- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Bt billentyűzet simán megy vele, de android hangfelismerés mellett egy tableten felesleges is.
-
stellaz
veterán
Mintha a frissites után többet bírná az aki. Le sem merem írni mennyit bír, mert még magam sem hiszem el :-)
-
stellaz
veterán
válasz
kisgabor87 #744 üzenetére
én vettem három darabot ebay ről 5 dollárért
-
stellaz
veterán
jól látom hogy az új rendszer kicsit több memóriát használ?
-
stellaz
veterán
Nekem kicsit gyorsabbnak tűnik a rendszer a 4.2.2-vel
részletesebbek a beállítási lehetőségek is, lett helyesírás ellenőrzés
például megjelent a táblagép titkosítása opció is. tudja valaki hogy ez micsoda pontosan?
-
stellaz
veterán
a felajánlás mellett mindig ott van az, amit beírsz, ha arra ráböksz, akkor azt adja be
amúgy ha beírsz valamit, amit nem ismer, akkor utána már megjegyzi, ezért érdemes helyesen beírni a szavakat első körben, aztán meg csak pár betű után rábökni a felajánlottra, mert így elég gyorsan lehet írni vele
olyan mint a prediktív bevitel, 15 évig sose használtam, aztán mikor 1 éve elkezdtem használni, rájöttem, hogy sokkal gyorsabb mint bepötyögni minden szót
amúgy megjött a gyári asus persona cover (végül nem a hajtogathatós lett), elég minőségi darabnak tűnik, bár még nem volt fent a gépen
kíváncsi vagyok, vajon ez is lezárja-e a képernyőt, vagy csak a drágább transcover
-
stellaz
veterán
válasz
papamaci791 #183 üzenetére
Erre majd én is
kíváncsi vagyok. Úgy általában ezek a fóliàk nem rontják az érzékenységét a kijelzőnek? -
stellaz
veterán
Én nexus 7-et akartam, de 50 ezernél húztam határt. Ennyiért sajnos csak refurfished volt 8 gigaval, és bővíteni se lehet. A többi gép még nem hozta azt a színvonalat, amit elvártam egy ilyen tartalomfogyaszto eszköztől. Ez volt az első gép, ami ezért az árért már hozta az elvárásokat, ami kis súly, 10,órás uzemido, bővíthető, gyors, kifejezetten szép a kijelzője, minőségi. Játékok annyira nem izgatnak, ez nálam nem volt szempont. A fényképezőgép sem érdekel nagyon,de annak örülök, hogy hozzá azt minőseget, hogy pl. Egy apróhirdetés feladasahoz le lehet vele fotózni elfogadható minőségben a terméket.
-
stellaz
veterán
arra amúgy van valakinek ötlete, hogy hálózati meghajtót, hogyan lehet androidra csatlakoztani?
a wi-fi routerre van kötve egy vinyó és azt windows alatt meghajtóként csatlakoztattam, android alatt pedig a samba nevü alkalmazással látom ugyan a fileokat, de csak ftp szerverként, így onnan semmit nem tudok közvetlenül megnyitni, hanem le kell töltenem hozzá először a fileokat a tabletre, ami ugye eléggé messze esik a kényelmes és egyszerű kezeléstől
-
stellaz
veterán
mea culpa
az enyémen is 4.2.1. android van
-
stellaz
veterán
válasz
papamaci791 #141 üzenetére
igen, a menüben láttam a 4.2.2-őt, de este leellenőrzöm
-
stellaz
veterán
válasz
papamaci791 #140 üzenetére
ok, este megnézem
-
stellaz
veterán
Szia!
Igen, 4.2.2.-es, már így volt gyárilag telepítve. Media marktban vettem vasárnap egy zöldet (minden színben volt)
a többfelhasználós módot nem tudom, majd este megnézem, gmailből tuti, hogy kettő felhasználót is felvittem még az elején és menet közben lehet is váltogatni közöttük
-
stellaz
veterán
Én vettem egy ilyen Asus tablettet. Ez az első tablettettem és nagyon elégedett vagyok vele. Szép a kijelzője, gyors és tényleg elmegy 10 órát. Nekem már android 4.2.2-vel volt gyárilag telepítve. Nálam ez az 50 rúgó volt a határ árban és nem akartam olyan készüléket venni, ami pont azokat a funkciókat nem tudja kompromisszum mentesen amikre tablet valók mint például fénykép vagy filmnézés gyenge kijelző miatt illetve az egész napos használat a gyenge akkumulátor miatt.olcsó készüKek vannak az ismerősi körömben illetve apósom és 18 ezer forintér vesz egy tabletet de szerintem azok a kényelmes használatra.lemerülnek nagyon hamar apósomè 45 percet bír lassú akadozik nagyon csúnya kijelzője Az android operációs rendszer nagyon tetszik ez az egész bejegyzést szinte teljesen hang alapon vittem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest