Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
1 órája töltöm, majd ha megdőlök kezelésbe veszem a gépet, de eközben közben villany kell neki, úgy szabad használni formázás közben is. Este mindenképp ráadom a netet.
amúgy kösz, hogy szóltál, mert a rendszer visszaállítást tuti elfelejtettem volna megcsinálni

Aztán még sd kártyát kell kipróbálni benne, hogy megy e, illetve mindent végignyomogatok amit lehet rajta, aztán ha minden stimt akkor töltögetem fel a gépet.
Közben bogarásztam a dobozát: 2013.11. havi a doboz hátulján a dátumozás ME173X a száma.
Természetesen én is fogok írni majd a gyors benyomásaimról első tapasztalataimról a géppel kapcsolatban, hogy a hozzám hasonlóan a fórumhoz frissen csatlakozók is informálódjanak.
Nekem nem lesz vele szemben olyan Űber elvárásaim, hogy olyan erős legyen a hardver benne, hogy egy platós IFA-t is kihúzzon a sárból, meg magazin fotókat lehessen vele készíteni.
Arra fogom használni amire való, hétköznapi teendők, munka. -
-
kocolaci
csendes tag
-
kocolaci
csendes tag
Az enyém még a szervizben van, nálam az SD kártya foglalat volt a hibás. Ma érdeklődtem, hogy így másfél hét elteltével mi a helyzet. Azt mondták, hogy alaplapot kell cserélni, ami csak a központi raktárban van, annak a beérkezésére várnak, szóval gondolom még kell vagy másik másfél hét...
Ettől függetlenül én elégedett vagyok a tablettel, ezen kívül más gondom nem volt (remélem nem is lesz) vele. -
emerzee
aktív tag
Volt akinek voltak kisebb problémái vele, amik idővel megoldódtak. Olvass vissza, annak az időpontnak a környékére. (Pontosan nem emlékszem, mikor ajánlotta fel a frissítést a kütyü.) Ott elolvashatod a "problémákat". Engem a multiuser nem érdekel, így nem frissítettem. Más extra nagy változás meg nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Arra fogom használni amire való, hétköznapi teendők, munka.

4.2-n 4.2.2 a legmagasabb, utána 4.3 jön.