Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
válasz
stellaz
üzenetére
Ez amiről szó van Tablet tok az a PERSONA cover? ez gumiszerű műanyagból van vagy hogyan kell elképzelni? Az MM-ben láttam egy hasonlót az Nexusra való volt. Érdemes ilyet venni, mik a tapasztalatok vele kapcsolatban? a készülék ki-be pattintása mennyire könnyű? mert autós tartót szeretnék használni a tablethez és ahhoz ki kell majd belőle venni, és egy nap kb. ezt megcsinálnám vagy 20 alkalommal minimum. Illetve becsukott állapotban a stylus tollat rá lehet e csiptetni? mármint oda ahol kettéhajtódik a tok kívülre gondoltam, mert belül nem biztos hogy bele fér.
-
zsola32
őstag
a táblagép titkosításán most vagyok túl. (meg a visszaállításon is)
kér 1 pin kódot, aztán letitkosítja a tabot.
induláskor kéri a megadott jelszót, de sajnos a képernyő kikapcsolás után is kéri.
ezért is szedtem le.
az igazi az lenne, ha csak tab induláskor kellene beírni a jelszót, mint pl 1 telefonnál.ha tudtok valamilyenmegoldást erre, azt szívesen venném
-
Zsolto
őstag
Én tegnap próbálgattam a fényképezőjét, jó fényben, és a _saját kijelzőjén_ szerintem tök jól mutatnak a fotók. Több meg nem is kell, ez már elég nagy ahhoz, hogy a cimbiknek, nagymamának stb. megmutassa az ember akár az ezzel készült, akár a máshonnan rátöltött vagy a felhőben tárolt fotókat.
Nekem nagyon bejön a 7 collos méret, kényelmes, könnyű, pontyó
-
Magnat
veterán
Szia,
total commander + lan plugin páros tudja.
-
-
moli.hu
őstag
Szia,
Valoban 4.2.2 a verziod? Ha igen, akkor kerlek, nezd meg, hogy van-e benne tobbfelhasznalos mod. Sajnos most nincs nalam olyan androidos keszulek, ami tudna ezt, igy nem tudlak elnavigalni, hogy ezt hol kell allitani, valahol a beallitasok/felhasznalok menuben lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest