- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngáborz
tag
válasz
-secret- #11323 üzenetére
Mi a max amit ki tudtál sajtolni a telefonból? Amiatt kérdezem, mert iphone vásárlás előtt állok. Nem tudom eldönteni, hogy i7 128gb vagy i8 64gb legyen a választott készülék. Az i8 nem nagy előrelépés az i7-hez képest, de mivel nekem még nem volt iphonom, így mindenféle képen szeretném a legjobbat megvenni, főleg hogy két készülék között forgalmazótól véve kb 20e,-Ft az árkülönbség.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
-secret- #10614 üzenetére
Nekem csak azért fura ez, mert erről nem is igen szoktak beszélni, nem azt állítom hogy a jelenség nem létezik, vagy hogy minden kijelző 100%-os, de elég régóta forgok Apple körökben és jómagam is régi felhasználója vagyok a termékeinek, de mondhatni először hallom hogy pixel hiba van iphonon.
Szvsz ez eléggé marginális dolog. -
sethi
senior tag
válasz
-secret- #9313 üzenetére
Találtam már Iphonet és mivel tudtam tölteni és nem kapcsoltam ki vissza is jutott a tulajdonosához...Viszont loptak el ismerőstől és ki is kapcsolták rögtön. Az Iphone keresése hiába küldte el az utolsó pozíciót az a lopás helyszíne volt. Ezt azért ki lehetne küszöbölni ha a tolvaj nem tudná kikapcsolni csak jelkód vagy ujjlenyomat használatával.
-
D4ni
őstag
válasz
-secret- #8798 üzenetére
A gáz,hogy ott virít a gyári email appon a csomó olvasatlan spam email, amit sajnos a gyári levelező képtelen kiszűrni, olvasottá jelölni teljes kijelöléssel. A gmail, inbox ezt tökéletesen kezeli, viszont düdüm hogy inkább a gyári programokat használom,jobb érzés számomra .
-
-
-
válasz
-secret- #7634 üzenetére
Egy ideje töröltem a fb és a messenger appokat a telefonról. Csomó hely felszabadult, amellett nincs az az érzés, hogy rá kéne nézni (bár nagyon keveset fb-oztam, inkább az a boldogszülinapos-lelépős ember vagyok). Szerintem jót tesz a letörlése. Ha meg nagyon kell valamiért akkor megnyitom böngészőben. Nálam ez tökre bevált.
-
válasz
-secret- #7501 üzenetére
Én meg tavaly ősszel lencsét cseréltettem a napszemüvegemben,az optikus csaj rábeszélt a polarizált lencsére,úgyhogy engem meg most az idegesít hogy szivárványos a kijelző ha erősebb napfény alatt használom...
Eltudom képzelni hogy a polarizált napszemüveg+ ilyen kékfényszűrős üveggel mennyit látnék a kijelzőből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest