- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolidodd
senior tag
Szerintem nem az, mert így mindenhonnan elérem az adott fájlt, ahol van internet. A Match meg a legnagyobb királyság: bárhonnan elérem mind a 90 giga zenémet.
Én már csak akkor dugom gépre az iPadet, ha filmet másolok rá, sajna ahhoz kevés a mobilnetem, hogy streameljem... -
zsolidodd
senior tag
Csak én nem találom a music appban azt az opciót, hogy egy adott előadó összes számát játsza le, vagy nincs ilyen? Iphoneon van...
-
zsolidodd
senior tag
Én is vettem egy új iPadet, mert hiányzott, miután eladtam az iPad 1-emet.
Kijelző nyilván gyönyörű, akku erős, ami viszont meglepett, az az, hogy milyen jól szól a hangszórója. Nyilván nem egy hifi, de még zenehallgatáshoz is elmegy. A másik meglepő dolog az volt, hogy egész jó képeket csinál a kamera, bár gyanús, hogy soha sem fogom használni.
Tok: én egy Griffin IntelliCase-t használok, elég jó, de majd szeretném kipróbálni az új Smart Case-t is. Melegedést nem tapasztaltam, pedig nincs hideg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest