- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
scout pro #3613 üzenetére
Ami még eszembe jutott, hogy a kliensben beállított portot engedélyezted-e a routereden (nat)?
Ez torrent esetében arra való, hogy aktív legyél (tudjon a többi kliens csatlakozni hozzád -> az adott port nyitva van). Amennyiben nincs beállítva, akkor passzív vagy. Aktívként tud hozzád csatlakozni aktív és passzív, míg passzívként csak aktív tud csatlakozni. Arra érdemes itt figyelni, hogy a tab ugyanazt az ip-t kapja-e meg, vagy időnként mást - ekkor érdemes egy fix ip-t beállítani.
Elképzelhető, hogy amit éppen le szeretnél tölteni torrentnél, csak passzív emberek vannak, így nem jön le semmi.
.
.
PC-n, más eszközön megy a dolog? Más oldalról esetleg? Ha leírod a pontos menetét a folyamatnak az is segíthet (browser megnyit(melyik)->torrent letölt->megynyit->kliensbe bekerül->ott mi látszik a tracker/peer részeknél). -
disy68
aktív tag
válasz
scout pro #3578 üzenetére
3. Nekem is kellett egy torrent kliens, próbáltam én is a uTorrent-et, de szerintem nem valami jó. Próbáld ki az aTorrent-et, nekem bevált és több funkcióval is rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest