Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Böngészőből melyik a legjobb erre a tabra,mert érdekes módon a telefon Samsung Galaxy S Advance opera mini van és nagyon szépen megy,de itt nagyon elégedetlen vagyok vele.Próbáltam a nagyobb operát az meg sokszor kifagy.A UC Browser HD jó lenne de sajnos nincsen benne magyar nyelv és ha van megfelelő böngészőt akkor létezik valamilyen videó letöltés vezérlő amellyel ismert videó megosztó oldalakról tudnék letölteni filmeket.Mint pl:asztali gépnél a Internet Download Manager program.
A nyitó képernyőn nem tudom a órát át álltani 24 óra beosztásra hiába állítom be a 24 formátumot a nyitó képernyőn mégsem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest