- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
PixelRambo
csendes tag
válasz
Daniel Alves #1421 üzenetére
Nekem ilyen tokom van, védi a hátulját is. Van benne anyag rendesen, gumis múanyag, szóval elég jól véd szerintem. [link]
-
PixelRambo
csendes tag
válasz
Mathematics #1387 üzenetére
Az Appzapp Pro hd az ipades, és utána is lehet állítani, hogy milyen eszközre keressen appot, ipad-re keres szépen. Appokat lehet figyeltetni vele, naponta összegyüjtve magától is küldi a fontosabb leárazásokat stb. Szóval nagyon jó!
-
PixelRambo
csendes tag
válasz
Mathematics #1385 üzenetére
Az AppZapp pro jött be nekem a legjobban, de az Appshopper is jó.
-
PixelRambo
csendes tag
válasz
kriszpontaz #1367 üzenetére
Valószínüleg csak az amerikaiban elérhető. Ugyan le nem töltöttem, de tegnap épp rákerestem, és biztosan állíthatom, hogy fent van!
-
PixelRambo
csendes tag
A műholdas képet átlagosan én sem látom rosszabbnak, viszont az vicces ahogy megpróbálja domborzatos alapra ráhúzni a képet. Példul nálunk (Komáromnál) még a Duna közepén is van egy kb. 5-10 méteres dombocska..
-
PixelRambo
csendes tag
Most már nekem is töltődik.
Nekem is van usa és magyar accountom is, simán használható egyszerre. Az amerikait igaz csak azért csináltam, mert kint vettem gift cardot, ami a magyar fiókkal nem megy. Vásárolni is tudok vele, csak a Free my apps-al gyüjtögetek hozzá gift cardra valót. -
PixelRambo
csendes tag
Mégsem lesz ma iOS 6, tudtok róla valamit?
-
PixelRambo
csendes tag
Mikor lesz egyátalán 6-os? Este nézegettem, de sehol nem láttam konkrét időpontot...
Régebbihez: Camera kitem van nekem is, de kártyáról igen szelektíven olvas be (pl. sony HD kamera felvételeit nem) így eszembe sem jutott tesztelni pendrive-al. DCIM mappába raktok filmet, és onnan lejátsza?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Minecraft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged