- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzolo
senior tag
válasz
Kicsirics77 #3560 üzenetére
De akinek nincs, használhat 3 betűst, Navigont, Sygic-et és még ki tudja milyen programot.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Memmaao #3507 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Refurbished gépek gyári hibásak gyár által rendbetéve és új állapotra hozva és így újra forgalomba rakva, szóval elvileg nem lehet különbség a sima gyárihoz képest.
Neki kimondottan játék célra kell, arra pedig jobb, mint a Memo (mindezt még Memo tulajként mondom)
-
Gzolo
senior tag
válasz
Grarius #3503 üzenetére
Ha fontos a játék, akkor én időtállóság és kijelző szempontjából is inkább a Nexus 7 (2012)-t ajánlanám. A Tegra játékra jobb választás. Refurbished példányok most 45-ért vannak 1 év garanciával az Edigitalban.
Memo Pad mellett szól a nagyon jó üzemidő és hogy van benne Gps. Kijelzője ugyanaz a Nexusnak és a Memonak. Szoftverrel a Nexus jobban áll, egyelőre úgy néz ki a Mediatek nem csinál 4.4 drivert a Memoban lévő Mt8125-höz, így megragadunk 4.2.2-n, viszont az Asus sok hasznos és pár haszontalan dologgal telerakta a gépet. Összeszerelés minősége a Memonak jobb, a Nexust mindenképp ki kell próbálni a boltban, mert sok volt a hibásan működő példány belőle, nálam 2 is volt, de még aznap visszacserélték Edigiben.
Ahogy nézem a Galapad se rossz cucc, a játékok még jobban fognak rajta menni, mint a Nexuson, a kisebb felbontás miatt. Ha Ips a kijelző, akkor ne aggódj szerintem a minősége miatt.
Summázva: ha a játék fontos, csak Tegrát nézz, ha üzemidő és sok gyári extra kényelemfokozó, akkor Memo Pad.
-
-
Gzolo
senior tag
Attól függ, hogy használod.
Ha táskába tettem eddig ilyen vékony laptophoz való neoprén cuccban volt, nem esett baja, otthon sem karcolódott meg. Most megjött rá a kinyithatós tok Kínából, ami belül elég jó minőségű cuccal van bélelve, nem érdemes rátenni fóliát.
Szóval, ha nem teszed kulcs mellé, és általában háttal teszed le asztalra/bárhova, nincs műkörmöd, akkor szerintem fölösleges rá.
-
Gzolo
senior tag
Aki esetleg mostanában venne ilyen gépet, ha jól látom a Speedshopban most Transcover jár mellé a megszokott, 50.000 ft-os áron
-
Gzolo
senior tag
Sziasztok
Transcover képes kínai tokom története új stádiumba érkezett:
Vásárlás után 2 héttel már az országban volt a cucc, 3. héten már vámkezelve. Igen ám, csak értesítőt nem kaptam róla, és ezért nem kereste státusszal most megint elindult valamerre, a kínai féltől pedig csak ebay-es reklamáció után kaptam most meg a tracking számot. Nem kereste után most így néz ki a csomagkövetés, szerintetek még az országban van vagy itt már Kína a célország? (Az eladó szerint nálunk van)
2014.02.24 - 18:48
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange2014.03.02 - 20:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.03.06 - 09:26
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
Gzolo
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2391 üzenetére
Fura, mert nekem tabon és blackberryn is gond nélkül fut.
-
Gzolo
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2387 üzenetére
Töltsd le az apk-t a Play storeból és telepítsd kézileg.
-
Gzolo
senior tag
-
Gzolo
senior tag
válasz
N!Tr0v!CS^^ #2105 üzenetére
uTorrentben nem találtam megnyitás opciót, pedig hidd el, kerestem. Fájlkezelőből pedig alapértelmezett program híján nem ment. Ezért lett az aTorrent.
-
Gzolo
senior tag
válasz
emerzee #1772 üzenetére
Nincs lehetőséged ilyet beállítani, ez abszolút rom-függ. 3 tab is volt nálam 4.2.2-vel, Prestigio-nál volt egyedül ilyen a tálca, mint a képen. Volt egy Alcor is, abban a felső sávot 2(!!) féleképpen lehetett lehúzni, bal oldalon húzva voltak a notifikációk, jobb oldalon húzva pedig a kapcsolók, elmebeteg baromság volt...
Ehhez képest az Asus megoldása még éppen középúton van, nekem mondjuk kényelmes.
-
Gzolo
senior tag
válasz
szagnes69 #1595 üzenetére
Sajnos a Youtube fogyatékossága miatt nem lehet megcsinálni.
Egyrészt az appot nem lehet a háttérben futtatni, másrészt az m.youtube.com-ot is kipróbáltam böngészőből (Boat Browser), de ott is már egy másik tabra váltok, megállítja a lejátszást.
Android Mission Impossible 2013
-
Gzolo
senior tag
-
Gzolo
senior tag
Szia! Az Alcor Zest egy ipari hulladék. Mi még akkor vettünk kettőt, amikor járt mellé Bluetooth-os Logitech füles. Mindkettő gyári hibás volt, kicserélték őket szó nélkül, de az újabb kettővel ugyanaz az eredmény, szintén mentek vissza. Szoftveresen korrekt gépek, de a minőség pocsék. Én ezekkel a típusokkal nem próbálkoznék, a Wayteq új 79qci-je is onnan jöhet, mert azzal is kezdődnek a gondok, a Nagy táblagépes topikban írják páran.
Ezek után lett az Asus, ami annak ellenére, hogy az Alcorban és Concorde-ban papíron erősebb a hardver és több a ram, mégis sokkal folyékonyabban működik. Optimalizálás sokkal jobban sikerült. Az Alcornál az összeszerelésnél is vannak gondok, nincs jól körberagasztva a hátlap. Az Asus nekem pozitív meglepetés amióta nálam van, aksi is jó, wifi is erős, jól megy a rendszer.
-
Gzolo
senior tag
Behelyezett Sd kártya ikonját és menüjét el lehet valahogy tüntetni a Notification barról?
-
Gzolo
senior tag
válasz
emerzee #1515 üzenetére
Jó a cikk, annyit fűznék hozzá, hogy Windows Media Player beállítása is egyszerű, nekem minden géppel sikerült eddig, így nem kell plusz program. Itt egy kis segítség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest