a saját képek között újra ott voltak azok a fényképek, amiket a telefonnal készítettem, illetve amit internetezés közben mentettem le, holott már korábban töröltem.
Amikor megnyitni próbálom ezeket a képeket, akkor ezt írja ki: "A fájl nem jeleníthető meg..."
Viszont, ha a törlésre kattintok ennyit ír: "A kiválasztott fájl csak olvasható. Biztosan törli?" Itt az igenre kattintva nem történik semmi, ugyanúgy ott maradnak azok a képek, amiket korábban már töröltem.
Valakinek hasonló tapasztalata volt már? -
-
rodeodr
csendes tag
Én netet wifivel szeretnék használni ezért is fontos, hogy megfelelő legyen, ugyanis egész nap olyan helyen vagyok, ahol könnyen tud csatlakozni (ismerősök példáját látva), egyébként nem szeretném ha megcsapolná az egyenlegemet, vagyis fel lehet csatlakozni máshogy is netre? (eltekintve a wifi beállításoktól)
-
rodeodr
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
A wifiről milyenek a tapasztalatok? Olvastam, hogy nem mindenkinek műödik rendesen, pedig én leginkább ezért szeretném ezt a telefont, de ha nem működik jól, kakor nem tudom megéri-e. :S -
rodeodr
csendes tag
Domino csomaggal használható ez a készülék? Hogy működik az e-mail rendszer? Mennyi adatforgalom, illetve kötelező használni?
Mobilvásárlás előtt állok és tartózkodom az érintőképernyős telefonoktól, ez viszont nagyon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest