-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
entoni1989
tag
Most megijedtem és én is csináltam egy gyors pixel tesztet
Igaz van rajta üvegfőlia és így 100 %-ra nem lehet menni, viszont egy apró aggály, hogy bal sarok alulról 2 centire, befele egy centire egy fekete pontot véltem felfedezni, most erre nem mondom rá, hogy az, mert lehet fólia alá szorult apró pontszerű kosz is, ez ha levettem derül ki (még egyenlőre nem szeretném) a kérdés, és ami engem is majd érdekelne, ha pixel hibáról beszélünk és az 1 szem kis pont, akkor játszi-e a csere?! És ez persze gariidőn belül bármikot?! Ha lépsz ez ügyben a fejleményekre minden képp kíváncsi vagyok
-
ToniSoprano
addikt
Az antutu túlsúlyozza a grafikus kártya jelentőségét (3D játék, videószerkesztés stb.) Ebből jöhet ki hogy egy 60 ezer antutu-s Lenovo P2, az egyszerűbb alkamalzásoknál gyorsabb mint a 130 ezres antutus S7 edge: [link] mondjuk a videóvágásban és 3D játékok kijön az antutu különbség másban nagyon nem. Több offo-t nem írok, csak sokan jönnek az andoridos topikban ahogy a dual sim miatt váltanának droidra, és csak annyi hogy nézzék meg a középkategóriát, mert nincs QHD plus kijelző, simán gördülékeny középkategóriában is a rendszer és sokkal jobb az üzemidő mint a csúcsmobiloknál pl. S7 és S7 edge, G4 társai, az S7-nek, S7 edgenek is elég gyenge az üzemideje, bőven a vert mezőnyben van: [link].
Pl. ilyet nemtud:" A képernyőfotón látható 20 órás érték bizony nem minimumra vett fényerővel, némán, hanem fejhallgatón közepes hang- és fényerővel, online videolejátszással született meg..." Forrás: [link] -
-
-
A guru
addikt
Kövezzetek meg, nekem jobban tetszik mint bármely ma kapható telefon. S6 után sokkal jobb ezt megfogni mint azt a csúszós üveget, és sajnos manapság eléggé kedvelt anyag lett, remélem maradnak a fémnél almáék. A kávákat én meg élvezem mert kényelmessé teszi a használatot, és arányos így a telefon előlapja.
BLACK: a csapból is ez folyik, meg logikus lenne, hogy nem csak egy várhatóan 350-400k-s telefont hoznak idén. A névválasztás persze kérdéses, de nevezzük most még 7S-nek.
Tibee: egy szóval nem mondtam, hogy tudom csak ennyire saccolom. Vagy már ezt sem lehet?
-
zola96
senior tag
Élőben valaki látta már?
Tegnap itt járt a samsungosismerősöm és durva.. Ténél csak 235 a sima és 265 ráadásul függetlenül, kártyásan.
A vékonyítás enyhe kifejezés.. Kávaparty van a szifonon és a sima S8 körberöhögi a 7 Plust.. Kisebb fizikai méretre és bőven nagyobb a kijelző.. remélem dzsoni ájv nem csak egy X-et fog tenni a mostani hetes hátuljára...
-
Teljesen jó szerintem. Az olvasottak alapján rosszabbra gondoltam volna.
Amúgy ha nekem lenne egy jet black-em, és elkezdene karcolódni, akkor nekem az jutott eszembe, hogy ilyen rat-stílusú cuccot csinálnék belőle, jól lelaknám direkt. (Mondjuk úgyse nagyon adom el a cuccaimat, egyszer ezt tuti megcsinálom.) -
Nem tudom mennyire adja vissza a kép a valóságot,de képeken jobb állapotban lévőnek látszik mint az én 2hónaposom.A Spigen Neo Hybrid Crystal-om alá rendszeresen nagyobb mennyiségű por bemegy a kamera kivágásnál,hiába takarítom heti 2x,elég sok karc van rajta.Annyira nem vészes a helyzet,csak direkt fényben aránylag közelről látszanak.
Az újabb ultra vékony Hoco karbon mintás tokom alá nem megy be negyed annyi por se,pedig ezt ritkábban veszem le. -
kchris78
veterán
Ez már a múltkor is volt téma. Szerintem a lényeg az hogy aki folyamatosan nyomogatja a telefont és éppen hogy kibír 1 napot az nem veszi észre hogy lóg rajta egy óra mert a képernyő fogyasztás mellett tényleg elenyésző. Aki nem nyomogatja és a standby a fogyasztásának a túlnyomó többsége, ott igenis látszik hogy az óránkénti x %-ot észrevehetően képes megdobni (így már egy reggeltől estig 5% is eléggé észrevehető).
-
Közelmúltban volt egy agymenésem, hogy cserélem a 6s Plust 7-re, és sose gondoltam volna, de az igazi dealbreaker a jack csati hiánya volt. Tudom az átalakító jár hozzá, de pl kocsiban épp semmire se megyek vele, míg a szivargyújtó töltőn van a telefon, és a jack csatin keresztül a kocsi aux-ára van kötve a telefon. Meg nem akarom állandóan táskába tenni azt a kis kábelvéget, állandóan keresni, hogy nálam van-e, ha az irodában rá akarom kötni vagy a hangszórókra, vagy a benti fejesemre. Szóval bármilyen kis dolognak is tűnik, egyre inkább gondolom azt hogy nagy hülyeség volt a jack elhagyása, az én szempontomból legalábbis mindenképp.
-
Leonard
tag
Meg is rendeltem a Black által ajánlott tokot, köszi.
Itthon én sem tokban használom, táskába dobni viszont szeretem beletenni egy beledugósba. Ilyen van bevált? Semmi különleges igényem nincs, max, hogy a belseje puha anyagból legyen és ha lehet fekete színben.
Ha linkelnétek ilyet megköszönném.
Előre is köszi! -
mrc4y
tag
Amiatt rendeltem ilyet, mert itt beszélgettek vkik pont az üvegfóliákról és ezt ajánlotta. Volt már fent 2, de mind 2-t leszedtem mert gusztustalan amilyen levegős a széle állandóan. Nem illeszkedik 100%-osan. Ez sima fekete és elv. észre sem venni. Kíváncsi leszek, mert nem olcsó a többi 1-2 dollároshoz képest.
-
mrc4y
tag
Nekem azért jön be a vaskossága, mert egyre jobban zavart, hogy csúszós a telefon és vékony. Persze nagyon tetszik hogy ilyen csak féltem ugye és használat során sokszor előfordult hogy kiesett a kezemből... szerencsére az ágyban dögölve telefon nyomkodás közben, nem az utcán
Mondjuk csak itthon nem tettem rá tokot szóval itt volt esély erre.
-
Már többször is tapasztaltam,csak eddig nem írtam róla.
Munkapadon pihent most is,hozzá se nyúltam cirka 1 órán keresztül,utána cirka 5percig ezt csinálja.Ha kicsit használom,vagy zsebre rakom,akkor utána fluid.
Én az ips panel folyadék kristályaira gyanakszom,azok lassulhatnak be a hűvösebb időben.
Annyira nem bosszantó,nem fogom felvágni az ereimet,nem sűrűn van ilyen,de azért érdekes jelenség,más lcd-s telónál ilyet még nem tapasztaltam,amolednél meg pláne. -
PlayMax
nagyúr
Te sem kerestél eddig ,csak lököd a sok zagyvaságot...
Őszintén sajnálom hogy sokan rosszul jártak az i7 el,nekem eddig a kedvenc iPhonom lett a mostani ,le se váltom egy ideig.Mindenesetre remélem még találkoztok hibátlan i7 el vagy felkerestek egy talira ,aztán más lesz a véleményetek.
Mondtad hogy rám csörögsz ,ha a városban jársz és megnézed a telomat....
-
-
Ed Parker
nagyúr
Sztem nem feltétlen marad el , sokkal inkább a 6s mindig ugyanazon a sebessegen megy, míg a 7-esben van a takarékos mag, Valszeg ez okozhatja a különbséget és nem az hogy i7 gyengébb lenne.
Mert szintetikus tesztekben megmutatja a nyers erejét.
Szóval ez csak beállítás kérdése Apple részről, viszont ha nem így működne értelmét vesztené ez az újítás. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest