- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
Aventador91 #562 üzenetére
Ezt azért így nem merném kijelenteni. Képzeld én olcsó telókat használok de egy szikrát nem szarok, volt olyan amit majdnem két évig használtam és hibamentesen adtam el mert már újra vágytam. De ami túl olcsó és sokat ígérő C kategóriás brand , na az általában tényleg szar.
-
válasz
Pffffffff. Rettenetes kínai kacatok, mi?!
Látszik, hogy életedben nem fogtál még a kezedben például OnePlus-t. Veled szemben nekem van tapasztalatom a másik oldallal is, a munkám miatt időről-időre kapcsolatba kerülök az aktuális iPhone generációval, szóval elárulom: a kamerát kivéve semmiben nincs már elmaradva egy OnePlus 5T egy nyolcas szifontól, ahogyan a 3-as sem volt elmaradva a hetestől. Ja de, pont fele annyiba kerül.
(plusz, kétszer annyi az üzemideje alapból jár mellé gyorstöltő, kezel 2 SIM-et, és nem lassítják mesterségesen 1 év múlva.)
-
rvgy75
aktív tag
válasz
Nem veszek olcsó kinait pár hsz előbb irtam. Melyik a jobb ami olcsó és szar vagy ami drága és szar?
Ha már az ár érték arányt emlited. Attol hogy vki nem 200% hasznot tesz a telora attol nem biztos szarabb. Nem tom tudod e hogy a 7-8 szifon 70-80 ezr ft körül állitják elő az X-t meg tán 100. Ugy hogy nem azért drága mert annyira qva nagy minőség.
black:Igy van azt mondtam nem szánok annyit telora.Akkor azt mondod akinek nincs szifon az nem irhatja le a véleményét ? Ez ph-s házirend ? Mert akkor igazat adok neked. DE ha nem akkor ne mond már meg senkinek miről legyen véleménye.
-
rvgy75
aktív tag
válasz
Aventador91 #320 üzenetére
Mivel ebböl adnak el legtöbbet jo eséllyel lehet bárkinek. Vélemény leírás meg nem sírás. De ezt vkinek minden forumon el kell sütni. Most te voltál az elsö. Ügyes vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest