-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsako
tag
Bocsánat... megkövetlek...
Kicsit már idegbeteg állapotban voltam, valóban nem láttam,hogy csak "aláírás".
Szóval... a linkelt leíráson addigra már többször is átmentem... két fiókot csináltam, mindkettő kártya hozzáadását "követelte", e nélkül nem és nem jutottam előbbre. Érdekes, de a harmadik fiók létrehozása megoldotta a problémámat. Köszönöm.
Még egyszer bocsánat az elhamarkodott válaszért... mentségemre legyen mondva, nem láttam a pipától. Androidos vagyok (ezért is bocsánat), ez az első iPhone a házban. Szerintem nem lesz több...
-
ancsako
tag
Hamar leostobázzák az embert...
Ezen a leíráson oda-és vissza a segélykiáltásom előtt már átmentem. Egyszerűen nem tudok úgy apple ID-t létrehozni,hogy engedjen kártya nélkül regisztrálni,vásárolni. Már két fiókot is csináltam. Esetleg ezen segíteni tudsz-e? Ostobázás nélkül... -
ancsako
tag
Sziasztok!
Valaki nagyon profi segítségét kérném!
Jelzem, első iPhone a házban,bevallottan nem értek hozzá egyelőre...
Regeltünk az Apple fiókba (vagy mitököm),de amint az app storból szeretnénk alkalmazást letölteni,egy olyan ablak ugrik fel,ahol kártyaszámot kellene megadni... ingyenes alkalmazásnál. Nem szeretném megadni,de enélkül nem enged tovább. Létezik ilyen? HELP!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged