- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Akkor az asus csúszik lefele...mindig az élen volt frissítésekben,de ez sem kapja meg a 4.4-et,meg a Fonepad sem.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #3113 üzenetére
Így így:-)
Egy hete nem voltam fent,most benéztem a faszbukba chrome-on keresztül...szal lagg,lagg,lagg....iszonyat,plusz egyszer még a chrome is kidobott....
rb26det
Ami nekem is feltünt,hogy a launcher nem áll a toppon....vannak akadások/újratöltések -
Quqesz
nagyúr
válasz
Atomcsipesz #3067 üzenetére
Sztrem ha itt nem kapsz választ,akkor sonby topikban kérdezősködj,nekik is a Cordon a márkaszervíz...
Umfrider
Az igen! És volt rajta sok helységmatrica mint régen a bőröndökön?
Más
Ma dumáltam egyik partnerünkel és vett 35e egy tabot(asszem Acer,nem tudta pontosan) és csak olyan gondjai vannak,hogy 2 órát bír az aksija,nem tudja 86% fölé tölteni......ilyenkor boldogság tölt el az asus iránt......:-) -
Quqesz
nagyúr
válasz
Levente75 #2453 üzenetére
Grat!
Itt tudod:beáll/nyelv és bevitel/asus bill/helyesírás javítása v szójóslás. Próbálgasd vmelyik megoldja. A frissítés utáni gyári vissza azért ajánlot,mert a frissítés után lehetnek akadások a rendszerben/nem minden úgy müxik ahogy kell. Ez ajánlott nem kötelező,lehet hogy nem lesz gondod nélküle sem.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #2335 üzenetére
Hát nekem volt vele gondom,pl:mintha érzéketlen lenne(azt hittem kijelző/fólia hiba),volt hogy nyomtam egy betüt/spacet/számot és kihagyta(sokszor nem is egyet),nem tudtam vele gyorsan gépelni....olyan érzésem volt,mintha rezisztív kijelző lenne-még azt hittem én vagyok béna-de a gogli bill meg nem csinálja,azzal meg állandóan javítgatnom kellet....meg ha beírtam pár betüt és a felajánlott szót kiválasztottam nem rakot utánna szóközt(pedig be volt állítva).....szal ilyenek,de ez másnak is volt....
Jégkoko
Nem toom erre gondolsz-e,de ha elindítasz egy appot és utána a minialkalmazásokból elindítasz egy másikat,akkor fut párhuzamosan...pl youtube video megy-->minialkalmazásból net böngetőt használsz...stb -
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Viper26 #2211 üzenetére
Kb ennyi mindenhol.
Bre1
Mikor vettem 2 gépet ajánlottak: ez és a samzpu galaxy tab 2 ,ár ugyan az,de nekem az asus jött be (kijelző,proci,akku).A noname gépeknek jó a specifikációjuk,de sokaknál pl az akjsi,vagy megbízhatóságon vérzett el(pl nem tölti az aksit,lefagy,nem lehet életet lehelni bele,stb) Ez sem tökéletes,de azért ilyen gondok nincsenek....szal asus... -
-
Quqesz
nagyúr
Nem toom ez csak nekem újdonság,de ha a kijelzőre koppintok,majd egyből rárakom és húzom az ujjam,akkor nagyít a kijelzőkép,nem kell két ujj a nagyításhoz..
-
Quqesz
nagyúr
Hi!
Nincsen a tabon 3G és otg,ezért net csak wifin van.A legegyszerűbb,ha telon megosztod és tabbal csatlakozól.Van lehetőség otg- t rootal csinálni,de az usb dugónak kell külső táp(y-on kábel),de nem vagyok biztos benne,hogy kezelni tudja(pendrive ok).Ha fontos a mobilnet megléte,akkor sajnos ez a tab nem jó neked. -
Quqesz
nagyúr
Vkinek már sikerült wifis tvvel csatlakoztatni a tabot miracastal??
-
Quqesz
nagyúr
Szia
Én is azt ajánlom vegyél egy microsd kártyát,ès a gépeden rakj fel rá mindent és mehet a tabba.Office progiból a Quickoffice progit ajánlom,ami a google progija és mindent tud ingyen(nem csak olvasni,írni is tudsz vele),playen megtalálod.Qwertly
Töröld,majd rakd fel újra,úgy jó lesz a mindigtv app. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Atomcsipesz #1617 üzenetére
Ez a legegyszerűbb:értesítősávban bekapcsolod a gps-t(ez csak a gps antennát aktiválja,agps-t nem).Letöltöd pl a gps test progit a playről.Kimész és bekapcsolod,app indít és kb 1 percen belül bemér,majd indítod a navi progit...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
szagnes69 #1591 üzenetére
Minialkalmazások gomb-->jobb felső sarokban ceruza mellett négyzet ikon (alsó sarkában + jel) és ott..
Kicsiricsi
A kövit ajánlom: wifi bekapcs-->hozzáférés tart helyhez-->gps bekapcsolod--> a gps antenna mellöl kiveszed a pipát(marad agps)-->kilép-->gogli térkép indít-->mekeresed a pozidat(egyből keresni kezdi)-->ha megvagy(letöltődik ilyenkor Mo feletti műholdak pozija)-->gps kikapcs-->használhatod rendesen,de ha az értesítő sávban kaocsolod be a gps-t,akkor csak az antennát fogja használni,agps-t nem és kb 1 perc a pozíció bemérése(gps test progit ajánlom). -
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
emerzee #1515 üzenetére
Thx srácok!
Meg fogom nézni,de az asus megcsinálhatta volna egyszerűbben is,mint pl az lg(akik szoftver terén lassabbak),ott egy app,amin belül kijelölöd a kezdő ès végpontot,aztán már tolja is(telo-->philips bluray lejátszó) képet,filmet.A tv-n meg van wifi direct,az egyszerű.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
emerzee #1505 üzenetére
Na arról regéljetek nekem vmit,hogy a dlna érdekében feltettem az AiPlayer asus progit,de csak olyan géppel kommunikál,amin van win media player,sőt a routert sem látja(dlink,lehet ezt nem is kell),de pl telo,bluray lejátszóval nem kommunikál,nem látja. Vmit kihagytam vagy kell mèg másik app is?LG-nél van egy smart share app amin belül kijelölök bármit és csatlakozik vele....
-
Quqesz
nagyúr
Na most meglepett a tab...újraindítás után lefagyott a launcher....nem lehetett görgetni a kezdőlapot és az alkalmazások listáját sem,sőt a beáll menüt sem..újraindítás után most ok...kell majd itt még a frissítés!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tejes Pite #1157 üzenetére
+1:-)
emerzee
Link please...
Nekem ez az asus billentyűzet szokott fejtörést okozni...rányomok a betüre és még villan is egyet kéken,de nem rakja be a betüt,meg a space szokott kimaradni nyomkodás után is...most tesztelem a goglisat,kíváncsi vagyok mert az asus jobban tetszik,de ha xar...:-$ -
Quqesz
nagyúr
válasz
csajszi29 #1146 üzenetére
Nem a készüléked hibás,én pl a freemailt nem tudtam sose beállítani(nem csak ezen,máson sem).Ott vmi kavarás van a portok körül és nem enged be.....sajna az marad webes felületen....pl az itthoni mail címem fogad minden mailt,de küldeni 3g-n nem tudok(persze telóról van szó)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csajszi29 #1144 üzenetére
Milyen szinkron?gmail v emil...gmailnál nézd meg mik vannak kipipálva és vedd ki ami nem kell(beáll/google/gmailod/no itt nézz szét). Autó szinkront benyomtad? Nekem simán leszinkronozott mindent(össz 4gmail és 3 mail cím). Ja és fontos a port szám is az emilnél(szerver beállításkor kell megadni!)és ha jól emlékszem nem a jót dobja fel egyből főleg a kimenőnél(ha ez a baj nekem a 25 volt a nyerő).Töltésnél a kamera körül melegedett ha jól emlékszem,de ha sima asztallapra teszem lehül,és nem melegszik.
-
Quqesz
nagyúr
Hmmmm ez nagyon tetszett:mindigtv letölt és az f1-et nézem a tabon miközben kis ablakban megy a böngésző.....jóó ez így!jó kis tablat ez(lg-n qslidenak hívják és kb ezt tudja)..ezek után memopad best buy a kategóriában(50e kemény forintért)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zsola32 #1103 üzenetére
Igen hallgatok és van olyan csatorna,amelyiknek van saját appja a playen,és amúgy az összeset is tudja a tunein(kb 30 magyar rádióadó)...többet fogsz találni mint az éterben....még hifire is ki szoktam vezetni,mert jobb minőségű,mint antennás rádióval(persze digitális)
-
Quqesz
nagyúr
kipróbáltam:
Media Frame=képernyővédő
be lehet kapcsolni,hogy csak aksitöltès alatt menjen, vagy a power gomb aktiválja.Lehet beállítani képet/videót hogy lejátsza.Van a lejátszás alatt menü,amiben vannak progik(pl videoplayer,számológép,böngésző,stb)ezt alul van egy kör ikon és ott lehet aktiválni. -
Quqesz
nagyúr
hmm igazad lehet,igen ez kapacitív kijelző nincs mit kalibrálni....amúgy nem vészes,csak néha meglepő,meg íráskor szokott zavarni kicsit(pl megnyomtam a spacét és mégsem rak be szóközt),de ettől még nem fogom a falhoz vágni.
nekem is szárazak az ujjvégeim....amin meglepődtem rendesen van fényereje a kijelzőnek,csak egy autó fényerőt hiányolok,mert este mindig le kell vennem,különben lebarnul tőle az arcom mint a szoliban...
asus billentyűzet
na itt az opera mini alatt van kavarás benne,hiába van bekapcsolva nem megy a mondat eleji nagybetű és a kiválasztott szó utáni szóköz....vszínű opera nyalánkság.... -
Quqesz
nagyúr
nekem kicsit olyan érzésem van,mintha érzéketlenebb lenne a kijelzője,mint pl telóknak,mintha 1-2s re rajta kellene hagynom az ujjamat az ikonokon....nem lehet ezen állítani(mármint a kijelző érzékenységén)?
a másik az opera miniben nem rak a szavak után szóközt,mikor a listából kiválasztok egy szavat,pedig az asus billentyűzet beállításokban be van kapcsolva...vki esetleg erre megodást? amúgy bejövős ketyere... -
Quqesz
nagyúr
válasz
devpernull #958 üzenetére
az komoly,szerencsére nekem egyből látta mindkét gépem...
-
Quqesz
nagyúr
Szia
a százalékos kijelzés az értesítő sávban én nem találtam,vszínű playen kell keresni appot...a kezdőlapra van viszont olyan wiget,ami kiirja a százalékot( ASUS BATTERY)...
dlna
hát még én sem jöttem rá,de ha van olyan készüléked,ami tudja a wifi directet,akkor azzal is össze tudod kapcsolni a két keszuleket.... -
Quqesz
nagyúr
Na ma rájöttem,hogyan recseghetett a tab a kollégának,aki visszavitte.Előre leszögezem,hogy én emiatt nem fogom.A hely a készülék hátlapjának a közepe,vszínű itt van az aksi.Szval a hüvelykujjal a két szélén rátámasztunk a kijelzőre és a többivel nyomkodjuk a közepét a hátlapnak.......természetesen erősebben,és akkor tud recsegni...sztem sokan nem így használjuk....telefonomnak is itt van a leggyengébb pontja....
-
Quqesz
nagyúr
Mintha olvastam volna a topikban,hogy az energiatakarékos üzemmódban nem mrgy a 4 mag...most kikapcsoltam és mintha jobban pörögne...jól vettem észre???
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #822 üzenetére
ebben igazad van,de azokat is érdemes havi egyszer lemeríteni/feltölteni...szaklapban olvastam...amúgy én a nexus s-emet össze vissza töltöttem és 2év után is jó az aksija(pedig töltőre csak 3-4%-nál szoktam feltenni mindég)...
más
az óra beáll auton volt és mosolyt csalt az arcomra,hogy 3 helyen 3 időpontot mutatott(értsáv fent,ért sáv lehùzva,időjárás widget).Visszarakva manuálisba ok... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Tuco Ramirez #810 üzenetére
Soroksáron az MM-ben(az M5 mellett) volt gyári tok több színben is olyan 11,5e körül
-
Quqesz
nagyúr
Sziasztok
Ma én is beléptema klubba...nekem nem recseg,eddig ok minden...mm-ben lett véve.Egyelőre teszt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest