- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente75
aktív tag
1 órája töltöm, majd ha megdőlök kezelésbe veszem a gépet, de eközben közben villany kell neki, úgy szabad használni formázás közben is. Este mindenképp ráadom a netet.
amúgy kösz, hogy szóltál, mert a rendszer visszaállítást tuti elfelejtettem volna megcsinálni
Aztán még sd kártyát kell kipróbálni benne, hogy megy e, illetve mindent végignyomogatok amit lehet rajta, aztán ha minden stimt akkor töltögetem fel a gépet.
Közben bogarásztam a dobozát: 2013.11. havi a doboz hátulján a dátumozás ME173X a száma.
Természetesen én is fogok írni majd a gyors benyomásaimról első tapasztalataimról a géppel kapcsolatban, hogy a hozzám hasonlóan a fórumhoz frissen csatlakozók is informálódjanak.
Nekem nem lesz vele szemben olyan Űber elvárásaim, hogy olyan erős legyen a hardver benne, hogy egy platós IFA-t is kihúzzon a sárból, meg magazin fotókat lehessen vele készíteni.
Arra fogom használni amire való, hétköznapi teendők, munka.
-
-
kocolaci
csendes tag
-
kocolaci
csendes tag
Az enyém még a szervizben van, nálam az SD kártya foglalat volt a hibás. Ma érdeklődtem, hogy így másfél hét elteltével mi a helyzet. Azt mondták, hogy alaplapot kell cserélni, ami csak a központi raktárban van, annak a beérkezésére várnak, szóval gondolom még kell vagy másik másfél hét...
Ettől függetlenül én elégedett vagyok a tablettel, ezen kívül más gondom nem volt (remélem nem is lesz) vele. -
emerzee
aktív tag
Volt akinek voltak kisebb problémái vele, amik idővel megoldódtak. Olvass vissza, annak az időpontnak a környékére. (Pontosan nem emlékszem, mikor ajánlotta fel a frissítést a kütyü.) Ott elolvashatod a "problémákat". Engem a multiuser nem érdekel, így nem frissítettem. Más extra nagy változás meg nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest