-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
Mindenképp. Már csak a pixelhiba miatt is, mert nagyon durván zavaró...
Ehhez képest az előző szinte észrevehetetlen volt.
(#8243) Ed Parker: De ez valami elképesztő. Nincs valami rongy vagy alátét, amire a telefont rakhatják? Úgy néz ki a hátlap alja, mint amivel hokiztak....
Persze, nyilván sosem vigyáznak rá jobban, csak egy ezüst vagy space gray telefonon nemigen látszik meg a karc. Ha van is rajta, az szinte láthatatlan. De a jet blacken keményen látszik, hogy milyen „minőségi” munkát végeznek...
-
kchris78
veterán
ez abszolút előny. Ha NEM akar az ember nem kell gépészkedni. De lehet
. Viszont droidnál ez így még mindig nem megoldott. És utálom azt hogy a párom Samu S6-ján, 3 hónap után (alig telepítettem valamit) valami meggondolta magát és repgép üzemmódban egy éjszaka alatt 25%-t fogyott az akksi!! Inkább unalmas legyen mint ilyenekkel szarakodni, és macera mert nyúznak hogy alig bír ki így a telefon egy napközbent is.
-
-
Ed Parker
nagyúr
Ez nem arról szól hogy ki hol él vagy ki mennyit keres
Én vigyázok a cuccaimra, de nem féltem, tehát ami normál használatban összejött, az van, nem érdekem gyári állapotban tartani semmit, mert mindenki fél árat hajlandó fizetni egy termékért vagy annyit sem.
Továbbá egy telefon tokot jobban megértek, mert az eshet, vagy zsebben, asztalon karcolódhat, de órára, ezzel feladva a dizájnt és kinézetét más téma.
Nem vagyunk egyformák. -
Tibee86
nagyúr
Most persze nem találom az Apple oldalán de az rémlik, hogy nem is egyszerű ott megtalálni. Viszont a legtöbb ilyen akkus cikkben szerepel, pl: [link] " Ugyanakkor az Apple azt javasolja, hogy ne használjuk folyamatosan töltőre dugva egyik eszközt sem, és legalább havonta egyszer merítsük le addig, míg magától ki nem kapcsol."
A guru: Igen, kicsit erős az ára. Még megvárom a Nillkin szilikon tokot hátha az lesz a megfelelő számomra, ha az se jön be akkor kénytelen leszek beruházni egyre.
icecave: Ami az 5/5S-hez volt annak nagyon jó volt az anyaga, legalábbis az ebay-es pár száz forintoshoz képest, de akkor lehet a 6-tól felfele már változtattak. :/
Nillkin nem jött be? Úgy rémlik te arra esküdtél mindig. -
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
Nem tudom ennek a teknikai hátterét, hogy aktív hívás esetében hány cellát foglal és hány cella kell a 3G-hez, de Valszeg erről lehet szó, ha van szabad cella, akkor létrejön a hívás és netezés is, ha nincs akkor csak hívás ami prioritást élvez mindennel szemben.
Ilyenkor az op logó melletti terület nekem üres és ha megpróbálom akkor valami olyasmit ír ki hogy aktív hívás alatt ez nem működik. -
ruarua
tag
Én is egyetértek. Ha veszek valami igényes eszközt, nem fedem el egy műbőr vacakkal. A gyári bőr nagyon szép. Nem kell bele függöny darabot vágni. Mert védelmet ad alapból. Az alján nagyon kevés védelem marad ki, hisz hangszórók csatlakozó, minden itt van. De csodálkozom hogy még nem jött olyan megoldás, hogy valaki szigetelőszallaggal leregasztotta...
Ja és nem akarok meggyőzni senkit, de én is rengeteg pénzt költöttem más gyártók által készített tokra, és a legjobb legmegbízhatóbb a gyári lett. -
B-L-A-C-K
titán
Igénytelen? Életedben nem láttál/fogtál még olyan tokot és azt mondod rá igénytelen? Na pont az ilyen emberek véleménye semmit nem ér, te már nagyon elvakult gyári tok mániás vagy sajnos. Azon meg csak kacagni tudok már csak hogy valaki neked azért igénytelen mert a kis telefonját kulcs mellé rakja, nem majd tokkal külön kis táskát veszek neki....A másik meg szerintem nézz utána a szavak jelentésének, mert az igénytelen el nagy kavarban vagy...
Domerator Ezt passzolom, ilyet nem szoktam venni.
-
T.ati
tag
-
Ed Parker
nagyúr
Na most jó hogy írod ezt mert nálam pont ilyen Apple jellegű háztartás van, tkp Mac pro nincs és iMac a weboldalról, a többi van/volt.
Van ennek előnye kétségtelen, sőt én is szeretem ezt a rendszert.
Viszont ez nem atomfizika, szinkronizáció van Google alapon is, nyilván nem ilyen de ezen lehet reszelni, ha komolyan ráfeküdnének.
De itt az elején nem is erről volt szó, inkább arról hogy elfogytak az előnyök és csökkent az eladás. -
-Ben-
veterán
Nem feltétlen azért ajánlott használni a „szerkesztés” gombot, mert kötelező. Úgy átláthatóbb, tisztább marad a fórum. Ha sokan halmozzák a hozzászólásokat, előbb-utóbb úgy fog kinézni a fórum, mint egy 10 évvel ezelőtti chat/chatbox. Egyébként én se mindig szerkesztem a hozzászólást, de van amikor jobb.
-
-
-
wolruf
őstag
Nem az autó fontos most, hanem a Parrot (speciel ez egy MK i9100-as) kihangosító. Főnököm 7-es és X5-ös BMW-jében is van ez a gond, valamint főnökasszonyom Juke-jában is rosszalkodik. Ha rákeresel neten, sajnos bődület sokan panaszkodnak rá
A gond az, hogy amit javasolnak (network settings törlése) nem oldja meg a problémát. Nem minden kihangosítót érint, viszont a 10-es iOS-szel eddig szinte minden iPhone-t. A futáshoz használt Sony BT-s headsetemmel nincs gond zenelejátszásnál és általában a többi BT dolog is jó megy, de ez a kihangosító dolog nem. Össze-vissza vacakol. -
-
-Ben-
veterán
-
-
-
-
Nekem minden típus megvolt. Most i7 van.
Mindegyik laggolt.
Például:
Beállítások/általános/spotlight keresés-majd görgetés. Full laggol...de úgy,mint egy droidos kétpálcásVagy: beállítások/ haptikus jelzések- majd görgetés...ott is.
És még: beállítások/ safari- majd görgetés- ... annyi van,hogy öröm nézni
-
Itt-ott akad.
Én ezt hívom annak.
De baromira nem érdekel,mert mind ilyen csak az i7 a legkevésbé. Csak reagáltam egy kolléga megjegyzésére.
Valaki komolyan veszi,én nem.Bármi előhozhatja ....
Aki nem figyeli,nem veszi észre. Én sem feszülök rá,hogy jaj,laggol. Csak már nekem feltűnik. Ilyen a szemem
-
Ed Parker
nagyúr
A mozgás darabossá válik, nem folyékony a görgetés például.
Ezt az Apple elég jól megcsinálta már az első telefonokon is, viszont vannak helyek még az i7-ben is, asszem üzenetek, ahol a gyors görgetésnél megakad(hat)
Ezek a dolgok engem pl nem zavarnak, egy safaris böngészésnél már inkább. -
joey04
titán
hát az valami nagy hulladék sarki bolt lehet. meg azért a töltő, doboz nélküli, stb variánsokat persze kerülni kell. Meg kell állni az áfacsalt, de fóliás, dobozos, teljes tartozékos új készülékeknél. Lehet még ehhez képest 10k-t spórolni, de az már a lutri kategória. Akik hosszú évek óta a piacon vannak boltok, onnan nem rizikós rendelni. pláne apple telefont, mert arra világgari van, még ha becsődölnek sem maradsz gari nélkül, mert nem hozzájuk szól...
-
-Ben-
veterán
-
-
Ed Parker
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
En altalanossagban beszeltem.
Amugy en Zenbook-ot vettem.
Sajnos a MacBook nem volt opcio. Nem fut a ceges programom Os-en.
Tudom lehetne Windows-t is ratenni de akkor meg minek?Zetape7: Szerintem nem tulzas ,mert ennel a nagy semminel amit dizajntervezes gyanant csinal az Apple, mindenki tobbett var!
Ujjitasok teren is le van maradva! -
-Ben-
veterán
„de még mindig nem tudott a konkurencia szintjére esni.”
Szerintem túl sokat nem kell már erre várni.
Amit mostanában az iOS művel, az is külön fejezet.... Ennyire szétesett, rosszul sikerült iOS még nem volt, mint a 10. A degenerált irányelveik meg egyenesen hihetetlenek. (népszerű csatlakozók elhagyása, stb...)
(#3114) Ed Parker: .....
-
-
Mr.Silkó
veterán
Egyáltalán nem célom a minél magasabb hozzászólásszám begyűjtése, csak igyekszem udvarias lenni az emberekkel, akiknek próbálok segíteni, és akik általában hálásak érte. Sajnálom, ha ez így kiakasztott téged, nem szándékoztam teleszemetelni a topikot. Többnyire szerkesztem a hozzászólásaimat, nem írok mindenre mindenkinek külön kommentet.
Ettől függetlenül persze a topik és a kommentelés szabad, így nyilván nem tartozom se neked, se az előttem hozzászólónak magyarázattal. Ha nem érdekel a kommentem, ignoráld, vagy lépj tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest