- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagnes69
aktív tag
válasz
SztiviVander #4418 üzenetére
Köszönöm a választ.
Felvettem az egyik bolttal a kapcsolatot, nevet nem írok, nehogy gond legyen belőle...Szerdára kapnak olyan OTG Y kábeleket, amiről te írtál, mert elfogyott. Nekem is az az egyszerűbb megoldás.
Köszi a kiigazítást, hogy a perifériáknak kell az áram és nem a tabnak.
-
szagnes69
aktív tag
válasz
SztiviVander #4413 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Beszerzek egy ilyen kábelt!
-
Bence82
csendes tag
válasz
SztiviVander #4393 üzenetére
Köszi a választ! Az zavart be, hogy ugye láttam valahol hogy a 8 GB-osban kisebb a kamera felbontása, utána meg egy hirdetésben a 8GB-osra is 5 Mpixelest írtak. Mindegy is, köszönöm, így már világos.
Néztem a 176-ost is, de annak csak egy picit jobb a procija és újabb az oprendszere. Kb ennyivel tud többet, viszont drágább és nehezebben beszerezhető. Neten alig találtam magyar oldalt ahol árat írtak volna. Boltban még nem néztem. De még nem most akarok tabot venni, hanem később, karácsony fele, addig még változhatnak az árak(akció stb).Aweriot:
Köszönöm, hogy te is válaszoltál. Nem is a kamera a legfontosabb, csak szeretném tudni melyiket kell venni, nehogy meglepetés érjen átvételkor. -
Freiherr
őstag
válasz
SztiviVander #4245 üzenetére
Mondjuk nekem nem hiányzik a csoki,sőt most raktam vissza az eredeti romot,elég az én felhasználási területeimre.Meg én akkufetisiszta vagyok,ebben meg verhetetlen.
-
Eladó445
tag
válasz
SztiviVander #4240 üzenetére
hol ?
-
Dimitry06
csendes tag
válasz
SztiviVander #4227 üzenetére
@SztiviVander
Köszi, beírtam a keresőbe, és azt találtam hogy gyárihibás lehet.@patky77
Belepróbáltam egy 3. kártyát, azt érzékeli, rányomok hogy kártya csatolása, csatlakoztatja, amint catlakozott le is dobja. Megcsináltam ahogy mondtad, de semmivel se lett jobb.
Szervíz lesz belőle. -
dzenio
csendes tag
válasz
SztiviVander #4220 üzenetére
Látom komoly pszichológiai problémákkal küzdesz.
Amikor legutoljára voltál a doktor bácsinál, akkor úgy értetted, hogy elmehetnek. Pedig nem azt mondta... -
Kiskutya
veterán
válasz
SztiviVander #4212 üzenetére
wifi bekapcsolva és már kézzel is rányomtam a frissítésre és nálam se frissített még 1x sem....
-
dzenio
csendes tag
válasz
SztiviVander #4212 üzenetére
Bakker, ha csak ilyen paraszt módon tudsz válaszolni, inkább maradj csöndben...
-
SkidroW only
csendes tag
válasz
SztiviVander #4175 üzenetére
Remote AppIgenMedia LinkIgenLG CloudFejlesztés alattWindow Media PlayerIgenWi-FiElőkészítésMHL - Mobiltelefon csatlakoztathatóság kábel segítségévelIgenWiFi DirectIgenMiracast - Mobiltelefon csatlakoztathatóság kábel nélkülNemHálózat böngészőIgen2nd DisplayFejlesztés alattDLNAIgenSimplink (HDMI CEC)IgenNFCNemWi-Di (Wireless Display) – PC csatlakoztathatóság kábel nélkülIgen
Ezt találtam viszont nem nagyon értem ha kábelen keresztül adok neki netet akkor lehetséges?
-
SkidroW only
csendes tag
válasz
Ja az lenaradt hogy tudom megnézni,hogy van ilyen a tvm-be amúgy LG 32ln570r
-
SkidroW only
csendes tag
válasz
Szia,youtube megy mert párosítottam őket,online szeretnék filmet nézni de a tv-m nek kicsi a memoja és 1 óra után kilövi a filmet
ezért szeretném tabról kirakni valahogy.....
-
Eladó445
tag
válasz
SztiviVander #4176 üzenetére
csak nekem sz*rakodik az óra? folyton lefagy és mindig a dátumbeállításba ke ki/be pipálni a 24/12órás formátumot és akkor frissül...
-
IGO PRIMO ER
csendes tag
válasz
SztiviVander #4049 üzenetére
Videó kamerára gondoltam nem webkamerára.A kamera érzékeli ,hogy rádugtam ,de a tablet nem...
-
exlepra
tag
válasz
SztiviVander #4013 üzenetére
Csak az új inteles változat van már ott, kb. 45e lesz mire ideér.
ex.
-
exlepra
tag
válasz
SztiviVander #4011 üzenetére
Kösz,
az ME70C-t elvetettem az csakugyan vmi "hulladék" proci lehet, de az ME176C-ben lévő kicsit jobbnak tűnik:
http://system-on-a-chip.findthebest.com/compare/174-468/MediaTek-MT8125-vs-Intel-Atom-Z3745
Intel 22nm az MT meg 28nm
Itt azt írják 32000 fölött van az ME176C antutuban.
http://www.mobilegeeks.de/asus-memo-pad-7-me176c-neues-7-inch-tablet-mit-atom-quadcore-schon-vor-launch-getestet/
Külföldről rendeltem egy 16GBs változatot, mert itthon itthon csak 8GBs van.
ex.
-
exlepra
tag
válasz
SztiviVander #4009 üzenetére
Köszi,
Közben megtaláltam a 16GB quadcore változatot, ME176C, ez a CPU-t kivéve ugyanaz mint a 16GB-s ME173X.http://www.asus.com/hu/Tablets/ASUS_MeMO_Pad_7ME176C/
A proci talán gyorsabb, de ez nekem annyira nem számít, ha csak lezabálja az aksit.
Közös tablet lenne, gyekereknek játékra+video nekem olvasgatásra+youtube.
ex.
-
patow
senior tag
válasz
SztiviVander #4003 üzenetére
Kösz a 8-as is tudja ha a tok megfelelő
-
patow
senior tag
válasz
SztiviVander #3999 üzenetére
Szia én az általad leirt elsőre ajánlott tokot várom a hd 8-hoz, és azt szeretném kérdezni hogy müködik e a fedlap felhajtásánál a kijelző be és ki kapcsolás funkció.
-
g@bo
nagyúr
válasz
SztiviVander #3999 üzenetére
a 8" gerilla teljesen jó a 7" asusra. lötyögös. sajnos a 7es a sarkoknál túl passzentos, és könnyen lehet a gépet karistolni a zippzárral..
-
csucsotke
aktív tag
válasz
SztiviVander #3994 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
Ennek fényében nyugodtan választom 5V, 1A-t.
-
válasz
SztiviVander #3926 üzenetére
mert az volt közelebb!
Mi a magyarázata, hogy a PC-vel lehet tölteni, de ilyenkor nem ad áramot?
Köszi, a lényeg, hogy töltővel megy az egér!!! majd készítek fotót, hogy mindenkinek egyértelmű legyen ezentúl.
-
snake65
csendes tag
válasz
SztiviVander #3927 üzenetére
2014.07.09. 20.18 BE VAN ÁLLÍTVA
-
cagro
csendes tag
válasz
SztiviVander #3859 üzenetére
Köszi a gyors választ,de nem voltam gépnél!Volt egy BEEX4-es tabletem,amin kifogástalanul működtek a hardverek/Pendrive,külső hdd,huwei internet modem,stb.../ Viszont az akksi 3 órát sem bírt ki sima üzemmódban.25000 FT.ezt cseréltem garanciálisan/38000 ft/erre.Nagyobb felbontás,blutus,nagyobb üzemídő,-viszont csak wifis internet lehetséges.Nagyon örültem amikor a jutube-on a megoldást láttam......hát Én is készítettem egy y kábelt.Az USB hoszt vezérlő app minden rácstolt/idáig/hardvert kiir és felismer.Viszont 4 felcsatolási pontot is megjelől,amit a videón latott USB OTG Helper nem nyit meg,viszont az alábbi üzenettel fogad"Root hozzáférés nem érhető el,-su parancssor nem található,ez az alkalmazás nem fog működni.....lépjenki- 32 gigás kártyát vettem bele,jól működik.Van egy 160G usb vinyó,tele adatokkal,ezt is felismeri,de megnyitni nem tudtam.A magyar normális kezelési utasítást is sikerült letőltenem.mert gyárilag ez sem jár hozzá!.....Megjegyzem,hogy ennyiért használtan már egy 10" laptoppot is vehettem volna,amivel ehez hasonló probléma nem volna.-Igaz ez új 2 éves jótállással,android,kellően gyors is.Nem értem,hogy a gyártónak miért nem érdeke még,ha fizetős appként is ezen probléma megoldása?Mivel a készülék maga,szerintem kiváló,főleg ár és tartalom tekintetében!Olyan fályl menedzser appot,mely az usb-t is felismeri nem találtam,pedig a BEEX4-sen volt eggy!!!.........Még annyit a felcsatolásként az alábbi helyeket adja meg:mnt/sdcar/ehdd...mnt/sdcard/ehdd2....mnd/ehdd....mnt/sd-ex....mnt/emmc
-
disy68
aktív tag
válasz
SztiviVander #3858 üzenetére
Oké, lehet nem volt teljesen egyértelmű, a root önmagában nem nyúl a rendszerbe.
A termék oldalán a garanciával kapcsolatos fülön. Található ez a pdf. Ennek az általános részében van ez:
This Warranty does not include failure caused by improper installation, operation, cleaning
or maintenance, accident, damage, misuse, abuse, non-ASUS modifications to the
product, any software programs, normal wear and tear or any other event, act, default
or omission outside ASUS’ control.Ugyan nem a jelen készülékről szól, de ez alapján náluk is általános policy az, hogy a root-olás nem elfogadott, mert mondhatják azt, hogy belenyúltál a rendszerbe és az okozta a hibát (improper installation, operation). Lehet éppen az adott szervíz nem nézi, de attól még érdemes figyelni rá.
De hogy ez is legyen pontosabb, a root garanciavesztéssel járhat.
-
canniball
nagyúr
válasz
SztiviVander #3858 üzenetére
Ha visszaolvasol láthatod hogy volt itt olyan kolléga aki rákérdezett Asuséknál és azt a választ kapta hogy root esetén ugrik a gari.
-
airwawes
tag
válasz
SztiviVander #3811 üzenetére
Ha egy jó kis frameworkot modolsz rajta ami pont nem kompatibilis a készülékkel azt resetelheted addig míg le nem merül. Én Xposedből a témaválasztó applikációkat használom leginkább, mert azzal lehet valami szemmel látható változást létrehozni leginkább. És igen kaptam már vele bootloopot és nem segített a reset csak az újratelepítés. De felőlem telepíthetsz Xposed-et alap ROM-ra is, majd ha bootloopot kapsz akkor jól jönne egy Custom Recovery.
Egyébként: csak xposed miatt nem kezdeném el berhelni a recovery-t mert ha azt sikerül elb.ni akkor az nem jön helyre egy reset-el.
A recovery telepítését nem lehet elb.ni úgy hogy ne lehessen megoldani. Igaz egy resettel nem lehet de a készüléket nem lehet teljesen téglásítani. Csakis "féltégla" lehet belőle.
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3805 üzenetére
Akkor is belerakhatták volna szerintem simááán
-
airwawes
tag
válasz
SztiviVander #3809 üzenetére
Ez így van. Azonban e készülékre a Custom Romok egyike se CM. Mind stock alapon van. Viszont ha az alapon kapsz egy bootloopot úgy hogynincs fent recovery akkor azt nem oldod meg sehogysem. És egyes xposedmodulok okozhatnak bootloopot.
-
Freiherr
őstag
válasz
SztiviVander #3800 üzenetére
Sikerült,köszönöm.
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3789 üzenetére
Nem, nem válaszoltál minden kérdésre, és am egy szóval sem írtam hogy szar csak annyit hogy nem értem...ettől vagytok felháborodva
Nekem van egy kis listám amin kérdések vannak(szakmai kérdések majd ha azon végig értem akkor befejezem a hozzászólásokat
Pedig én már tök nyugodt voltam, valaki írta hogy hát igen 100k-ért vehetsz olyant ami már mindent tud, mire én: Igen, így van(ha valami olcsóbb akkor nincsen benn minden) de "am nem értem miért lenne drágább az előállítási költsége ha tudná rendesen, azt az otg-t....
És erre fel megint nekiálltok oltogatni engem??? Álljon már meg a menet.. Pali előbb talán válaszolj aztán akard a halálomat.
Más meg azzal érvelt hogy "Nekem nem hiányzik belőle így is tök jó akkor neked se kelljen bele" Most miezmár??
Addig is itt egy nagyon szép szám bár nem tudom az ilyen mai kori páwa kölyköknek mennyire tetszik (tisztelet a kivételnek) de szerintem egy nagyon vidám és jó zene:https://www.youtube.com/watch?v=KSuB4t3q_dA
-
forzamo
tag
válasz
SztiviVander #3790 üzenetére
A 09.18-as romot 3x frissítette egymás után mire 05.25-lett. Újdonság a bekapcsolási szöveg más lett és az app menü jobb felső sarkába fölkerült két ikon. Az egész framework mappa, a lib könyvtárban a médiához tartozó pár fájl a system appokból kb a fele frissült. A kamera bekapcsolásnál új EULA-t kellet elfogadni. A régi root már biztos nem jó sztm. Idő hiányában még nem rootoltam ismét, de egy frissítésnél a régi rootolási bugokat is szokták javítani.
-
válasz
SztiviVander #3783 üzenetére
az abbahagyott superdragonpt ROM pont a KitKat újításokat vette volna át... miért nem azt folytatta valaki?
-
jtkft
csendes tag
válasz
SztiviVander #3782 üzenetére
aztán megint frissitett most 4.2.4.82093_20140525 build lett!
Köszönöm a segitségeket!! -
jtkft
csendes tag
válasz
Az előző hozzászolás segitségével sikerült! most frissitett 67 alkalmazást.
Most a 4.2.4.72702_20131128 build van. -
forzamo
tag
válasz
Ez jó kis szívatás az Asustól. Én is most frissítettem és szeptemberi rommal jártam így mert a pressreader.apk-nak a hash-je nem stimmelt. Ráadásul a Playről cserélte újabb verzióra. Megoldottam már, de ezt a fájlt pl. minek ellenőrzi nem értem. A build.prop még ok de ez ...
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3774 üzenetére
Jó hogy nem azt mondod fogjam be a számat
Téged nagyon zavar ha bárkinek is válaszolok ha erről a dologról kérdez. Feleslegesen nem írok csak ha nekem címzik vagy úgy érzem hogy nekem szól egy komment akkor válaszolok rá.
Nem értem mire ez a nagy felháborodás "A francba a rohadt szemétláda már megint megkérdezte hogy de miért lenne drágább előállítani ha.....Én sem vagyok mindent tudó(sőt hülye vagyok) ezért kérdezek néha én is. Nektek meg sértődés helyett normálisan válaszolnotok kéne, hadd gyűljenek a hasznos kommentek, ha netán valaki idetéved okuljon is valamit. Ja és az sincs kiírva hogy csak az írhat ide akinek van ilyen készüléke.(Ez nem neked ment, de nem fogok ezért 2-t írni.) -
disy68
aktív tag
válasz
SztiviVander #3780 üzenetére
Az mtk chipset miatt nem készül rom, ahhoz ugyanis nem érhetőek el forráskódok.
CM-ben van néhány fícsör, amit én szeretek/megszoktam egyéb készülékeknél, és nyilván mindenki el tudja dönteni mivel gyilkolja az eszközeit. Természetesen a jelenlegi alpha verzió még nagyon messze van a használhatótól, de mint írtam is talán lesz belőle valami - az biztos, hogy nem mostanában, de én úgyis hosszútávra tervezek a tabbal.
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3764 üzenetére
Itt az egyedüli ember aki puffog az te vagy.
Nem tudom észrevetted e de csak válaszoltam egy embernek aki megkérdezte ezt az otg-s dolgot és kicsit megfűszereztem a saját véleményemmel azon kívül hogy gyakorlatilag elmondtam hogy nem, nem működik rajta..
És valahányszor valaki beír ide és erről a dologról kérdez ugyanígy el fogom neki is mondani hogy tudja mit vesz..azthiszem ehhez jogom van.
Te meg légy boldog vele és ne engem javítgass -
muratomi1
senior tag
válasz
SztiviVander #3749 üzenetére
Mivel rootoltad?
-
Imike_80
aktív tag
válasz
SztiviVander #3742 üzenetére
Feltetted a frissitest? Minden programbol felkerult az ujabb verzioja? Mert mondjuk google eroltet csomo ujitast es sokszor nem jobb a meglevo veezional. Ha van info, mi valtozott, szivesen olvaaom. Esetleg van valahol egy changelog?
-
qwertly
addikt
válasz
SztiviVander #3740 üzenetére
Nekim is eltünt most már,a rendszer frissités ugyan azt írja ki mint neked,amugy nincsen rootolva a tab.
-
qwertly
addikt
válasz
SztiviVander #3737 üzenetére
Benne van,most 18 kor a Akopán Tepui:az istenek helye van de ha inditom most már ki ír hiba üzenettett is:Error 261 with rájöttek,hogy nem kellet volna belle teni és most probálják kiszedni
-
qwertly
addikt
válasz
SztiviVander #3733 üzenetére
Szia!
Összekevertem igazad vanMindigTV app lesz az.de nekem ment élőben a spektrum néztem is vagy 20 percet meg is voltam lepődve.Igaz azóta 2 frissített az app de most is benne van az élő csatornák közt csak amikor indítom egy fekete képernyő fogad.
-
eversman
tag
válasz
SztiviVander #3644 üzenetére
Köszi, minden gondom megoldotta!
Már csak a DSLR kapcsolatot kell megoldani... -
Levente75
aktív tag
válasz
SztiviVander #3629 üzenetére
Szia!
Energiatakarékos módban volt, bementem az egyedi beállításokhoz, és ott még a legalsót bepipáltam (az összes ki van pipálva)
De semmi változás, ugyanolyan csendben van. Egy mukkot nem szól hogy gmail-re levelem érkezett... Ugyanez a helyzet a mobil telefonomon is, direkt azt is nézem párhuzamosan, hogy azon csinál e valamit magától de semmi... -
pergabb
senior tag
válasz
SztiviVander #3591 üzenetére
Igen erre már rájöttem, lemértem a cpu sebességét energiatakarékos módban. Ennek ellenére maga a menü is ritkábban szaggat be ha nincsen bekapcsolva. Nyilván akinek fontos az üzemidő és megbarátkozik néha egy két akadással annak nem gond, én azon felhasználók közé tartozom akinek a szemét bántja, ha be-beszaggat. Így is kibírja a közel 10 órát...
Más kérdés, ti tapasztaltátok már, hogy ráböktök egy ikonra, villan is egyet, hangot is ad ( már akinek be van kapcsolva ) de nem indul el? Nem tudom ez a launcher hibája, az érintőpanelé, vagy egyéb. Ilyenkor várok picit hát ha csak lassan tölti be mivel van olyan alkalmazás is, aztán ha nem történik semmi akkor rábökök még párat
Nem tudom a kezem száraz ennyire, vagy ilyen a kapacitív panel, hogy néha nem vesz be egy két bökést. A jelenség nem állandó, de azért napi jó pár alkalommal előfordul. Mivel látom az ikont villanni és pöccen is egyet a hang, ezért elvileg érzékelt vmit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest