- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#31816946 #7778 üzenetére
Egyszer megnyomod a home gombot, mint bármelyik programból. Ekkor egy hibernált változata a proginak a háttérben marad, de nem kell semmit csinálnod vele.
Ha mégis ki akarnál lépni egy háttérben maradó programból, akkor kétszer megnyomod a home gombot, bejönnek a futó alkalmazások, és felfelé húzod, akkor kilépteti a rendszer. De ez nem csak, hogy nem szükséges, hanem bizonyos esetekben kifejezetten kontraproduktív. -
válasz
#31816946 #5836 üzenetére
Minden évben megéri az újabbra várni,mert minden évben lesz benne valami új,de ha használni akarod most,akkor most kell megvenni.Ha mindig arra spekulálna az ember,hogy "majd az újabbra kell várni",akkor soha nem lenne új telója.
Amúgy meg ha igazak a pletykák,akkor a legolcsóbb (mostani árazás szerinti legolcsóbb i7 árban),csak egy i7s szerű teló fog jönni,a fullos minden földi jóval megáldott Oledes verzió mocsok drága lesz.
I6s/plus-ról megérné várni a váltással,minden más esetben simán váltanék.Droidról váltásnál már a te belátásodra van bízva,neked kell mérlegelned.
Én szeretem az i7-et,S7 Edgeről jöttem némi i7+ kitérővel,nekem megérte,i8/7S ide-oda,vagy legyen akámi majd a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged