Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLacko77
csendes tag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Azt miről lehet látni, hogy gyári garancia?
Én pénteken megkaptam az emag-tól a lefóliázott csomagot. Bontatlan dobozban természetesen ott van az ASUS garancialevél, de ezzel mit lehet kezdeni, ha nincs rajta a vásárlás időpontja?
Mellé kaptam a bolttól egy számlát és garancialevelet, amin ott van a 24 hónap garancia, ami úgy működik, hogy felhívod az emag-ot és kijönnek, elviszik a gépet, és várhatsz a javításra. Szerencsére ezt mind díjmentesen, de ez most akkor gyári garancia vagy bolti garancia?
Egyébként az emagnál nagyon segítőkészek és ellentétben más internetes boltokkal itt fel is veszik a telefont.
Nekem mondjuk elrontották a szállítást, mivel a szállítónak csak éppen az utánvétes árat nem adták meg
, de egy kis telefonálgatással ez is megoldódott.
Mind az emag, mind a DPD futárszolgálat nagyon segítőkész volt.A készülék pedig nagyon tetszik. Eszméletlen nagy minőségi és sebességi ugrás volt az előző Ghoo 7000s tablethez képest.
Ami egy kicsit gyengébbnek tűnik így 2 nap használat után az a WIFI vevő. A ghoo tablettel kisétálhattam a kertbe is, ott is látta a wifi-t, ez pedig már 5-6 méterről, lakáson belül is a minimumon mutatja vagy éppen el is veszíti a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Windows 11
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de egy kis telefonálgatással ez is megoldódott.