- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
-
SztiviVander
addikt
válasz
qwertly #3736 üzenetére
én a telón néztem és friss az app, majd megnézem otthon a tabon is. bár fura lenne ha készüléktől függne hogy mit lehet nézni
m1, m2, duna hd, duna world, euronews, 6oscsatorna, ezek vannak élőben. lehet h vmi hiba folytán került be a spektrum és azért frissítgették naponta az appot.
-
SztiviVander
addikt
válasz
qwertly #3731 üzenetére
én nem találok ilyen appot. ha a mindig tv -re gondolsz (bár akkor nem tudom miért nem azt írod), azon belül pedig az élőben nézhető csatornákra, ott nincs spektrum. már csak azért is fura lenne mert a spektrum a fizetős extra alap csomagban van. az rtl/tv2 meg az ingyenesben és mégse lehet azokat se élőben online nézni.
-
disy68
aktív tag
válasz
qwertly #3428 üzenetére
Üdv, ha az neked elég, hogy a tableten végezz fájlműveletet, akkor a gépeden - Windows alatt - simán megosztod (jobbklikk megosztás), és a tabon az EsFileExplorer segítségével eléred az adott megosztást - én ezt szoktam használni, nekem bőven megfelel.
Fordított esetben - számítógépen végzed a fájlműveleteket - root szükséges, leszedsz egy samba share-re képes progit, azon belül csinálsz megosztást - amit utoljára néztem az megosztott mindent (kivéve a system-et) - majd a gépen kitallózod - mint egy normál Windows-os megosztást.
A fenti két eset úgy működik, ha a gép és tablet közös hálózaton vannak - pl. közös router.
Vagy, Windows alatt ad-hoc hálózatot kell létrehozni, és arra csatlakozni, ezzel bárhol, bármikor tudod csatlakoztatni a wifi képes eszközöket - pl. laptop - tablet. Ez működött az egyik készülékemen - CyanogenMod 7-es ROM-mal -, de volt amivel nem - 2.3.6-os stock Android, konkrétan a MemoPad-dal nem próbáltam ki, nem teljesen ördöghöz való megoldás ez sem - Vista fölött netet is meg lehet így osztani.
-
Libretom
aktív tag
válasz
qwertly #3368 üzenetére
Cannibal-hoz csatlakozva: lehet kapni kb. 3000-ért az ebayen sleepes (altatós-ébresztős), feltámasztható tokot, ingyen postázással, Kínából, sokféle színben. Nem rossz, ha nem zavar a fényes műbőr külső. Nekem is van egy világosbarna, de kaptam ajándékba egy Transcovert Karácsonyra, ezért ez megmaradt tartaléknak.
-
canniball
nagyúr
válasz
qwertly #3366 üzenetére
Lehet persze, Asus Transcover a becses neve és több bolt is forgalmazza.
-
emerzee
aktív tag
válasz
qwertly #2898 üzenetére
ha csak maga a kábel, akkor bármelyik micro usb-s kábel jó hozzá. Ha nagyon hosszú, akkor veszít a töltés erejéből, és összeszedhet rádiós zajokat, így minél rövidebbet érdemes a töltőhöz használni. Ha a töltőfej ment tönkre, az már más.
A root-oló progiban van unroot...
-
emerzee
aktív tag
válasz
qwertly #2889 üzenetére
keresztpróba: Próbáld a tab töltőjét pl., a telefonoddal. Ha tölt, a töltő jó, és próbáld keresztben is. Valószínűleg a tab hülyült meg. Valaki néhány napja ugyanerre panaszkodott. Meg kéne keresni ki volt, és mire jutott... Lehet, egy rendszervisszaállítás rendberakná a dolgot. (De előtte ments le mindent a tabról...) Én ezt csinálnám. Ha ezek nem megoldások, én garanciáztatnám...
-
-
Nara19
aktív tag
válasz
qwertly #2181 üzenetére
Már történelmi okok miatt de én az Opera Mobile-t használom, a Playen "Classic" néven található. (A könyvjelzőit meg tudja osztani a készülékek között, a 2.2 -2.3 androidod is támogatja).
A beágyazott flash tartalmakhoz a "gyári böngésző" is jó. Mindkettőnél beállítható a "desktop" mód, ekkor az asztali gépeken is megjelenő oldalakat hozza fel, nem a mobilra egyszerűsítettet. -
-
emerzee
aktív tag
válasz
qwertly #1943 üzenetére
a központi dolog, szerintem összeesküvés elmélet. De pl., az alcatel is azonnal megvonja a garit, ha rootoltad. Erre keresnek egyből a szervizben, hogy megússzák a javítást... Volt aki beszkennelte a fórumra, a garivesztés indoklását...
Mami: A miracast egy kütyü, amit bedugsz a tv hdmi csatlakozójába, és a tablet wifin küldi át az aktuális képet. Nem olcsó mulatság, bár csak egyszer kell megvenni.
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
qwertly #1822 üzenetére
Sziasztok!
Én is tőlük rendeltem végül, szintén 48-ért, fél órája ment el a postás.
Én azt hittem, hogy a 10% visszajár ajándékkártyán dolog csak úgy érvényes, hogy az üzletben veszek valamilyen terméket. Direkt olvasgattam a napokban erről a MM oldalán, de úgy tűnik valamit nagyon félreértettem, noh mindegy kellemes meglepetés volt. Közönséges karton dobozban jött az egész, 2 oldalról légpárnás kitömés, közte a tabi doboza, rajta a számla és volt egy leragasztott műanyag fóliás levél is, abban volt az ajándékkártya 4790Ft összeggel.Amit picit furcsálltam, hogy szombaton este rendeltem, minden oké volt. Hétfőn délután jött egy mail, hogy az XY cég átvette a cuccot és valószínűleg a következő munkanapon kiszállítják nekem a tabit, itt a mail-ben befigyelt egy érdekes sor (lentebb), azt hiszem volt már szó arról, hogy volt aki kibonthatta megnézhette minden oké és utána fizetett a kézbesítőnek. Ma délelőtt még jött egy sms is, hogy a kikézbesítő átvette az XY cégtől a csomagot és a mai napon fogja kiszállítani nekem.
"Kérjük, hogy a csomag kézhezvétele után ellenőrizze, hogy a doboz sérülésmentes. Amennyiben a doboz sérült, jelezze ezt a tényt a kézbesítőnek, és töltsenek ki egy jegyzőkönyvet a későbbi ügyintézés érdekében."
Kézhezvétele után... kezdjük ott, hogy míg nem fizettem ki, addig ki se nyitotta az MPL-es magyar postás kézbesítő faszi a kocsi rakterét.
Még direkt említettem is neki, hogy egyébként nekem azt írták, hogy megnézhetem, hogy minden oké-e a csomaggal és ha valami nem stimmel, akkor kárbejelentőt írunk stb. Nevetett, hogy ilyenről szó sincs, ő kihozza, utánvétel, fizetek, átadja, ha valami nem tetszik, akkor a feladó cégnél kell panaszt tenni. Persze makulátlan állapotban volt a dobozom, szóval nem kötekedtem vele, de ez az egész kissé ellentmondásos.
Csak az ismertebb problémákat nézegettem a tabin, próbálom kideríteni, hogy van-e bármi gondja a gépezetnek, ami miatt még cseregarizni kéne esetleg. Ajándék lesz, nem szeretnék beégni. Szóval ha minden ok, megy vissza az original csomagolásba és várja a karácsonyt.
Viszont, a memória kártyás dolgot nem igazán tudom, hogy hogyan próbálgassam, hogy most akkor jó-e vagy sem. Nem tűnik kontaktosnak, mióta betettem nem dobta még el, többször ki-be raktam rendesen ment. Hogy lehet előcsalni, ha esetleg nem jó?
Emberi módon persze, de azért megtekergettem picit, nem recseg, nem ropog, a kijelző sem dobálózik a gépházon belül.
A kijelző annyiból picit furcsa, hogy álló nézetben, tehát kamera fent, Asus felirat lent és a kijelző szélei, illetve a káva közt a rések mindenhol körbe szépen párhuzamosak, ellenben a kijelző bal oldala a kávától ~0,1mm-re van, míg a jobb oldala ~1mm-re. Ez normális? Ha nem érthető módon írtam le, akkor szóljatok és megpróbálom lefényképezni. Picit olyan, mintha a gépházban a kijelző nem középre, hanem enyhén balrább került volna.
Ha esetleg számít, dobozon a gyártási idő 2013. 11, a szoft. verzió 4.2.2, kék színű a kütyü.
-
Gorbesz
tag
válasz
qwertly #1716 üzenetére
szoval, 2013.09-es tabot kaptam, hatul a fekete cimken ez van feltuntetve. a dobozban levo ASUS gari papirra ra lett ragasztva egy kis matrica a tab serialjaval, ennek is olyan szine van mint a hatso matrica.
fel is ajanlotta a 4.2.4xxxx-et. felrakjam? kerestem vissza de mintha azt irtatok volna hogy gond van vele, jol lattam?
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
qwertly #1418 üzenetére
De nem kapják meg olcsóbban, érted? Náluk is 50.000 Forint eredeti áron, csak most akciós. (Az összes rendes boltban ennyi.) Emag nem is számít olcsó boltnak amúgy. Mostmár le lehetne zárni ezt az "olcsóbb" témát, unalmas.
Ja és lemaradt: Igen tévedsz. Amit írtál egyszerűen hülyeség, ilyen nincs. Bocs. Viszont látom, hogy még nem sok dolgod volt garanciális ügyintézésekkel....
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
qwertly #1405 üzenetére
Mint írtam, nekem emailben is gyári garanciát írtak. Most miattad felhívtam őket, és részletesen elmagyarázták, hogyan működik. Rendes, GYÁRI, MAGYARORSZÁGI ASUS GARANCIA van a gépre. Csak náluk úgy működik a garancia érvényesítése, hogy nekik kell visszaküldened a futárral. Neked mit mondtak?
patow Nem gyanúsan olcsó, hanem akciós, eredeti ára náluk is 50.000 Forint, mint mindenhol.
Szeretem amikor olyanok alkotnak véleményt, akik utána sem néznek az előzményeknek, tényeknek.
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
qwertly #1398 üzenetére
Gyárival árulják, megkérdeztem. Amúgy látni fogod rögtön, hogy Asus garancia, nem lehet összetéveszteni egy boltival.
Mielőtt átveszed és aláírod a papírt, van jogod kibontatni a csomagot.(Ez emag oldalán is le van írva.) Szóval meg tudod nézni, hogy meg van-e a garancialevél és minden tartozék.
És nem javasolják az átvételt, ha sérült a doboz.A futár fel van hatalmazva, hogy az ÜGYFÉLNEK engedélyezze a csomag kinyitását az aláírás és a termékek kifizetése előtt.
Én ma rendeltem innen.
Ja és, csak holnapig akciós!
-
moli.hu
őstag
válasz
qwertly #1391 üzenetére
ebayes memoriakartyak (nekem van mar vagy 45 kezbesitett rendelesem a dealextreme-rol, de memoriakartyat soha. es ez a dealextreme, nem pedig az ebay.. adattarolon, tapegysegen nem sporolunk, mikor az adat ertekesebb, mint a taroloja.)
szlovak memoriakartya -
airwawes
tag
válasz
qwertly #1298 üzenetére
A gorilla glass másik előnye hogy nehezebben törik, szóval a fonepad strapább lehet.
A fólia teljesen mindegy, csak védjen a karctól. De kinek mire van igénye, van ujjlenyomatmentes, van tükörfólia, háromrétegű, extravékony stb. Ezt neked kell eldöntened.Én egyenlőre fólia nélkül óvatosan használom a készüléket, és ha tokban tartod akkor nagyon nincs is ami össze tudná karcolni véletlenül.
A mai updateről: A wifi bekapcsolása értesítésének beragadása megmaradt.
-
Tejes Pite
aktív tag
-
airwawes
tag
válasz
qwertly #1285 üzenetére
Fonepad? Most olvastam el hogy mit is tud.
Véleményem az Intel processzorról: ZTE Grand X IN-ben is intel processzor volt, egymagos igaz, viszont Hyper-Threading funkcióval, és alázta az árkategóriában lévő kétmagos készülékeket.
Szóval pozitívom: Bitangerős és gyors processzor.Negatívum: egyes Játékok/alkalmazásokat nem optimalizálnak megfelelően rá.
Ha szereted a Custom ROM-okat és a készülék mókolását, akkor rossz választás, meglehet hogy az intel nem fogja kiadni a szükséges forráskódokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Kutya topik
- Dolce Gusto
- Gamepad
- Léghűtés topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest