- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeppike
csendes tag
Hihetelen dolgot hallottam!
Ma adtam el a BBmet és a srác aki megvette mondta, hogy a panonnál eleve függetlenül adják a telefont. Nekem nagyon meglepő volt de ha valaki akinek van igazolni tudná szerintem egész kedvező hír lenne.
Szóval hajrá!
-
zeppike
csendes tag
válasz
benjoepapa #172 üzenetére
a 8520-ban ki lehet kapcsolni az adatkommunikációt
a beállítások/mobilhálózat menüpontnál. -
zeppike
csendes tag
válasz
#16820480 #165 üzenetére
Azért itt vitatkoznék...
hasonló kategória ugye az e71, e63, talán ha a qwerty-t nézed talán a corby txt, de ez itt nem komoly, szóval a maradék kettő ami szóbajön egy huszassal drágább, én sokat filóztam rajta, hogy mi legyen, végső soron a BIS lehetőséggel együtt maradt a bb...
-
zeppike
csendes tag
Nem régiben sikerült meglepnem egy ilyen masinával magam. Nagyon klassz kis telefon, bár a többi bb-vel még nem volt dolgom. Viszont akadt egy-két furcsaág amire nem találtam megoldást. Pl app worldöt én nem tudtam telepíteni se gépre, se a telefonra, aztán sehogy se jöttem rá, hogy érhető el hogy egyszerre rezegjen és csörögjön, látszólag sehogy... egyébként elég stabil, bár sikerült néhányszor kifagyasztani 10 nap alatt.
Erre a modellre lesz os 5? várhatóan mikortájt?
Gmailt, gmapsot sikerült valakinek életre kelteni ezen a készüléken? (az alkalmazás változatot természetesen)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest