Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
radi8tor #797 üzenetére
Az "rendben" van hogy elismerte hogy azokba rossz akkuk kerültek. De már a 7-es készülékekben is tettenérhető a lassítás a cikk szerint. Akkor azokba is rossz akku került?
Párom tavasszal vett vett Iphone 7-et akkor lassan számolnunk kell a minőségromlásra.
Egy 200+K telefonnál azért ez nagyon gáz hogy az alig egy éves telefonnál már vissza kell venni a teljesítményt. Ha ez nem szándékos akkor mi az? -
BlackPriest
őstag
válasz
radi8tor #280 üzenetére
és? tájékoztatást kapott (az én verziómban), vásárláskor is gondolom szóltak, hogy az akkura egy év van, mint a notik akksijára, ennek tudatában vette meg a telefont. a valóság semmivel nem jobb az én verziómnál
(nekem 4 év után érződik már a használat a nem almás telómon, 30-ról 15%-ra gyorsan merül, pedig nem ideálisan használom, szóval azért nem irreális elvárás a 2 évet bíró akksi)
-
Ricardo
titán
válasz
radi8tor #264 üzenetére
Most, hogy már tudja a felhasználó, mi a lassulás oka.
Ezért lett volna jó, ha nem trükköznek. Csökken az üzemidő, kikapcsol idő előtt, valószínűleg az akku vacakol. Cserélteti benne, vagy vesz egy új telefont.
Ha a telefon teljesítménye csökken. Akad , lassul, dadog a GPS ...stb. Sokmindenre gondolhat, de nem az akku lesz az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest