Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
válasz
pelenka35
üzenetére
Igen, végül sikerült kicserélnem az érintő panelt.
De megint cserélnem kell.
Az ebay-ről rendelt utángyártott érintő panel most kezd elromlani, egyre kevesebb helyen érzékel.
Az alján már nem is érzékel, nem lehet visszalépni, fel kellett tenni, a BackButton programot.
Most kezdett el a tetején is hibázni.
Úgy látszik, ezek max 1 évet bírnak
Még kipróbálom a TouchscreenRepair programot, hátha vannak csodák, de félek újra cserélnem kell.
Ali-ről rendeltem egy másik panelt, remélem ez tovább bírja.Azért a csere megizzasztott. Elolvastam a leírást, néztem videókat, letöltve a TVre.
Így se volt könnyű. A hátlap lepattintásánál kitört néhány kis pöcök, azok elvesztek.
Hajszárítóval melegítettem az érintő szélét, az is elég macerás volt. Ráadásul közben feszíteni kell kifelé. Én egy műanyag lappal feszítettem, az meg megolvadt, a melegítéstől.
Szóval legalább 30 perc szenvedés a csere.
Ha valaki vállalná Tapolca környékén, akkor inkább odaadnám neki.
-
emerzee
aktív tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Tök felesleges... 1.) Az androidban van saját memóriafelszabadító program, beépítve, attól függően működik, mennyi memóriára van szükség. 2.) Van beépített kézi takarító, ki tudod tenni widgetnek, vagy el tudod indítani minialkalmazásként. 3.) Az 1GB bőven elég a rendszer futásához, ha memóriaigényes program fut, az úgy is takarít. 4.) Takarítás után pár másodperccel, úgy is visszatöltődnek a programok. (Cache.) Ez a régi, 2.2 rendszerig volt lényeges. Azóta már jó (vagy legalábbis, jobb) a memóriakezelés...
-
tillseemann
csendes tag
-
Gzolo
senior tag
-
Nexbit
senior tag
válasz
pelenka35
üzenetére
tedd bele a fóliát egy kis tál vízbe és rakj bele 1-2 csepp folyékony szappant vagy mosószert.amikor kiveszed rázd le róla a nagyját és már csak egy kicsit lesz nedves a felülete. tedd rá a készülékre és bankkártyával óvatosan nyomd ki a maradék vizet középről indulva a szélei felé.a másik kezedbe fogj egy nedvszívó rongyot a vizet felfogni.
-
iff
senior tag
válasz
pelenka35
üzenetére
pl.: wifi File transfer pro, ES File Explorer
Apex Launcher nekem bevált. Nincs semmi gondom vele.
Egy probléma elő szokott jönni, hogy hirtelen lehalkul és csak újraindítás segít.
-
iff
senior tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Igen ki tudod. Ezt DIgi óra widget felrakod. Megjelenik a lezáró képernyő beállításában. Ki lehet rakni akár az e-mailt is.
-
emerzee
aktív tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Minket nem érdekel mit szeretnél leszedni. Sőt, szerintem tudni se szeretnénk róla. Mindenesetre nagyon sok underground zenész és filmes van, aki a műveit torrenten, ingyen osztja/ismerteti meg. Természetesen ezek letöltése nem illegális. Ezekhez ajánlott pl., a ttorrent. Én ezt használtam hajdanán a tartalmaim megosztásához.
Teljesen érthető, hogy az ember inkább a tableten osszon meg legális tartalmakat, hisz a tablet nagyságrendekkel kevesebb áramot használ mint egy desktop pc.
Gondolom értetted a lényegét... -
Nara19
aktív tag
válasz
pelenka35
üzenetére
Mi a kérdés pontosan? Hogy vagy honnét?
1, Hogy:
- microSD kártyára rámásolod pl. kártyaolvasóval és bedugod a tab-ba
- micro USB kábellel PC-ről
- Wifi-n keresztül Wifi Direct készülékről vagy LAN eszközről
- internetről2, Honnét:
- MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár) - ingyenes
- Google Play - fizetős
- ekonyv.hu - fizetős
- bookandwalk.hu - fizetős
- gutenberg.org - ingyenes, de nincs sok magyar könyv
Olvasó programnak a Cool Reader-t javaslom, sok formátumot ismer, stabil és korrekt*.
*korrekt: ingyenes a teljes tudású verzió, ha akarod, támogathatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest