- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Poco F7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csajszi29 #1146 üzenetére
Nem a készüléked hibás,én pl a freemailt nem tudtam sose beállítani(nem csak ezen,máson sem).Ott vmi kavarás van a portok körül és nem enged be.....sajna az marad webes felületen....pl az itthoni mail címem fogad minden mailt,de küldeni 3g-n nem tudok(persze telóról van szó)
-
emerzee
aktív tag
válasz
csajszi29 #1146 üzenetére
no ezt gyorsan megvetted... Azért mert nem tud a hotmail-el szinkronizálni, még 99.9%, hogy nem rossz. Valami beállítási hiba lehet. (Nem vagyok hotmail-es, nem tudok segíteni.)
Töltés közben, komolyabb játékok közben, procit jobban terhelő munkálatok közben, a képernyő (nem a készülék) bal felső sarkának a környéke melegedhet. De nem szokott elviselhetetlen mértékű lenni. (legalábbis nekem még olyan nem volt...)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csajszi29 #1144 üzenetére
Milyen szinkron?gmail v emil...gmailnál nézd meg mik vannak kipipálva és vedd ki ami nem kell(beáll/google/gmailod/no itt nézz szét). Autó szinkront benyomtad? Nekem simán leszinkronozott mindent(össz 4gmail és 3 mail cím). Ja és fontos a port szám is az emilnél(szerver beállításkor kell megadni!)és ha jól emlékszem nem a jót dobja fel egyből főleg a kimenőnél(ha ez a baj nekem a 25 volt a nyerő).Töltésnél a kamera körül melegedett ha jól emlékszem,de ha sima asztallapra teszem lehül,és nem melegszik.
-
dongokiller
csendes tag
válasz
csajszi29 #1131 üzenetére
Real Racing 3 mellé lekkell tölteni a Real racing 3 graphics cimü alékalmazást, mely segitségével betudod állitani a játék grafikáját. Mediumra rakva bőven szép és lagg mentes játék
Need for speed most wanted gyönyörüen fut.
Dead Trigger - Dead Trigger 2 szintén szépen futmodern combat 3 -4 sajnos már nem erre a tabra készült, vagy csak én nem tudtam normális verziót leszedni ami röccenés nélkül menne a tabon.
egy szó mint száz, a játékok döntő többségének hardveres igényeit bőven kielégiti
-
emerzee
aktív tag
válasz
1.27-től...
Nem tudom ki mondta, hogy nem mennek a komolyabb játékok. Persze, ez egy középkategóriás tab, minden nem megy rajta akadásmentesen. Eddig nekem minden ment, egyedül a contact killer 2 akadt. De ez egy friss játék, és szerintem, a felső kategóriás kütyüket célozta meg.
Szerintem, menj el egy mm-be, ahol van esetleg kirakva mindkettő, vagy olyan boltba, ahol kibontják, és megnézheted, és próbáld ki. A youtube is tele van videókkal, azt is nézd át, vannak leírások, fórumok, ahol leírják, hogy mi a jó, vagy a rossz a kütyüben. Mi itt, szerintem, a lenovo-s részről nem nagyon tudunk nyilatkozni, hisz nekünk asus-unk van. De ha visszaolvasod a fórumot, láthatod, hogy nem sok gond van ezzel a kütyüvel... Szerethető, vállalható, és nagyon megbízható. Igazán jó vele együtt élni. -
drlovi
aktív tag
válasz
Majdnem ugyanazt tudják. A lenovo picit jobban teljesít a kisebb felbontás miatt. Én nem probáltam izmos játékot , de másoknal futott a RR3, MC4, FIFA 14 ,GTA VC Nekem az Asusnál döntő tényező volt hogy rendre jönnek a frissitések. ( TF300 miatt elölegeztem meg a bizalmat.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest