Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
ToniSoprano #917 üzenetére
Csak leírtam a tapasztalatomat a középkategóriával. Nem vonom kétségbe, hogy változott a szitu. Egy csúcs droiddal, főleg ha pixel vagy akármilyen top hw vanilla droiddal nem sok gondom van, egyszerűen számomra nem a legjobb (minden app iOS-ra van megvásárolva 10 éve) megoldás.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #913 üzenetére
Ezzel én tisztába vagyok, de itt a lényeg 170 ezerért 6S-t senki nem vesz már, így kár hasonlítani, használtan jó állapotban 85 ezerért adják már.
-
Xero
nagyúr
válasz
ToniSoprano #913 üzenetére
2015-ben volt kb 1-1.5 hónapig egy középkategóriás Samu átmeneti telefonom. Majd kihullott a hajam tőle. A szűz rendszer még csak-csak, de amint elkezdtem használni úgy ahogy egy top droidot vagy a szifonokat, már húzta a belét.
Csak csak egy exchange fiók megy rajta, némi böngészés és messenger, elhiszem, hogy nincsen kínja. De egy power user pikk-pakk megöli.szerk: Meg is kerestem Galaxy S5 mini volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ToniSoprano #908 üzenetére
Ez jó példa, mert gondolom 170 ezerért sokan vesznek 6S-t még, mikor GSM-es i7-et már 155-ért is kapsz 1 év garival.
Armahun: Nem nem, de olyan érdekes hogy pont az mondja a legokosabb gondolatokat róla mindig akinek sose volt...:/ De persze tudom elvakult vagyok, és ez így van rendjén.
-
Parallaxis
addikt
válasz
ToniSoprano #892 üzenetére
Nézegessünk akkor a céges telóknak A3 2017-et
Kollégám is ezt kapott... 3 hét után kért másikat mert olyan szinten belassult, hogy fél perc volt mire bejött a címlistája
Az meg nem érv, hogy indítsd újra, meg töröld a cache-eket, mert ez munkaeszköz és a kollégát egyáltalán nem érdeklik a telefonok és nem is hajlandó velük szarakodni.
Egyébként egy iPhone 6S-t kapott cserébe és azóta nincs semmi gondja a telefonjával (konkrétan csak beszélgetésre és e-mailezésre használja és jobban bírja aksival az ilyen felhasználás mellett, mint az A3).
-
kchris78
veterán
válasz
ToniSoprano #889 üzenetére
nezegessuk a phone endurance testet csak epp abban mekkora akksi is van? Azt a standby illetv SOT idot nemigen tudja EGY droid se kihozni 1500-2000mAh-bol amit az iPhone 6-8-as modellek kihoznak. Vagy hozz konkretumot ennek az ellenkezojere. Droidba 2200-2500 ala nem raknak akksit mert egy napot se birnanak ki. Itt errol volt szo nem arrol hogy nincs tobbet biro droidos keszulek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest