- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csajszi29 #1146 üzenetére
Nem a készüléked hibás,én pl a freemailt nem tudtam sose beállítani(nem csak ezen,máson sem).Ott vmi kavarás van a portok körül és nem enged be.....sajna az marad webes felületen....pl az itthoni mail címem fogad minden mailt,de küldeni 3g-n nem tudok(persze telóról van szó)
-
emerzee
aktív tag
válasz
csajszi29 #1146 üzenetére
no ezt gyorsan megvetted... Azért mert nem tud a hotmail-el szinkronizálni, még 99.9%, hogy nem rossz. Valami beállítási hiba lehet. (Nem vagyok hotmail-es, nem tudok segíteni.)
Töltés közben, komolyabb játékok közben, procit jobban terhelő munkálatok közben, a képernyő (nem a készülék) bal felső sarkának a környéke melegedhet. De nem szokott elviselhetetlen mértékű lenni. (legalábbis nekem még olyan nem volt...)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csajszi29 #1144 üzenetére
Milyen szinkron?gmail v emil...gmailnál nézd meg mik vannak kipipálva és vedd ki ami nem kell(beáll/google/gmailod/no itt nézz szét). Autó szinkront benyomtad? Nekem simán leszinkronozott mindent(össz 4gmail és 3 mail cím). Ja és fontos a port szám is az emilnél(szerver beállításkor kell megadni!)és ha jól emlékszem nem a jót dobja fel egyből főleg a kimenőnél(ha ez a baj nekem a 25 volt a nyerő).Töltésnél a kamera körül melegedett ha jól emlékszem,de ha sima asztallapra teszem lehül,és nem melegszik.
-
dongokiller
csendes tag
válasz
csajszi29 #1131 üzenetére
Real Racing 3 mellé lekkell tölteni a Real racing 3 graphics cimü alékalmazást, mely segitségével betudod állitani a játék grafikáját. Mediumra rakva bőven szép és lagg mentes játék
Need for speed most wanted gyönyörüen fut.
Dead Trigger - Dead Trigger 2 szintén szépen futmodern combat 3 -4 sajnos már nem erre a tabra készült, vagy csak én nem tudtam normális verziót leszedni ami röccenés nélkül menne a tabon.
egy szó mint száz, a játékok döntő többségének hardveres igényeit bőven kielégiti
-
emerzee
aktív tag
válasz
1.27-től...
Nem tudom ki mondta, hogy nem mennek a komolyabb játékok. Persze, ez egy középkategóriás tab, minden nem megy rajta akadásmentesen. Eddig nekem minden ment, egyedül a contact killer 2 akadt. De ez egy friss játék, és szerintem, a felső kategóriás kütyüket célozta meg.
Szerintem, menj el egy mm-be, ahol van esetleg kirakva mindkettő, vagy olyan boltba, ahol kibontják, és megnézheted, és próbáld ki. A youtube is tele van videókkal, azt is nézd át, vannak leírások, fórumok, ahol leírják, hogy mi a jó, vagy a rossz a kütyüben. Mi itt, szerintem, a lenovo-s részről nem nagyon tudunk nyilatkozni, hisz nekünk asus-unk van. De ha visszaolvasod a fórumot, láthatod, hogy nem sok gond van ezzel a kütyüvel... Szerethető, vállalható, és nagyon megbízható. Igazán jó vele együtt élni. -
drlovi
aktív tag
válasz
Majdnem ugyanazt tudják. A lenovo picit jobban teljesít a kisebb felbontás miatt. Én nem probáltam izmos játékot , de másoknal futott a RR3, MC4, FIFA 14 ,GTA VC Nekem az Asusnál döntő tényező volt hogy rendre jönnek a frissitések. ( TF300 miatt elölegeztem meg a bizalmat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Apple Ipad 10.generáció
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest