Hirdetés
- Samsung Gear S3 - második kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
-
umfrider
senior tag
válasz
csabiks
üzenetére
Ja, ez így működik, bár nem olyan jó, mint a régebbi verzió. Augusztus végefele frissítették erre. Az előző azért volt jobb, mert nem a cache-ba tette be a térképet, hanem egy, kb 50 mb-os képet mentett el. ( Hiányolom. Mellesleg az iGo kifejezetten jó offline. Max pü )
-
Gorbesz
tag
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks
üzenetére
Az erőforrásigény csupán a filmen múlik, amennyiben a tab tudja az adott formátumot hardveres gyorsítással lejátszani (mxplayer-ben ugye lehet ezt váltani, hw-re érdemes rakni alapból, amennyiben problémás átrakhatjuk sw-re), úgy sokáig bírja, szoftveres lejátszás esetén az idő csökken.
Én nem szoktam sokat filmezni rajta, így nem tudom elmegy-e 8 órát, de mindenképp meg vagyok elégedve az akkuidővel. Bekapcsolva szoktam hagyni az energiagazdálkodást is (alacsonyabb maximális órajelen megy a proci), az is dobhat az üzemidőn és a filmezést szerintem nem fogja befolyásolni egyáltalán (talán sw-es lejátszás esetén valami nagy bitrátás anyagnál).
-
zsola32
őstag
-
disy68
aktív tag
válasz
csabiks
üzenetére
Az eszközről játszol le vele, vagy hálózatról/netről, milyen formátum, kódolás (audio/video)? Amúgy a fent említett cache törlést problémás működés esetén mindig meg lehet próbálni, ez után újratelepítés, végül factory reset. Más alkalmazás is bezavarhat.
Az MxPlayer-en kívül meg lehet próbálni az itt említett lejátszókat is, de nekem is az MxPlayer a favorit.
(#2228) csabiks
Amennyiben nem jelzi a program, hogy kéne neki plusz codec, ne rakj fel semmit, mert az csak rontani fog a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék tok
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED TV 55CS6LA
- MCDODO T03 fejhallgató
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő