- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
-
umfrider
senior tag
válasz
csabiks #2867 üzenetére
Ja, ez így működik, bár nem olyan jó, mint a régebbi verzió. Augusztus végefele frissítették erre. Az előző azért volt jobb, mert nem a cache-ba tette be a térképet, hanem egy, kb 50 mb-os képet mentett el. ( Hiányolom. Mellesleg az iGo kifejezetten jó offline. Max pü )
-
Gorbesz
tag
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks #2232 üzenetére
Az erőforrásigény csupán a filmen múlik, amennyiben a tab tudja az adott formátumot hardveres gyorsítással lejátszani (mxplayer-ben ugye lehet ezt váltani, hw-re érdemes rakni alapból, amennyiben problémás átrakhatjuk sw-re), úgy sokáig bírja, szoftveres lejátszás esetén az idő csökken.
Én nem szoktam sokat filmezni rajta, így nem tudom elmegy-e 8 órát, de mindenképp meg vagyok elégedve az akkuidővel. Bekapcsolva szoktam hagyni az energiagazdálkodást is (alacsonyabb maximális órajelen megy a proci), az is dobhat az üzemidőn és a filmezést szerintem nem fogja befolyásolni egyáltalán (talán sw-es lejátszás esetén valami nagy bitrátás anyagnál).
-
zsola32
őstag
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks #2225 üzenetére
Az eszközről játszol le vele, vagy hálózatról/netről, milyen formátum, kódolás (audio/video)? Amúgy a fent említett cache törlést problémás működés esetén mindig meg lehet próbálni, ez után újratelepítés, végül factory reset. Más alkalmazás is bezavarhat.
Az MxPlayer-en kívül meg lehet próbálni az itt említett lejátszókat is, de nekem is az MxPlayer a favorit.
(#2228) csabiks
Amennyiben nem jelzi a program, hogy kéne neki plusz codec, ne rakj fel semmit, mert az csak rontani fog a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest