- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
válasz
emerzee #2865 üzenetére
A honlapodon olvastam a Genius LuxePad 9100 Bluetooth billentyűzetről írt praktikus és részletes ismertetődet. Ma meg is vettem egy ilyen klaviatúrát, melyhez mellékeltek egy cetlit, amin ez olvasható: "Az Android rendszer kizárólag angol nyelvű billentyűzetkiosztást támogat."
Egyébként a boltban (E.D.) is kifejezetten mondtam, hogy Asus Memo Padhoz kell, és magyar ékezetes betűkkel akarom használni. Mondták, hogy jó hozzá. Egyelőre nem álltam neki a párosításhoz.... Biztos nincs félreértés ugye: a magyar ékezetes betűk is jól megjelennek a LuxePad-dal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest