- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
bocs,de nem olvastam vissza hogy volt-e már linkelve, de nekem automatikusan ez ugrott be a hír hallatán.
az hogy idiots a videó címe, az adódik abból hogy a videóban szereplő teló neve idiot.
a videó arra ad magyarázatot hogy mit is csinál az apple.
kiad egy telót amivel márkafüggővé teszi a felhasználókat, mert minőséget képvisel és jó használni.
aztán amikor már nem veszik annyira csinálnak egy szoftverfrissítést ami furcsa módon nem eltávolítható és elkezdi csökkenteni a teló teljesítményét, furcsa hibák jönnek elő,stb..
beviszed a szervízbe: alkatrész csere,akksi csere,stb. ez mind nagyon szép bevétel az apple-nek.
aztán csak nem jó és kell egy új teló.
és minő meglepetés pont: most jött ki az új ájfón!
vásárlásra ösztönzik a felhasználóikat ezekkel a hibákkal, akik addigra már a márka függői lettek.ha opcióként belerakják hogy visszaveszi az órajelet akkor ezzel semmi probléma nem lett volna.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nem értem ezt most miért írtad, senki nem lett azzal megvádolva itt, hogy idióta, aki meg magára veszi, nyilván tisztában van vele, hogy talán az, de én teljesen mást írtam, hogy kire értem azt!
Pedig valahol annak tartom magam is, mert muszáj használnom az apple termékeket munkára, de legalább nem védem, akkor én vagyok az idióta?Amit kérdezek, arra egy kicseszett értelmesnek tűnő válasz nem jön, csak amit eddig lehetett itt olvasni, lassan 1000 hsz alatt, a sok rinya rinya rinya oda-vissza. Pont te kérdted (mittomén hány hsz-szel ezelőtt), hogy hagyják már abba
Csak egy kérdés:
Azt, akik benyelik ezt a maszlagot és több száz hsz-en keresztül bizonygatja a nem iDiótaságát, hogyan lehet ezen a szent fórumon megnevezni? Ha sehogy, akkor meg minek erről az egészről maga cikk és az emiatt lévő "kibeszélő" topik?------------
(#817) rvgy75
Nem tudsz ellene mit tenni, mármint az apple lilaköd, akit beszippantott annak feleslegesen koptatod a karaktereket.
-
kchris78
veterán
crey: igen igazad van, de csak a cikk legeslegutolso bekezdesebol derul ki az (igaz masik weboldalon semmibol se) hogy ez a lassitas visszafordithato aksicserevel es igazabol nem az oregedo telefon miatt jon elo hanem az oregedo aksi miatt, de meg az se jo mert 1 ev alatt is bele lehet tolni annyi ciklust amennyi miatt lassul a telefon, masik esetben a 2 eves sem fog lassulni...
-
rvgy75
aktív tag
Értem amit mondasz. Akkor én tévedtem. Abból indultam hogy pl itt is megjelent cikkekben a számitások pontosak az 1 telora levetitett költségeknél. Nem gondoltam nem veszik figyelembe pl a darabszámot.
A " szutyok alapanyagrol" meg megint csak itt olvastam pontosan ebben a cikkben . A cikk írója feszegeti mennyire minőségi az aksi "felmerül a kérdés, hogy ezek a telepek mennyire felelnek meg a cég termékeivel kapcsolatos minőségi elvárásoknak. Alig egy éves telefonoknál pedig jellemzően nem elvárás, hogy a vásárló saját költségén akkumulátort cseréljen"
Csak udvariasságból válaszoltam mert nekem cimezted. -
rvgy75
aktív tag
Szándékosan írtam előállítási árat. Mert pontosan a hardwer minőségéről van szó. És minkét telónál az előáliítási ár van az arányok érzékeltetése miatt. Amivel arra próbáltam utalni hogy "Fillérekből" összerakott telónál reklámra, agymosásra meg optimalizálásra hiába költ milliárdokat. Attól nem lesz jobb és tartósabb aksi benne.
De már eskü kezdek elbizonytalanodni hogy csak sztem van összefüggés az harwer költsége és a minőség között. -
_cHAos_
aktív tag
Pl. az ilyen megnyilvánulásokat miért engeditek: "Szifon 8 is 60 ezer forintba van az applenek
háhá" - by rgyv75"
Szerintetek mekkora flash ilyen hozzàszòlàsokat olvasni? Elég lenne 30-40 embert bannolni és több szakmai cikket, elemzést irni.
Mod: #régenmindenjobbvolt, amikor a zinternet és a Prohardver is a "felső tìzezer" kivàltsàga volt. PS: direkt nem privatba ìrtam. Peace. -
_cHAos_
aktív tag
Túl sok a tűlfűtött érzelmeket tápláló pék(bocs pékek megint), szakik rég elmenekültek innen. Most komolyan a pékektől vártad , hogy majd jól megszakértik egy mobileszköz powermanagementjét? 😂 Itt a hitvallàs dominal. Szakmai topik ? 😁😂 Esetleg , ha Ti is megvizsgálta tok volna az ominozus jelenséget , akkor lenne miről értelmes diskurzust folytatni, bár tisztaban vagyok vele , hogy ennek az olvasó közönségnek nincs rà igénye... egy gumicsontra annál inkàbb.
-
BandiHUN
veterán
Karácsony van...van,akinek agyára ment a káposzta,másnak a pálesz,és külömbenis most kapták valamelyiket Apucitól...
Meghát mit is olvasna az ember üres 10 percében?Ilyenkor úgyse objektívek az emberek,mindenki bezabál,beiszik,hülyeséget beszél,meg rohadtokos.Én is
Egyébként 1 megoldás lenne,legyen on-off kapcsoló a funkcióra.A gyári droid része is az akksikímélés,mégse izél senki.Az meg hogy pl.a teló hidegben nem megy,vagy drasztikusan lecsökken az üzemidő,és mondjuk már x százalékon kikapcsol,az sima gariprobléma.Végülis egyedül a kikapcsolható akksikimélés a titok,meg a susmus,hogy a valóságban hány usert érinthetett,mert erről keveset hallani itt(Note 7 is csak pár nyiffant ki...),hogy jajj vacakolt a telóm,update-re jobb lett,de lassabb is.Meg úgy általánosságban,milyen is a szifonakksi gyengülési ráta.Én már írtam,kínai droidom van,másfél éves,még mindig gyári szint körüli,többet nem tudok mondani.Előtte Samu volt,no ott 2.5 év után érezhetően gyengült az akksi,és ráadásul 2-3 hét alatt lett olyan,hogy már 3x százalékon kikapcsolt.Dobtam új gyárit bele,minden a régi lett.
-
atike
nagyúr
...az adott témára mégis mire lehetett számítani?
De komolyan... A gyártó minden rezdülése hitvitát vált ki legtöbbször - legyen az egy bejelentés, új telefon, szabadalmi per vagy az ami. Amikor meg egy olyan cikk jelenik meg amiben beismernek egy elég nagy kib*szást a vevőikkel akkor borítékolható, hogy megindul a "harc" a fórumban...
Most sem unják, egy hónapja sem unták és egy éve sem... És 100%, hogy jövőre is így lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest