Új hozzászólás Aktív témák
-
csabiks
senior tag
Megosztok veletek egy "trükköt", bár lehet ismeritek:
Az alapértelmezett értesítő sávot (a redőnyt amit lehúzol), be lehet állítani az androidos defaultra.
Ennek menete: beállítások/asus egyéni beállítások és ott az ASUS Quick settings használata előtt ki kell venni a pipát.Így 2 értesítő sávot is kapunk (ha balról húzzuk le akkor az értesítések jelennek meg, ha jobbról akkor a beállítások és egyéb kapcsolók jelennek meg. Véleményem szerint az androidos értesítő sáv sokkal szebb, mellékelek egy képet: (jah és ez nem ragad be mint a gyári
-
csabiks
senior tag
A minap megérkezett az ebay-ről rendelt tokom. Nem vártam ennyiért sokat tőle, viszont kellemesen csalódtam. Csukáskor/nyitáskor működik a transcover, a tollal remekül lehet bohóckodni, +a fóliát még nem tettem fel, de azzal se lesz szerintem semmi baj. Ennyiért nem volt pénz
Mellékelek egy képet is:
-
csabiks
senior tag
köszönöm a tippeket elleszek velük egy darabig
-
csabiks
senior tag
fentebb volt már kérdés, de pár játékcímet adhatnátok amivel aktívan játszotok a tabon
ezt fentebb linkelte valaki, nagyon jól siekrült játék, órákat lehet vele játszani, aki tud még hasonlóan jó (nem feltétlen ilyen típusú játékokat az ne tartsa magában
-
csabiks
senior tag
érdekességkép mondom: az igo hibátlanul fut ezen a tableten csak át kell írni a sys.txt-t (akinek kell sys.txt szóljon).
-
csabiks
senior tag
válasz
rantotta #3073 üzenetére
szia, energiatakarékos üzemmódban a gép 1,5 órával tovább bírja, viszont ilyenkor kisebb órajelen üzemel, és valamivel lassabb is. A képernyő kikapcsolását a beállítások/megjelenés v képernyő fül alatt alvó módba lépés idejénél állíthatod.
Kattogásról nem tudok okosat mondani, érdekes lehet, hisz nincs benne mozgó alkatrész
-
csabiks
senior tag
-
csabiks
senior tag
Nekem is recseg picit, de nem zavaró
-
csabiks
senior tag
válasz
ZezeRMCF92 #2528 üzenetére
szép
-
csabiks
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2478 üzenetére
Alap, nem láttam semmi számomra fontos dolgot ami hiányozna ebből
-
csabiks
senior tag
Kicsit off: én az android 4től kezdve mindig a gyári böngészőt preferáltam, viszont tegnap kipróbáltam a dolphint az operát és a boat browser for tablet-et. 20-20 perc tesztelés után arra jutottam, hogy a boattal fényévekkel kényelmesebb böngészni,mint a gyárival (le is cseréltem). A többi nem esett kézre, a chrome szerintem lassú, nem az oldalak betöltése, hanem a program maga (desktopon egyébként azt használom, itt nem jött be). Ha valamelyikőtök éppen böngészőt keres, nyugodtan kezdje a boattal
-
csabiks
senior tag
Ki lehet kapcsolni valahogy az animációkat? Gondolok arra amikor megnyitok egy másik appot, vagy amikor appot váltok..
-
csabiks
senior tag
A wifi beállításainál van egy olyan opció, hogy ''wifi optimalizálása''kikapcsolva nagyon sokat dob a wifi erősségén (ami amúgy így is elég jó) nálam a fürdőben ezzel 19 mb/s enélkül 58mb/s Próbáljátok ki ha eddig nem ismertétek
-
csabiks
senior tag
Nektek mennyire laza a jack bemenet? Nekem nagyon könnyen belemegy..
-
csabiks
senior tag
Második töltésre sikerült elérnem a 10 órás üzemidőt, bár szigorúan csak neteztem energiatakarékos módban, de ez így is nagyon szép eredmény
-
csabiks
senior tag
Létezik hogy a widget okozná?
-
csabiks
senior tag
Ti melyik programmal néztek filmet a tableten? Illetve milyen formátumban teszitek rá? Mx player nekem folyamatosan kilép
-
csabiks
senior tag
Valami oknál fogva az akkumlátor azt jelzi , hogy a google térkép alkalmazás használta fel az energia 33%-át, pedig ma még csak be se kapcsoltam, ráadásul lent kéken jelöli hogy a GPS bekapcsolva van reggel óta (pedig ki van kapcsolva). Neten olyat olvastam, hogy a google asszisztenst ki kell kapcsolni, de nekem ez alapból ki volt, szóval nem értem mitől használ energiát :S esetleg töröljem le az alkalmazást?
-
-
csabiks
senior tag
Írnék pár sort én is a készülékről, hátha van olyan valaki aki még nem tudott dönteni
Nekem ez az első tabletem (de nem az első androidos készülékem), számomra fontos kritérium volt, hogy 7-8" között legyen a kijelző, illetve az üzemidő minél több legyen. Igazából 2 készülék között vaciláltam, a WayteQ xTAB-79qci és az Alcor Zest Q813IX között, de a rengeteg negatív kritika és lehúzós vélemény után, úgy döntöttem ráfizetek egy kicsit és megveszem az ASUS-t.
Igazából egy cseppet sem bántam meg, a kijelzőjét hozzá sem lehet hasonlítani a tescos szutykokhoz, elképesztően szép és tűéles. Mind a hátlap mind a kijelző eléggé gyűjti az ujjlenyomatokat, talán ez az egyetlen zavaró dolog a készülékben (de majd veszek hozzá tokot..)
Én edigitalban vettem, a gyártási dátum a dobozon 2013.10 Amikor hazahoztam, gondoltam bekapcsolom, de nem sikerült, teljesen le volt merülve (amin kicsit csodálkoztam, de hát mind1), így feltettem töltőre és hagytam egész este rajta (a leírásban az szerepelt, hogy 8 órán hagyjuk rajta, én meg úgy voltam vele akkor rajtahagyom). Reggel egyébként hideg volt a töltő és a tablet alja is (nem meglepő, de nyilván 100% után kikapcsolt a töltő elektronika, szóval fölösleges 8 órán át rajtahagyni szerintem..)
Ezután lehúztam és rögtön be is kapcsoltam, (első induláshoz képest nagyon hamar bekapcsolt). Wifit ráengedtem, rögtön jött egy rendszerfrissítés, azt megcsináltam újraindult, és azóta nyúzom..)
A wifi hibátlan benne, nem dobálja a jelet, nem szakad meg, igaz, hogy a jelerősség már nem olyan mint a laptopomon, de így is egy családi ház minden szobájában tökéletesen fogható (pincében is, padláson nem néztem). Szóval ezzel biztosan nem lesz gond.
A hangszóró meglepően szépen és tisztán szól, nem túl hangos (de legalább nem torzít), az AKG fülesem szintén gyönyörűen szólal meg alatta (és itt meg kell hogy jegyezzem, a beépített equalizernek köszönhetően, egy youtube videó sokkal szebben szól ezen, mint a családban lévő ipad minin)
Tudnék írni még rengeteget róla, akinek bármilyen kérdése van, nyugodtan írjon és nagyon szívesen válaszolok.
-
csabiks
senior tag
Ti használjátok az energiatakarékos módot? Nekem legelső használat alatt 7,5 órát ment wifivel, 50% fényerőn, kikapcsolt energiatakarékos üzemmódban. Szerintetek ez az érték jó?
-
csabiks
senior tag
Srácok! Flash playert mi módon lehet életre lehellni?
-
csabiks
senior tag
Sziasztok, most vásároltam egy készüléket, nem volt hajlandó bekapcsolni elsőre (hideg indítás), rádugtam töltőre, kb 1 perc után villant a kijelző és elkezdte tölteni. Létezik hogy ennyire lemerült a raktárban? (2013.10 dátum szerepel a dobozon). Most rajtahagyom, aztán reggel ránézek hogy miujság vele... Nektek ment elsőre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest