- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
stellaz #2549 üzenetére
Ez amiről szó van Tablet tok az a PERSONA cover? ez gumiszerű műanyagból van vagy hogyan kell elképzelni? Az MM-ben láttam egy hasonlót az Nexusra való volt. Érdemes ilyet venni, mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? a készülék ki-be pattintása mennyire könnyű? mert autós tartót szeretnék használni a tablethez és ahhoz ki kell majd belőle venni, és egy nap kb. ezt megcsinálnám vagy 20 alkalommal minimum. Illetve becsukott állapotban a stylus tollat rá lehet e csiptetni? mármint oda ahol kettéhajtódik a tok kívülre gondoltam, mert belül nem biztos hogy bele fér.
-
zsola32
őstag
a táblagép titkosításán most vagyok túl. (meg a visszaállításon is)
kér 1 pin kódot, aztán letitkosítja a tabot.
induláskor kéri a megadott jelszót, de sajnos a képernyő kikapcsolás után is kéri.
ezért is szedtem le.
az igazi az lenne, ha csak tab induláskor kellene beírni a jelszót, mint pl 1 telefonnál.ha tudtok valamilyenmegoldást erre, azt szívesen venném
-
Zsolto
őstag
Én tegnap próbálgattam a fényképezőjét, jó fényben, és a _saját kijelzőjén_ szerintem tök jól mutatnak a fotók. Több meg nem is kell, ez már elég nagy ahhoz, hogy a cimbiknek, nagymamának stb. megmutassa az ember akár az ezzel készült, akár a máshonnan rátöltött vagy a felhőben tárolt fotókat.
Nekem nagyon bejön a 7 collos méret, kényelmes, könnyű, pontyó -
Magnat
veterán
Szia,
total commander + lan plugin páros tudja.
-
moli.hu
őstag
Szia,
Valoban 4.2.2 a verziod? Ha igen, akkor kerlek, nezd meg, hogy van-e benne tobbfelhasznalos mod. Sajnos most nincs nalam olyan androidos keszulek, ami tudna ezt, igy nem tudlak elnavigalni, hogy ezt hol kell allitani, valahol a beallitasok/felhasznalok menuben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest