- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy használ közületek valaki shangmail-t levelezésre?
Én most raktam fel, de sok probléma van vele, mert az oldalon " user name"-et kell megadni, de a telefonra telepített kliensen már telefonszámot kér. Ha ott beírok valamit, akkor pedig a bejelentekéskor "login failed, try again later" hibaüzenetet dob.- fontos valós telefonszámot írni?
- az oladlon és a telefonon is regisztrálni kell azonos adatokkal? -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Már volt szó róla a forumban, de megoldás nem érkezett rá. Az lenne a bajom, hogy hiába állitom be a profiloknál a telefon menüben, hogy jelzés ismétlése villogás, nem villog pirosan a led nemfogadott hívásoknál úgy mint az sms-nél pl. Be lehet valahogy ezt állítani?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van lehetőség esteleg bis/bes nélküli exchange elérésre? A pop, imap megoldott (logicmail), így valami hasonlóra gondolok. Erre nincs valami 3rd party alkalmazás?
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Esetleg valakinek nincs tapasztalata a BIS/BES nélküli MMS-ről.
Működik BIS/BES nélkükl a szolgáltatás?
-
hitman77
senior tag
Találtam egy logicmail nevü e-mail klienst bb-re. Aki nem fizetett elő bis-re lehet, hogy tudja valamire használni. Elvileg imap, pop3 fiókokat kezel. Kipróbálni sajnos nem tudtam, mert még nincs meg a telefon.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Kinéztem egy ilyen készüléket a Vodafone-nál, Vitamax csomagban. Nekem nincs szükségem a push e-mailre, de a telefon nagyon tetszik.
Sokat nézegettem, de konkrétan nem sikerült megtalálnom, hogy BIS nélkül milyen funkciókat nem tudok majd használni.
Kérlek, aki BIS nélkül használja, írja le, hogy melyik funkciók nem elérhetőek.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged